Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3506 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Tai va noriu pasidalinti [sCAM] naujomis galimybėmis ir noriu sužinoti kaip taip įmanoma ir kaip apsisaugoti nuo jų, pravers ir kitiems manau. Kaip reikia nuscaminti STEAM, EMAIL nieko nedarant?

Suprantu yra KEYLOGAI, fake puslapiai steam, bet čia ne tame esmė...

Ir situacija tokia. Atsidarai vieną šeštadienio rytą savo STEAM - CS:GO.

Ir tu matai kaip pas tave Skin nebėra, bendra vertė 180€ kažkur.

Įdomu tai, kad STEAM GUARD turėjo veikti, jei jungiamasi iš kito kompiuterio. Šitas kažkaip nesuveikė, įdomu tai, kad niekur niekada nespaudinėju ant tų FAKE puslapių ir šiaip nesisiunčiu kokio nors šūdo. Antivirusinė nesuveikė, buvo prascenuotas PC ir nerado nieko. Apie prisijungimus prie kito pc, turi prašyti kodo, bet ir to neprašė. Tai vienas būdas kaip pamačiau, kad dingo item EMAIL, kad katik buvo išsiūstas TRADE OFFER, ir nebegalėjau decline. 

Ir tame esmė, kad kaip galėjo apeiti visą tai? Prisijungiant per kitą acc reikia  7 dienas dar laukti, tai varijantas, kad laukė ir išmani programėle patekus į kompą išsitrynė. Interneto istoriją visą ištrynė. TRADE HISTORY per steam ištrynė. Ir pas tą STEAM botą, 0LVL item buvo inv ir kas dar įdomu jog ten ne vienas peilis atsirado. Reiškia dar kažką taip labai švariai apšvarino. 

Tai turiu klausimą ką toliau reiktų daryti? Ar įmanoma IP gauti(Jei ten STEAM BOT tai nežinau ar duos kokį ip)? STEAM buvo laiškas išsiustas greitai, bet item iškeliavo ir iš to scamerio rankų pakankamai greitai..

Pc pravalytas, niekas nerasta..

Slaptažodžiai visi pakeisti.

Ir šiaip patariu dėtis didžiausias apsaugas kokias galima. Kalbu apie EMAIL, kad prašytų leidimo prisijungti per kitą pc.

Saugokitės jūs, o man ragiukai. ;d

http://steamcommunity.com/profiles/76561198249595400

Va mūsų gražuoliukas kuriam skin parėjo. Manau Report for scam jam nepadės. Bet galit uždėt ;d

Bet kokia žinoma info pasidalinkit, lai žino ir kiti kaip apsisaugoti, nes čia buvo virš visko. Dingo viskas švariai ir gražiai. Ir niekam nematat kaip veikė jie iki to TRADE OFFER kur paėme visus skinus. 

• ,

1e715c4d693d2146edaf9bfaa95574a0414.jpg

Čia paskutinė nuotrauka su mano item :D

Jei esate dosnūs ir galit duoti man skinų vėl ant atsigavimo. Prasilošiu tikrai aš dar manau jei turėsiu skinų.

TRADE OFFER - https://steamcommunity.com/tradeoffer/new/?partner=2788489&token=jU1TAkk2

Ir jei prasilošiu, tai nei vieno nepamiršiu kuris davė ir padėjo man :) Atsidėkosiu kaip galėsiu

Dėl to dar ir padarė steam telefono autentifikaciją :)

Jo žinau, naudoju šitą. :) Kaip matai nepadėjo ir tas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3506 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...