Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3870 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Galiu duot tokią foto.

Aš tavęs nepažįstu :D ...

nu tai šauk į ir vsio

Ne virtualiai, o realiai :D. Su kortele gal ir visai nieko būtų, bet tada skolininkui rizika, kad tu su jo asmens kodu nepridirbtum ko nereik.

Nieko ir nepadarysi. Jeigu nori imti kreditą, turi atitikti banko vardas su paso

Kario pareiga - ne žūti dėl tėvynės, bet padaryti taip, kad priešas žūtu dėl savo tėvynės.

Ne virtualiai, o realiai :D. Su kortele gal ir visai nieko būtų, bet tada skolininkui rizika, kad tu su jo asmens kodu nepridirbtum ko nereik.

Ai rimtai ... Gi kartais negali paimt paskolų ant manęs ar dar ko nors su ja? Kažką internete skaičiau.

Ai nesvarbu, rakinkit temą, jei neparduosiu to hdd tada lai taip ir lieka :/

TARPININKAVIMO PASLAUGOS. PM!

PATIKIMAS ir dar kaip!!! Pirkau xbox 360 game (gtaV, BF4) ir dar akumuliatoriu pultui. Pinigus pirmas pervedziau ir kai gavo patvirtinima kita diena buvo isiustos prekes. Ir dar milką dovanu gavau!! Maloniausias zmogus koki tik buvau sutikes!

Dar čia seniau pirko is manes supergames pakvietima. Tikrai patikimas zmogus.

Jei tau ka nors keičia galiu kolkas 10€ paskolint.

#RKS 

PATIKIMAS ir dar kaip!!! Pirkau xbox 360 game (gtaV, BF4) ir dar akumuliatoriu pultui. Pinigus pirmas pervedziau ir kai gavo patvirtinima kita diena buvo isiustos prekes. Ir dar milką dovanu gavau!! Maloniausias zmogus koki tik buvau sutikes!

Dar čia seniau pirko is manes supergames pakvietima. Tikrai patikimas zmogus.

Jei tau ka nors keičia galiu kolkas 10€ paskolint.

Kad žinok nelabai ką keis tie 10€ :/ bet ačiū tau už pasiūlymą :)

Rakinkit temą .... :/

TARPININKAVIMO PASLAUGOS. PM!

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3870 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...