Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3886 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Kai gauni is kur nors pinigu, atsidek 10% visada, taip geriau bus gyventi, nes žinosi, kad turi, būsi labiau užtikrintas.

O iš kur, tai čia įvariai, aš tarkim iš kodavimo galėčiau susitaupyti, jeigu netie suknisti scameriai. O šiaip, tai iš projektų gali, o jei realybiai, manau jau aišku :D

Bet ar nėra noro kažką nusipirkti už tuos turimus pinigus? Ta prasme bent man tai taip - pradedu taupyt, užsinoriu kažko kito ir nusiperku...

Turi mokėti užsispirti, tas pats kaip cigaretiai pasakyti ne, taip ir naujam pirkiniui :)

Kai gauni is kur nors pinigu, atsidek 10% visada, taip geriau bus gyventi, nes žinosi, kad turi, būsi labiau užtikrintas.

O iš kur, tai čia įvariai, aš tarkim iš kodavimo galėčiau susitaupyti, jeigu netie suknisti scameriai. O šiaip, tai iš projektų gali, o jei realybiai, manau jau aišku :D

Turi mokėti užsispirti, tas pats kaip cigaretiai pasakyti ne, taip ir naujam pirkiniui :)

Hmm.... Protingos mintys. Ačiū :). Keep it coming

Bet ar nėra noro kažką nusipirkti už tuos turimus pinigus? Ta prasme bent man tai taip - pradedu taupyt, užsinoriu kažko kito ir nusiperku...

Yra , aš pvz: susitaupau 10 euru ir norisi jau kažką daryti su jais bet užsispiriu kad reikia pataupyti iki geresnio dalyko , ir taip tu tiesiog labiau užsispirk ir tu žiūrėk pvz kas nereikalinga ir ką gali taupiau pvz: radau aš vietą kur galiu pavalgyti daug ir pigei ir skanei :D nu čia aš tik pavizdi pateikiu iš savo gyvenimo , ir pnš kažką nesakau čia apie maistą ar pnš tiesiog reikia taip daryti kad daugiau liktu taupymui ir viskas (nemoku paaiškinti tau)...

https://i.imgur.com/vkA79IX.png

Yra , aš pvz: susitaupau 10 euru ir norisi jau kažką daryti su jais bet užsispiriu kad reikia pataupyti iki geresnio dalyko , ir taip tu tiesiog labiau užsispirk ir tu žiūrėk pvz kas nereikalinga ir ką gali taupiau pvz: radau aš vietą kur galiu pavalgyti daug ir pigei ir skanei :D nu čia aš tik pavizdi pateikiu iš savo gyvenimo , ir pnš kažką nesakau čia apie maistą ar pnš tiesiog reikia taip daryti kad daugiau liktu taupymui ir viskas (nemoku paaiškinti tau)...

Man taip būna, kad aš sakau sau - "tau to nereikia, nepirk". Ir vis tiek nusiperku :D.... Aš tiesiog nemoku visiškai taupyti. 

ojj, labai didelis patarimas visiems taupantiems - niekada netaupykit, leiskit tuos savo pinigus kam tik panoresite, o kai pritruksite pinigu, jusu galvoje isijungs smegenys, kurie jums pades susiveikt dar daugiau pinigu. cia toks labai geras ciklas kuris man labai padeda. :)

Labai geri žodžiai yra "Nereikia taupyti, reikia ieškoti būdų kaip uždirbti daugiau pinigų.". Bet kartais reikia ir pataupyti, bent aš taip manau. Aišku tuo pačiu ieškant ir kitų pajamų šaltinių. Taip, kad iš dalies sutinku su tavimi.

Pirma su savimi susitvarkyk, išmok save kontroliuoti, nepirkti to ko nenori, nes vėliau gailėsies ir žiūrėsi į data va jeigu būčiau nepirkes jau būčiau nauja gaming klaviatūra nusipirkes kam aš pirkau... Reikia išmokti atsispirti :) man buvo sunku nes visada mėgdavau nueiti į parduotuve nusipirkti kažko skanaus ir atsigerti kažką gazuoto, bet pradėjau taupyti pvz noriu vėl eiti kažką nusipirkti, einu pavalgyti normalaus maisto arba vandens atsigerti ir noras dingsta, reikia save kontroliuoti ir žinoti pinigų prasme, bei kur nori juos išleisti :) prieš perkant geriausia pagalvoti ar tau tikrai to daigto reikės. Ir kuom jis bus tau naudingas, kodėl tu jį pirksi? Pažėk į komentarus kad nesigailėtum, ir taip toliau.

Gauni pietums pinigų, pasiskaičiuoji, jog pavalgytum ir atliktų pinigų, per daug neišlaidaut, kiekvieną dieną aš atsimetu bent po 1€ nuo pietų. Žinau ,jog neturtai, bet vis tiek, skaitosi kaip taupymas. O jei sutaupau didelę sumą, užsidirbęs, atlikęs tam tikrą darbą ar šiaip kažką pardavęs, tai dedu iškart į banką. Kažkaip ne taip dažnai kyla ranka imti iš jo pinigus, negu kai jie būna namie, aišku bent jau man čia taip yra :D Arba turi ugdyt valią ir nepasiduot pagundai susitaupius išleist pinigus :D

Parduodamas FB puslapis (~800like)

Pigiai parduodamos LoL paskyros!

Man tai mama kai duoda y menesi po 30 eurų tai sudskis. Taupytis neina, bet tai ko noreti taigi dabar tik Lietuvoj dirba po to važiuos į Voketija dirbti tai daugiau gaus pinigų taip pat ir aš :D. Aš pats taupiausi taip: Pasiemiau stikline, užklijavau belekiek poperiaus ant viršaus, iškirpau skyle per kuria galėčiau dėti pinigus, bet reikėjo labai tų pinigų tai mėnesi pataupiau poto jau sudraskiau ta poperiu ir baba vsio nieko nėra.

Na pats naudoju labai gerą variantą taupyt pinigus. Tai dažniausiai eini į mokyklą su kokiais ~2 eurais, ir dažniausiai perku atsigerti ir kokius bundeluku :D Tai dažniausiai lieka koks 1 euras su centais, tai tuos centus parėjas namo padedu į taupyklę, ir per savaitę sutaupau visaip. Viena savaite tai 10 euru sutaupiau. :D

O dabar ateinančia vasarą žadu varyt dirbt į statybas, arba su sese varysim į Švediją, sezoniniam darbui braškių skinti. Sakė gan apmokamas darbas.

2b782df57193875a9204a97ea4f5764f142.png

Na taupymas, tai cia kiekvienam individualiai. As darau taip: Pasiskaiciuoju, kiek man reiktu per menesi pinigu, kurui, maistui ir t.t. Gaunu alga, nusiimu is banko suma, kuria as leidziu sau isleist. Menesio pradzioj, kai ka nors perku, specialiai smulkinu kupiuras, kol lieka po 5-10 euru (kad nesiociaus su savim kuo maziau pinigu). Banko kortele visada palieku namuose. Jai kazko noriu nusipirkt tarkim "pasigardziuot", tuomet ieskau kas sotumo ir kainos atzvilgiu siektu viduriuka, jai iseinu/isvaziuoju kur nors, bet apsipirkti planu neturiu - pinigu ir neimu, kad nekiltu pagunda islaidaut. Na o jai dabar neplanuociau stambaus pirkinio, pasidaryciau kaupiamaja saskaita, i kuria pervesciau pinigus.

P.S. venkit pagundos ziuret kiek sutaupet pinigu, nes jai pamatysit nemaza suma, jums iskarto i galva lys mintys, kad nieko tokio butu si menesi ir paislaidaut, bent praeita menesi, del tokio neapdairumo isleidau 150 euru daugiau.

Su supergames nuo: 2009-09-12 :*

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3886 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...