Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3852 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Labas, taigi kaip nebūtų keista aš ir vėl po labai ilgos pertraukos ieškau projekto į kurį galėčiau įsiterpti ir atgaivinti savo žinias (kas tikriausiai užims truputį laiko). Tačiau nebūtų to blogo kas neišeitų į gerą, ieškau tokio projekto kuris labiau atsižvelgtų į žaidėjų norus ir lūkesčius, komandos nariai tarpusavyje bendradarbiautų ir žinoma tvyrotų darbinė atmosfera, kad būtų malonu dirbti.

Taigi trumpai apie mane...

Mano vardas Lukas, gyvenu Kauno mieste man yra 17 metų. Ieškau projekto kaip scripteris, tačiau galiu atlikti ir daugiau darbų kažkiek prireikus galiu mapinti, reklamuoti, prižiūrėti svetainę ar TeamSpeak serverį, tačiau stipriausiai pažengęs esu vis dėl to prie "Pawno" (Su Pawno dirbu daugmaž 2 metus). Esu dirbęs keliuose projektuose, tačiau vis kažkaip nieko rimto neatrandu (tikiuosi šį kartą pavyks). Taigi teko padirbėti šiuose serveriuose: [tkg.lt, rpg-life.lt, evlg.lt], sekėsi gan neblogai tačiau laikui bėgant vis būdavo kažkokie nesklandumai, tai komandoje, tai dar kokios bėdos...

Todėl tiesiog norėčiau paminėti būtent kokio projekto aš ieškau:

• Būtų geriausiai kad projektas būtų startavęs arba besiruošiantis startuoti (prioritetas)
  • Komandoje žmonės turėtų būti ne jaunesni kaip 16m.
  • Domenas taip pat būtų naudingas
  • Serverio perspektyvumas, plėtra, komunikabilumas tarp komandos narių.

Kontaktai:

Ir iš kart prašau, jeigu jums yra 12 metų ir bandysite iš frag gamemodo padaryti aukso kalną, nesivarginkite :D

Neturėkite jokių reikalų su manim, aš esu apgavikas, daugiau informacijos mano profilyje.

(redaguota)

• Šriftas.
  • Teksto spalva.
  • Tekste daug nereikalingos informacijos.
  • Kaip supratau iš aprašymo, tai vaikštai per projektus.
  • Eini skripteriu, bet gali atlikti ir kitas funkcijas. Kažkoks neapsisprendęs.
  • Darbų pavyzdžių nėra.
  • Reikalavimai užkelti, ne tavo lygio.

a2cb8493bca84ba54e7bf7a78585870a305.gif

Šriftas ir teksto spalva visiškai nieko neįtakoja šiame reikale, po projektus nevaikštau tiesiog dirbu ir jeigu dėl kitų kaltės užsidaro, tai ne mano bėda kad tenka ieškotis kito projekto. Galiu atlikti funkcijas, bet tai dar nereiškia kad atliksiu aš galėčiau padėti pvz jeigu kartais iškiltų kokių problemų, bet šiaip dirbu vien tik prie kodo. Didžiausias pavyzdys: tkg.lt gamemod'as kurį įkėliau žlugus projektui, o apie reikalavimus tai iš kur tu sprendi koks mano lygis ? :D

Redaguota , nario J'Split

Neturėkite jokių reikalų su manim, aš esu apgavikas, daugiau informacijos mano profilyje.

a2cb8493bca84ba54e7bf7a78585870a305.gif

Šriftas ir teksto spalva visiškai nieko neįtakoja šiame reikale, po projektus nevaikštau tiesiog dirbu ir jeigu dėl kitų kaltės užsidaro, tai ne mano bėda kad tenka ieškotis kito projekto. Galiu atlikti funkcijas, bet tai dar nereiškia kad atliksiu aš galėčiau padėti pvz jeigu kartais iškiltų kokių problemų, bet šiaip dirbu vien tik prie kodo. Didžiausias pavyzdys: tkg.lt gamemod'as kurį įkėliau žlugus projektui, o apie reikalavimus tai iš kur tu sprendi koks mano lygis ? :D

Tai matos, kad botas esi, per 2 metus nieko gero neparodei. Pamatęs tavo atsakymą iš karto pagalvojau apie "Kodel jus scripteriai tokie nevykeliai?" temą.
(redaguota)

Tai matos, kad botas esi, per 2 metus nieko gero neparodei. Pamatęs tavo atsakymą iš karto pagalvojau apie "Kodel jus scripteriai tokie nevykeliai?" temą.

Kalbėk už save germofrodite :D ką reikėjo aš parodžiau. Man atrodo kad pats neesi ten kažkuom išsiskyręs su savo dogberry :D

Redaguota , nario J'Split

Kalbėk už save germofrodite :D ką reikėjo aš parodžiau. Man atrodo kad pats neesi ten kažkuom išsiskyręs su savo dogberry :D

Neapsiverk tik. Pasakiau savo nuomonę ir tiek, pats prašei argumentų. Įžeidęs tavęs nebuvau, tai kas per agresija? Siūlyčiau pasigooglint ką reiškia ir kaip rašosi žodis "hermafroditas", be to aš toks neesu. Aš ir nesakau, kad aš kažkoks išskirtinis, iš kur tu tai iš viso ištraukei? Tuo labiau prie ko čia išviso mano projektas?

Neapsiverk tik. Pasakiau savo nuomonę ir tiek, pats prašei argumentų. Įžeidęs tavęs nebuvau, tai kas per agresija? Siūlyčiau pasigooglint ką reiškia ir kaip rašosi žodis "hermafroditas", be to aš toks neesu. Aš ir nesakau, kad aš kažkoks išskirtinis, iš kur tu tai iš viso ištraukei? Tuo labiau prie ko čia išviso mano projektas?

Aš nereiškiu savo agresijos, tiesiog jeigu turi savo serverį tai nesikelk ir nebejuokink tautos, nes tie kas mane geriau pažįsta žino ką aš sugebu, tad savo nuomone tiesiog gali pasilaikyti sau. ;)

Aš nereiškiu savo agresijos, tiesiog jeigu turi savo serverį tai nesikelk ir nebejuokink tautos, nes tie kas mane geriau pažįsta žino ką aš sugebu, tad savo nuomone tiesiog gali pasilaikyti sau. ;)

Galvą atšaldyk ir dar kartą perskaityk mano praeitą komentarą, eksperte. Tai aš irgi jau supratau ką sugebi:

Po OnPlayerUpdate callbacku kurti spidometro nerokmenduoju, verčiau kurti timerį tada nebus panašių problemų manau.

stock GetPlayerNameEx(playerid)

{

new Name[ MAX_PLAYER_NAME ];

GetPlayerName( playerid, Name, MAX_PLAYER_NAME );

return Name;

}

Taigi, jau rašiau vienoje temoje kas ir kaip atsitiko, tad įkeliu modifikacija.

Modifikacijoje yra - Namų sistema, verslų sistema, darbai, gaujos ir pnš. Daug sistemų ir t.t

Modifikacija yra surišta su mysql duom. baze

Daug nemalsiu, kam smalsu parsisiūskite ir pasižiūrėkite.

http://www61.zippyshare.com/v/NumHbEf3/file.html

veidukas%20(35).gif

finally, galimybė rašyti.. 

uhm, no? tas tavo Scripting solution jaučiu per visų akis praėjo, kaip gerai ir nuostabiai koduoji, kad net nesugebi papraščiausių pavyzdžių žmonėm pateikti. nice.

uhh. Tiesiog gan senas narys esu šiame forume ir tie kas mane pažįsta (aišku geriau dirbti su pažįstamais) tie ir žino mano galimybes, tad nesikrauk dėl to ;)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3852 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...