Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3888 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Rytoj? :D Aš spėju, arba rytoj, arba Gruodžio 1d - 2d pamatysim naują Operation

Ką kiti mano? :D

• Kodėl verta pirkti naują Operation?

• Per pirmas dienas, gali susikrauti du kartus, tris kartus ar net didesnį pliusą, nei kainavo Operation Pass. Tai galima padaryti, atidarinėjant Operation dėžes arba parduodant dėžes.

• Gauni Operation Coin, kuris parodo tavo Compet. progresą Active Duty žemėlapiuose

• Misijos ir Gold (auksinis) Coin :D

Ka ka bet nereikia tos nuke :) 2 metus jau laukiam de_tuscan... kiek galima laukti, absurdas is valves puses.

P.S Ir kodel manai kad rytoj? Man kazkaip atrodo kad kaip tik ant pradzios zemos.

Dažniausiai žaidžiu arba nuke arba italy. Dar office, nes kiti labai nuobodūs, tas pats per tą patį.

Lauksiu ir tikėsiu, kad bus įkeltas agency, nes dažnai jį žaisdavau.

Tarp visų Operation yra panašus išleidimo ir pertraukų laiko skirtumas. Prasidedant žiemai, logiškai mąstant, Winter Operation turėtų pasirodyti šio mėnesio gale, arba Gruodžio pačioje pradžioje.

Rudens Sale.. tai dar viena proga, turėti CSGO nuolaidą ir dar naują Operation :D

Aš tikrai manau, kad iki Gruodžio 2d išvysim naują Operation.

Man visi Operation atsipirko su kaupu, tad pradžioje pirkti yra tikrai verta. Ir nesvarbu, koks tai Operation būtų.

Dažniausiai žaidžiu arba nuke arba italy. Dar office, nes kiti labai nuobodūs, tas pats per tą patį.

Lauksiu ir tikėsiu, kad bus įkeltas agency, nes dažnai jį žaisdavau.

Tarp visų Operation yra panašus išleidimo ir pertraukų laiko skirtumas. Prasidedant žiemai, logiškai mąstant, Winter Operation turėtų pasirodyti šio mėnesio gale, arba Gruodžio pačioje pradžioje.

Rudens Sale.. tai dar viena proga, turėti CSGO nuolaidą ir dar naują Operation :D

Aš tikrai manau, kad iki Gruodžio 2d išvysim naują Operation.

Man visi Operation atsipirko su kaupu, tad pradžioje pirkti yra tikrai verta. Ir nesvarbu, koks tai Operation būtų.

Sekasi tau kad atsipirko... man is visu tik 1 atsipirko normaliai 50EUR :D

Sekasi tau kad atsipirko... man is visu tik 1 atsipirko normaliai 50EUR :D

Kas pirko tą pačią minutę, pirmą dieną arba bent pirmą savaitę, bet kokį Operation, atsipirko jis tikrai visiems. Na tarkim, Operation kaina yra 6 - 7 Eurai. Tai per dvi - tris savaites, iš Operation dėžių, tikrai susirinksi tuos 6-7 eurus, ir gal net daugiau. Jeigu pačią pirmą dieną parduosi Operation dėžę, tu gali užkalti ir 10 Eurų ir dar daugiau, nes yra tokių, kurie tikrai pirks ;D Naujas Operation dėžes pirmą savaitę rakina visi :D

Tad, vien iš dėžių, atsipirkimo perspektyvos yra plačios.

O dar klausimas, ką tas Oepration pasiūlys? Vėl gi, drop'ai misijų ar kažkas tokio. Aš įžvelgiu tik pliusus.

Bet jeigu pirksi Operation po 3-4 savaičių.. Na tada jau sėkmės dalykas- atsipirks ar ne :D

Aš visadą bandau su draugais atidarinėti bent 7-8 dėžes, vieni duoda dėžes, kiti perka raktus, ir taip draugiškai bandom kažką išspausti :D Kol kas labai didelio minusį nesam patyrę, tad į tą dėžių atidarymą žiūriu pakankamai pozityviai :D

Kas pirko tą pačią minutę, pirmą dieną arba bent pirmą savaitę, bet kokį Operation, atsipirko jis tikrai visiems. Na tarkim, Operation kaina yra 6 - 7 Eurai. Tai per dvi - tris savaites, iš Operation dėžių, tikrai susirinksi tuos 6-7 eurus, ir gal net daugiau. Jeigu pačią pirmą dieną parduosi Operation dėžę, tu gali užkalti ir 10 Eurų ir dar daugiau, nes yra tokių, kurie tikrai pirks ;D Naujas Operation dėžes pirmą savaitę rakina visi :D

O dar klausimas, ką tas Oepration pasiūlys? Vėl gi, drop'ai misijų ar kažkas tokio. Aš įžvelgiu tik pliusus.

Bet jeigu pirksi Operation po 3-4 savaičių.. Na tada jau sėkmės dalykas- atsipirks ar ne :D

Aš visadą bandau su draugais atidarinėti bent 7-8 dėžes, vieni duoda dėžes, kiti perka raktus, ir taip draugiškai bandom kažką išspausti :D Kol kas labai didelio minusį nesam patyrę, tad į tą dėžių atidarymą žiūriu pakankamai pozityviai :D

Esu pirkęs tik 2 operation. Kadangi neesu CS:GO marketingo asas tad nei labai aš ten tų dėžių pardavinėdavau, nei atidarinėdavau.

Kol kas 2/2. Ir vanguardą ir bloodhoundą atpirko.

Vanguard drop: DGL Blaze FN 20eu.

Bloodhound drop: Famas Styx MW 4,5eu bei MP9 Dark Age MW 4,55 ir beabejo tau kitų daiktų iš kurių susimeta virš 5 eurų!

YpIX4xG.jpg

Viskas butu gerai, bet 1 minusas visu operation, labai jau nuobodziu misiju yra :) ir tokiu 60%+ galetu labiau ideju geresniu remtis ar sugalvot.

Viskas butu gerai, bet 1 minusas visu operation, labai jau nuobodziu misiju yra :) ir tokiu 60%+ galetu labiau ideju geresniu remtis ar sugalvot.

Man labiausiai patiko Phoenix Operation. Norint gauti Gold Coin, reikėjo ir laimėti, tam tikrą skaičių Comp ir pražaisti tam tikrą valandų skaičių Operation žemėlapiuose. Vėliau, Operation tapo gėjiškais :D Lengvai pasiekiamas Gold Coin. Tiesiog, nusiperki Operation, gauni profit, pasiimi Gold Coin ir ramu :D :D

Man labiausiai patiko Phoenix Operation. Norint gauti Gold Coin, reikėjo ir laimėti, tam tikrą skaičių Comp ir pražaisti tam tikrą valandų skaičių Operation žemėlapiuose. Vėliau, Operation tapo gėjiškais :D Lengvai pasiekiamas Gold Coin. Tiesiog, nusiperki Operation, gauni profit, pasiimi Gold Coin ir ramu :D :D

Va butent... Phoenix su Breakout buvo zjbs :D

Va butent... Phoenix su Breakout buvo zjbs :D

Nesutinku :D Operation Breakout  buvo grybas. Nuo jos ir prasidėjo tos kreivos misijos. Phoenix ir Bravo turbūt geriausios Operation

Bravo dėžė 8 eurai: http://steamcommunity.com/market/listings/730/Operation%20Bravo%20CaseO kitos? Tos misijos dėžių kainas subalamūtino :D

Ka ka bet nereikia tos nuke :) 2 metus jau laukiam de_tuscan... kiek galima laukti, absurdas is valves puses.

P.S Ir kodel manai kad rytoj? Man kazkaip atrodo kad kaip tik ant pradzios zemos.

Ko tu lauki? Tuscano niekados nebus oficialiame poole. Operation mapuose net nededa jo... Profesionalūs žaidėjai jo nepripažįsta ir VALVe palaikys tik savo mapus, kurie jiems priklauso.

I0ZIOGI.png?2 New York 2016

Simply amazing

Ko tu lauki? Tuscano niekados nebus oficialiame poole. Operation mapuose net nededa jo... Profesionalūs žaidėjai jo nepripažįsta ir VALVe palaikys tik savo mapus, kurie jiems priklauso.

Kaip gali nepripazist :) niekados nebande, sako nepripazista :) tiek 1.6 tiek css profesionaliu zaideju jis buvo pamegtas ir zaide ivairiuose lan turnyruose, kaip ji negali idet i cs;go :). Nuke totali pieva, ne mapas o boring reactions

(redaguota)

Kaip gali nepripazist :) niekados nebande, sako nepripazista :) tiek 1.6 tiek css profesionaliu zaideju jis buvo pamegtas ir zaide ivairiuose lan turnyruose, kaip ji negali idet i cs;go :). Nuke totali pieva, ne mapas o boring reactions

Ką tai turėtų reikšt? Čia GO ir nėra jokios komandos kuri aktyviai palaikytų šitą mapą - vadinasi jo poole nereikia. Tau gal Nuke boring, kitiems jis yra smagus ir kaip matai VALVe aiškiai pasirinko logiškiausią variantą. Nei season nei tuscan oficialiame poole nebus niekados.

Redaguota , nario No Fear
I0ZIOGI.png?2 New York 2016

Simply amazing

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3888 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...