Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3475 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki forumo nariai ir svečiai!

Parduodu netikrą Facebook paskyrą, paskira sulaukia labai didelio žmonių susidomėjimo, kadangi tai yra mergina.

1. INFO:

• Draugai 3100+ --> Atnaujinu 3350+ --> Atnaujinu 3450+
  • Sekėjai 275 --> Atnaujinu 430+ ---> Atnaujinu  510+
  • Pridėtas Instagram'as - Šiandien sukurtas jau yra 180 Follower'ių. Atnaujinu ---> 322 Follower'iai

2. Papildoma Info:

• Facebook paskyra, kaip ir sakiau sulaukia labai didelio susidomėjo aplinkinių žmonių. Vartotojas per dieną sulaukia po 70-100 naujų pakvietimų, ir sparčiai kyla sekėjų skaičius. 
  • Ant merginos nuotraukų surenkama po 500-700 patinka. 
  • Profilyje yra pridėtos 5 profilio nuotraukos ir keletą viršelių pakeistai, taigi aplinkiniai mano, kad tai tikras vartotojas.
  • Vartotoje yra 1 grupė ir 1 puslapis, galėsiu palikti.

3. Kur gali panaudoti vartotoją?

• Gali kurti grupes ir pridėti narius. 3400 Draugų yra.
  • Gali kurti puslapius ir su Script'u pakviesti paspausti patinka ant puslapio.
  • Gali reklamuoti savo darbą,projektą, skelbimą ar kažką pnš.
  • Gali tiesiog pakeisti vardą/pavardė, profilio nuotrauką ir turėsi kitą asmenį su kuriuo galėsi kažką daugiau pasiekti.
  • Gali mesti referatus, kad žmonės paspaustu ant jo ir pnš.
  • Asmeniškai pasakius galima lengvai darytis lengvus pinigus :)

Kainą sutarsime asmeniškai, čia nieko nerašysiu.

Atsiskaitymas tik banku! Daugiau niekas nedomina!

Kontaktai:

• Skype: mysticalx.mysticalx (Skype'je visą laiką būnu On.) Būnu užsidėjęs ''Nematomas'' bet vistiek man rašykit.
  • SuperGames.lt asmeninė žinutė.

Durni komentarai arba nesusiję su tema, bus pranešti Administracijai. :)

ATSISKAITANT ŠIANDIEN 2015.12.06 d. Swedbank'u, taikau didelė nuolaidą. 

PARDUOTA!

Redaguota , nario Haris^^

Sėkmės, patikimas, rekomendacija. :)

Dėkoju

manau kad komentarai sukurti tam kad rasytu zmones neigiamus bei teigiamus komentarus. beje koks idomumas apsimest zmogum kuriam gali tik bedu padaryti. o uz fake paskyra yra irgi baudziamas kodeksas.

Na čia tik biznis. :) O, kad baudžiama, tai žinau, bet ne vienintelis aš tai darau :)

(redaguota)

už forumo f.eur pajimčiau tai tikru eur ne apsimoka net.

Forumo eurai yra beverčiai. Aš iš tos paskyros galiu pasidaryti gerą grupė ir už ją gauti pinigą :) Ir kiek pats atsimenu, kad tu ir pardavinėjai paskyra už real pinigą, tai kame problemos? :) Ačiū už nuomonė.

(redaguota)

Dabar baisu bus bendraut su panom, bendrausi, bendrausi ir pyst ten fake + bx už ekrano :| kur ritasi pasaulis.... Ko tik nepadarysi dėl pinigų... Čia jau yra žiauru kai kuriami FAKE accountai, ir poto bandomi parduot... Aš nesuprantu ar jum toks pinigų trūkumas kurt fake acc ir poto pardavinėt?

Jei bandei kažką tuo įrodyti, tai nežinau. Nieko asmeniško, čia tik biznis. ;)

Galit mane apšviest, o kam reikalingos tos fake paskyros ką su jomis naudingą padaryt? :D

• Jei paskyra yra sulaukusi daug susidomėjimo, gali kurti puslapius ir su ''script'u'' pakviesti draugus į puslapį. 
  • Gali kurti grupės ir ten savo draugus pridėti.
  • Gali dėti reklamą.

Viskas priklauso nuo draugų skaičiaus, ir žmonių susidomėjimo to vartotojo. 

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3475 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...