Peršokti į turinį

Pagalbos dėl playerid.


Recommended Posts

stock MUTETD(playerid)
{
   format(string, sizeof(string), "TU UZMUTINTAS DAR %d min.", gettime() - zInfo[playerid   ][MTIME]);
   SendClientMessage(playerid, 0xFFFFFF, string);


   MuteTextdraw[0] = TextDrawCreate(2.400005, 55.666595, string);
   TextDrawLetterSize(MuteTextdraw[0], 0.188400, 1.010131);
   TextDrawAlignment(MuteTextdraw[0], 1);
........

sita sukurus pagal viską reiktu deti po ongamemodeinit(), kad jie butu sukurti, bet ten idejus rodo klaida del playerid... tai nesugalvoju kur ideti ar ka padaryti, kad man sukurtu sita textdrawa.

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ciklą sukurk public'e.

for( new playerid; playerid < MAX_PLAYERS; playerid++ )
{
  MUTETD(playerid);
}

Ir šiaip sukurti textdrawus reikėtų OnGameModeInit ir rodyti kada reikia, o ne kurti tada, kai nori žaidėjui juos parodyti.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.


×
×
  • Sukurti naują...