Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3885 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, padėjusiam pažadu atsidekot skinais, nes šita nesamonė mane jau pradėjo daknist. Visada turėdavau 200 fps'o, mažiausiai nukrisdavo iki 180. Dabar jau trečia diena man fps'as žiauriai nestabilus ir krenta nuo 200 iki 135 ir etc. Dažniausiai kai šaudau į žmogu, arba užtenka žmogu tik pamatyt, arba kai būnų uždaroj patalpoj mape, pvz pastate kokiam visad laikos 200, išeinu iš jo krenta iki 135. Bandžiau valyt kompą, nepadėjo. Nesiūlykit savo durnų cfg ar dar kokių launch settingsu, jeigu seniau laikėsi fps normaliai, reiškias jokių cfg man nereikia. Gal dar taip kam nors? Gal čia po kokio updeito taip? Žiauriai nervuoja

(redaguota)

Visko gali būti, bet šiaip nelabai realu, tačiau sakau su tokiom bėdom man tai padėjo :)

Pamėgink, gal padės: atsidarai steam, dešinį ant csgo - properties - general - set launch options - įklijuoji šitą  - -novid -console -threads 6 -high +cl_updaterate 128 +cl_cmdrate 128 +cl_interp 0 +cl_interp_ratio 1 +rate 128000 -nod3d9ex -high

Redaguota , nario BaubasPoLova

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3885 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...