Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3486 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

po 1 TB flešiukai? Ką tu čia nuscamint bandai ?

kaip įmanoma tiek atminties sukišt į tokį mažą flešiuką??

Ir tas kur mini ten 512GB gi aiškiai parašiau, jei yra paklausa 1TB irgi galima užsakyti, bet ten normalaus flešiuko dydžio.

Redaguota , nario PerSempre

TARPININKAVIMO PASLAUGOS. PM!

Sveiki, dėl flešiukų kreiptis A.Ž. (Asmenine Žinute), atsiskaitymas paypal'u.

Visi flešiukai nuotraukose yra po 512GB Kainos priklauos nuo kokybės (yra gamintų Japonijoje, ypač geros kokybės): 12-15 €

Jei yra būtinybė yra ir 1TB (1000GB) flešiukų po 25-28 €

s-l500.jpgs-l1600.jpg

Būtų galima gauti testo rezultatus, kuriame tikrina kiek galima įrašyti į usb gb? Kadangi buvau ir pakibęs su tokiais šūdais, rodo vietos 64gb, bet rašant daugiau nei 16gb pradingsta visi įrašyti failai. Kodėl? Nes tikroji talpa 16gb, o ne 64 ( ant pakuotės 64gb rašė) ir viršijus 16gb visi failai pradingsta.

E-Travi.gif

Būtų galima gauti testo rezultatus, kuriame tikrina kiek galima įrašyti į usb gb? Kadangi buvau ir pakibęs su tokiais šūdais, rodo vietos 64gb, bet rašant daugiau nei 16gb pradingsta visi įrašyti failai. Kodėl? Nes tikroji talpa 16gb, o ne 64 ( ant pakuotės 64gb rašė) ir viršijus 16gb visi failai pradingsta.

Nežinau, gal ikelsiu vakare. 

O gali numest foto ir info kokį tu ten turi ?

(redaguota)

Nežinau, gal ikelsiu vakare. 

O gali numest foto ir info kokį tu ten turi ?

tuoj prisijungiu prie aliex. Pirkau už 10e, 64gb. :)

Štai:

http://www.aliexpress.com/snapshot/6590965135.html?orderId=66653816835726

Tad jei aš už 10e net negavau 64gb, tai tavo 100% klastotė ir bus max 32gb :) 

Redaguota , nario GamerX159

E-Travi.gif

Štai:

Tokiais neprekiauju, o tavo atveju galėjo būti kad į 64gb korpusą netyčia imetė 16gb mikroschemą - Brokas. Na nebent jei tau ant kompo rodo kai jis tuščias 64gb, tada ten gedimas kažkoks.

Šiaip net keista kad 64gb ir dar usb 3.0 tiek tik kainuotų :D

(redaguota)

Tokiais neprekiauju, o tavo atveju galėjo būti kad į 64gb korpusą netyčia imetė 16gb mikroschemą - Brokas. Na nebent jei tau ant kompo rodo kai jis tuščias 64gb, tada ten gedimas kažkoks.

Šiaip net keista kad 64gb ir dar usb 3.0 tiek tik kainuotų :D

1tb už 25gb, žymiai keista ir dar koks dydis.

Ne gedimas, o visiem tas pats.. Čia tiesiog apgaulė tokia. :D Kas nenusimano tas įvertina 10/10 ir palieka viską. Rodo ir ant pakuotės, ir pačiam usb 64gb, tačiau paskui kai paleidom testą, 16gb liko tikros. 

Jeigu kas būtų?

Pagal mane, apie tavo usb kalba, jei būtų tokia talpa, būtų žiauriai lėti. :) 

• Teigiamai 1

E-Travi.gif

Štai:

Dėja mano ne klastotė, sakyk ka nori.

1tb už 25gb, žymiai keista ir dar koks dydis.

Ne gedimas, o visiem tas pats.. Čia tiesiog apgaulė tokia. :D Kas nenusimano tas įvertina 10/10 ir palieka viską. Rodo ir ant pakuotės, ir pačiam usb 64gb, tačiau paskui kai paleidom testą, 16gb liko tikros. 

Pagal mane, apie tavo usb kalba, jei būtų tokia talpa, būtų žiauriai lėti. :)

Įrašymo / Skaitymo Greitis nepriklauso nuo flešiuko talpos.

(redaguota)

Dėja mano ne klastotė, sakyk ka nori.

Įrašymo / Skaitymo Greitis nepriklauso nuo flešiuko talpos.

Tada darbo duodu. Parsisiūsk h2testw programą, įkišęs usb paleisk šitą programą, pasirink particiją jos, ir pasirink "All available space" ir run test.. :) Gali testas trukti, tačiau paskui čia įkelsi, pažiūrėsim ar iš ties tokio dydžio. Nes nelabai kam patarčiau pirkt taip aklai tokio dydžio. :D

Tai tu man pasakyk tada, kodėl mes naudojam HDD o ne "fleshus" kurie yra mažesni, ir pagal tave vienodo greičio??

Kaip ir sakė, neverta lyginti hdd su usb, nes jie skirtingi.. :D HDD labiau skirtas saugoti didelę informaciją ilgam laikui, o usb trumpalaikis dalykas, nes neužtenka vietos, ir trini ką nors.. :D Usb labiau naudoju pc tvarkyt, arba nešiotis smulkius dalykus... 

E-Travi.gif

Tada darbo duodu. Parsisiūsk h2testw programą, įkišęs usb paleisk šitą programą, pasirink particiją jos, ir pasirink "All available space" ir run test.. :) Gali testas trukti, tačiau paskui čia įkelsi, pažiūrėsim ar iš ties tokio dydžio. Nes nelabai kam patarčiau pirkt taip aklai tokio dydžio. :D

Supranti, kad turėčiau aš juos vietoje galėčiau tau irodyti, bet neturiu, užsakinėju juos iš UK (turiu savo taškų). Jei rasiu Youtube'je medžiagos apie juos ikelsiu. 

(redaguota)

O kalbant apie hdd ir felšiukus tai Kingston firma turi sukūrę 1TB flešiuką kuris turi usb 3,0 technologija ir yra gal net greitesnis už išorinį HDD :)

Taip. 

O tu būtum toks durnas, ir mokėtum ~2700 litų už usb??? Kai galėtum už 300lt nusipirkti hdd? Tiesiog čia tie usb išpūstos kainos, o max šiuo metu naudojama talpa yra 64gb. Kitka yra su hdd.

http://www.amazon.com/Kingston-DataTraveler-Predator-1TB-DTHXP30/dp/B00E65QM8O

Ir skiri 744 dolcai, prieš 22 eurus? :D Nekvepia klastote?

• Teigiamai 1
  • Neigiamai 1

E-Travi.gif

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3486 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

• Sukurti naują...