Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3890 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Skaitytojai, jeigu manote jog tai fake, peržvelkite visas mano pateiktas nuotraukas su įrodymais, juose matosi jog skinai buvo atsiųsti, taip pat pasidomėkite per google, ir pamatysite jog šis website patikimas. Tyngite skaityti visą tema? Štai įrodymas jog gavau nemokamai skiną. ČIA SPAUSKITE

Sveiki, žaidžiate CS:GO? Neturite skinų ar norite daugiau, galiu parodyti kaip gauti nemokamai. Pats pasiemiau per 1 account'ą Glock 18 Steel Disruption (Galite paspausti čia ir pamatyti kaip jis atrodo ir kiek kainuoja.).

Dalykai kurių jums reikės norint gauti skiną:

1. Steam paskyra.

2. 3 Minutės jūsų laiko.

Etapai:

1. Nueikite į šį tinklalapį (jis nėra mano, jame pilna kitų žaidėju bei apie jį galite pasiskaityti googleje, ir susipažinti su tinklalapio patikimumu.). http://csgodouble.com/

2. Paspauskite Sign in through STEAM. (Nematote kur? Spauskite čia.)

3. Pateke į steam puslapį paspauskite Sign In arba suveskite savo duomenis ir prisijunkite. (Nematote kur? Spauskite čia.)

4. Paspauskite viršuje esantį banerį FREE COINS. (Nematote kur? Spauskite čia.)

5. Atsidarius mažai lentutėi įveskite kodą "NEMOKAMITASKAI" (be kabučių ir taip tai vienas žodis.) ir paspauskite Redeem ir sveikinami jus turite 500 taškų. (Nematote kur? Spauskite čia.)

Ką veikti su 500 taškais?

1. Išsigryninti į 0.5EUR vertės skiną.

2. Žaisti toliau pagal mano strategija ir laimėti daugiau.

1. Išsigrynininimas.

1. Kaip jau įvykdėte pradinius 5 pradinius etapus, spauskite Withdraw. (Nematote kur? Spauskite čia.)

2. Išskleiskite banerį dešniajame kampe ties centru ir spustelkite "Price Ascending" (Nematote kur? Spauskite čia.)

3. Atsirado pigesni CS:GO itemai nuo maždaug 400 taškų, kadangi turite 500 taškų galite išsigryninti betkokį itemą iki 500 taškų. (Viskas turėtu atrodyti taip. Spauskite čia.)

4. Išsirinkus itemą spustelkite ant jo viena karta ir jis atsiras dešniajame inventoriuje, tada spustelkite Withdraw Items. (Nematote kur? Spauskite čia.)

5. Atsidaro mažutė lentute kurioje turite įkelti savo steam trade URL. Jeigu nežinote kur jūsų steam trade URL spauskite Find my trade URL. (Viskas turi atrodyti taip. Spauskite čia.)

6. Toliau suspaudykite yes, ir jeigu botai laisvi jums turėti atsiūsti trade notification su jūsų itemu. (Štai įrodymas jog gavau skiną. Spauskite čia.)

2. Mano strategijos žaidimas ir keltis taškus.

Iš anksto pasakau, jog galite investuoti savo turimus skinus ir prisitaikyti mano strategija sau padidinant statymus ir taip išlošiant daugiau. Gerai taigi mano taktika yra tokia, čia tik tiems kurie nori žaisti iš savo turimu 500 taškų. Visuomet lošiame iš 5 taškų, pvz.:

Statome 5 taškus > WIN, statome vėl 5 taškus > WIN, ir taip nuolatos.

Tačiau jeigu pastate pralošiame 5 taškus, dvigubiname statyma.:

Statome 5 taškus > LOSE, statome 10 taškų > LOSE, statome 20 taškų > LOSE, statome 40 taškų > WIN, atgauname visus prarastus taškus ir +5 taškai profit. Ir vėl pradedame nuo 5.

Patarimai: Šiame tinklalapyje dažnai būna tarkim juodas skaičius iškrenta 15 kartų iš eilės, taigi jeigu du kartus pralošėte ant raudono, statykite ant juodo. Venkite rage-all-in statymų, tai reiškia jūs praradote daug, statote viską all in ir 50proc. tikimybė jog pralaimėsite, VENKITE TO, laikykites strategijos.

P.S. Jeigu radote kokių nors klaidų ar nerodo nuotraukų, parašykite į AŽ ar dar geriau komentaruose, ir pataisysiu, ačiū. Gidą kūriau aš, nuotraukas dariaus aš, kopijuoti DRAUDŽIU.

Redaguota , nario Aik'Aik

Programavimo paslaugos - svetainių kūrimas, blogų kūrimas, Discord botų kūrimas.

Kažko reiktu? Brūkštelk PM. :) 

Dėl greitesnio atsakymo - Galgaldas#7883 (discord)

Laukiu vakaro vien dėl strategijos. Duodu +rep užtai ,kad vargai ir sukūriai tema. Esu jau prapises 5 dolcus. noriu geriau pamiršti bet jei strategija gera parašysi tada galima bandyt rizikuot

Iškarto pasakau, jog strategijos pagrindas tikrai nėra mano, aš ja tiesiog papildžiau pagal save, grįšiu namo prie normalios klaviatūros, parašysiu.

Programavimo paslaugos - svetainių kūrimas, blogų kūrimas, Discord botų kūrimas.

Jau gal kelias dienas bandau pasiimti skina bet vis botia užimti arba error meta...

Laimėjau, katik 1000 taškų, bandau atsiimti skiną ir neeina, išmeta steam error, net padėti irgi neeina.

Edit

Bots are currently busy assisting other players - please try again in 60 seconds.​

Vakar vakare suradau sita tinklalapi, nakti atsiemiau skina.

5 - 10 - 20 - 40 - 80 - 160 - 320 - 640 - 1280 - 2560 nu ir toliau nemanau kad kas tures tiek:D

Taigi, cia susidaro 10 kartu is eiles, bet vistiek didelis sansas praknisti viska. nes kaip ir tu sakiai gali buti ir po 15 kartu ir tada 5 doleriukai y bala. Taigi tavo strategija tikrai nera gera. Kol vienas raundas pasibaigia trunka apie 2 minutes, tai jeigu laimetum per viena karta gautum puse cento. Ta prasme srsly? tiek daug sansu pralosti ir su tokia strategija net per viena diena kazin ar doleris susidarytu.

As jum galiu pasiulyti rezikinga bet greitesni buda laimeti. Palaukti kol bus koks 7,8 kartai is eiles tas pats(per tuos kartus nieko nestatyti) ir tada kai buna taspats kokius 8 kartus statyti 100,200,300 arba kiek kas nori. Greitesni coinsai. Ir jeigu turi bent koki 1000 coinsu tai iseitu is sitos mano strategijos pasipelnyti. I per ta laika kai darosi traukinys vienos spalvos eiti kazka veikti kitka. ir po 5 min patikrinti kaip einasi.

5 - 10 - 20 - 40 - 80 - 160 - 320 - 640 - 1280 - 2560 nu ir toliau nemanau kad kas tures tiek:D

Taigi, cia susidaro 10 kartu is eiles, bet vistiek didelis sansas praknisti viska. nes kaip ir tu sakiai gali buti ir po 15 kartu ir tada 5 doleriukai y bala. Taigi tavo strategija tikrai nera gera. Kol vienas raundas pasibaigia trunka apie 2 minutes, tai jeigu laimetum per viena karta gautum puse cento. Ta prasme srsly? tiek daug sansu pralosti ir su tokia strategija net per viena diena kazin ar doleris susidarytu.

As jum galiu pasiulyti rezikinga bet greitesni buda laimeti. Palaukti kol bus koks 7,8 kartai is eiles tas pats(per tuos kartus nieko nestatyti) ir tada kai buna taspats kokius 8 kartus statyti 100,200,300 arba kiek kas nori. Greitesni coinsai. Ir jeigu turi bent koki 1000 coinsu tai iseitu is sitos mano strategijos pasipelnyti. I per ta laika kai darosi traukinys vienos spalvos eiti kazka veikti kitka. ir po 5 min patikrinti kaip einasi.

Surask geresne strategija, manai azartiniai žaidimai visi be rizikos? Nebesvaik, ši strategija nuo pat kazino laikų populiariausia.

Naudokit koda SARG.LT , gausit daugiau nemokamu coinsu

Tiek pat duos ;)

(redaguota)

Surask geresne strategija, manai azartiniai žaidimai visi be rizikos? Nebesvaik, ši strategija nuo pat kazino laikų populiariausia.

Tiek pat duos ;)

ta strategija nieko veerta del to visi ir prasilosia is to kazino :D niekam nera pavyke apzaisti kazino

Redaguota , nario augustas9991

ta strategija nieko veerta del to visi ir prasilosia is to kazino :D niekam nera pavyke apzaisti kazino

Tu įsitikinęs? :) Tavo nuomonė yra be galo klaidinga. Ši sistema iš tų tinklapių kur rašo facebook'e "Jolita uždirbo 10000eur vos per 1 dieną, nori ir tu taip. Spausk tą ir tą" Ten paspaudus rašo šią sistemą tik su rulete. 

Ir ši sistema kazino tikrai neveikia, kadangi kazino ruletėje didžiausias statymas 50ct, nei bent aparato banke turi pinigų, tuomet leidžia jau ir 1eur statyti. Todėl labai greit prasilošiama. O čia tu gali statyti kiek nori, tau jokio limito nėra ir taip išlošti tikrai įmanoma. Kalbu iš patirties. :)))

Tu įsitikinęs? :) Tavo nuomonė yra be galo klaidinga. Ši sistema iš tų tinklapių kur rašo facebook'e "Jolita uždirbo 10000eur vos per 1 dieną, nori ir tu taip. Spausk tą ir tą" Ten paspaudus rašo šią sistemą tik su rulete. 

Ir ši sistema kazino tikrai neveikia, kadangi kazino ruletėje didžiausias statymas 50ct, nei bent aparato banke turi pinigų, tuomet leidžia jau ir 1eur statyti. Todėl labai greit prasilošiama. O čia tu gali statyti kiek nori, tau jokio limito nėra ir taip išlošti tikrai įmanoma. Kalbu iš patirties. :)))

Geri ir argumentuoti žodžiai ! :taika:

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3890 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...