Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5185 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Labas vakaras visi Supergames.lt lankytojai,

rašau šią žinutę nes man jau atsibodo žiūrėti visus forumus kur nėra viskas sutvarkyta, kiek matau jūs - Moderatoriai sėdit tikrai dažnai tam puslapyje, kodėl jus neprižiūrit jo ?

Pvz. vien nuėjus į Veiksmo žaidimai/SA:MP/Pamokos - jau rasi didelę betvarkę ( daug temų kurios parašytos nevietoje ) , tada Veiksmo žaidimai/SA:MP/Jūsų serveriai - beveik visos temos, neatitinka SA:MP serverio iškeltų reikalavimų ( anketa ) tai kokie jūs moderatoriai, atsiprašau tačiau aš ir manau dalis šio forumo nori, kad jūs pasistengtumėt palaikyti tvarką. Apie kitur prirašytas nesąmones.

e477f925933ad422f22e73b91c6ad305717.png

Svečias
MAn duotu modera tai ten tvarka butu :)

Na Rolandiai neįsižeisk,nemanau,kad tu tiktum į moderatorius,na bet ką čia gali žinoti. :)

Suprask, mes irgi ne robotai, turim ir draugus, gyvenimą, merginas. taip kad nepraleidžiam viso laiko prie supergames forumo ir netvarkom jo dieną naktį kaip robotai.

Kai kurie moderatoriai tik kartais prisijungia į forumą, ir tai nematau kad tvarkytų. Neišduosiu kurie ten bet esme tame kad ne visi moderatoriai tvarko forumą. Tik kai kurie.

rašau šią žinutę nes man jau atsibodo žiūrėti visus forumus kur nėra viskas sutvarkyta, kiek matau jūs - Moderatoriai sėdit tikrai dažnai tam puslapyje, kodėl jus neprižiūrit jo ?

Pvz. vien nuėjus į Veiksmo žaidimai/SA:MP/Pamokos - jau rasi didelę betvarkę ( daug temų kurios parašytos nevietoje ) , tada Veiksmo žaidimai/SA:MP/Jūsų serveriai - beveik visos temos, neatitinka SA:MP serverio iškeltų reikalavimų ( anketa ) tai kokie jūs moderatoriai, atsiprašau tačiau aš ir manau dalis šio forumo nori, kad jūs pasistengtumėt palaikyti tvarką. Apie kitur prirašytas nesąmones.

Jeigu tau taip jau ir svarbu, tai gal pats ir eik į tuos moderatorius? Galėsi 24/7 sedėt prie labusai.com ir žiūrėt, ar kas neparašė bereikšmio pranešimo, ar nesukūrė temos neatitinkančios "reikalavimus". :crazy:

[youtubecom]http://www.youtube.com/watch?v=pualZ66WgEY[/youtubecom]

Aš 43% priklausomas nuo Counter-Strike. Kiek tu?

Susipažinkite su šiais ženklais :

. taškas

, kablelis

? klaustukas

! šauktukas

O štai čia - lietuviški rašmenys : ąčęėįšųūž.

Svečias

Na Rolandiai neįsižeisk,nemanau,kad tu tiktum į moderatorius,na bet ką čia gali žinoti. :)

Neisizeidziu tu esi pikta ant manes todel taip ir sakai.

Kodėl? Aš visai nepikta. :P

Jeigu tau taip jau ir svarbu, tai gal pats ir eik į tuos moderatorius? Galėsi 24/7 sedėt prie labusai.com ir žiūrėt, ar kas neparašė bereikšmio pranešimo, ar nesukūrė temos neatitinkančios "reikalavimus". :crazy:

Moderatoriai, patys norejo but moderatoriais, todel turi atlikti savo darba ( jie ji ir atlieka ). Tai va jei tau reikia tai tu ir eik i tuos modus.

narysv2pc3.gif

Moderatoriai, patys norejo but moderatoriais, todel turi atlikti savo darba ( jie ji ir atlieka ). Tai va jei tau reikia tai tu ir eik i tuos modus.

Aišku jeigu priims.Del šito dalyko pritariu,nors tokių akyvesnių galėtu paimti ir naujų net,nes kiti šiaip sau moderatoriaus pareigose sėdi ir nieko neveikia...( Kitaip sakant kelis kartus taip patikrina Supergames.LT ir daugiau nieko,kaip paprastas lankytojas kitaip sakant )

Coming Soon Games 2011 Blog

TeeWorlds Game

Siunčiuos Failai.LT failus už FLT ( 1 Failas - 1 FLT ) plačiau: ČIA!

bannerzh.png

Fail comment.

O jus reportinkit tuos komentarus kur yra klaida.Ar jus labai daug reportuojat?NE.tikriausiai nesat ne reportine kai kuorie sitoj temoj rasantys.Yra ir tokiu kurie reportuoja.Taigi patys susimastykit pries kitus kaltinant,nes as tai nejau ir neisiu y visokias cs/gta sa mp temas,tai tiesiog man neydomu,ir tikriausiai daugeliui moderatoriu tai neydomu ir netvako niekas tu temu,o butu reportuojamos temos butu ir sutvarkytos...

O jus reportinkit tuos komentarus kur yra klaida.Ar jus labai daug reportuojat?NE.tikriausiai nesat ne reportine kai kuorie sitoj temoj rasantys.Yra ir tokiu kurie reportuoja.Taigi patys susimastykit pries kitus kaltinant,nes as tai nejau ir neisiu y visokias cs/gta sa mp temas,tai tiesiog man neydomu,ir tikriausiai daugeliui moderatoriu tai neydomu ir netvako niekas tu temu,o butu reportuojamos temos butu ir sutvarkytos...

Na, čia nepasiteisinimas, kad nepatinka todėl netvarkau to ir ano forumo. Bet su kitku su tinku, jog jeigu dažniau praneštų apie temas/pranešimus pažeidžiančias(-ius) taisykles - būtų šiek tiek tvarkingiau. Tačiau dažnas atvejis šiuo metu, kai vietoje to, kad raportuotų temą/pranešimą, nariai, palieka savo bereikšmį, niekam nereikalingą pranešimą.

Ir juokingai skamba, kai sako, kad: „Va, man duotų moderatoriaus privilegijas - būtų tvarka!“, - forumo nariai kai kurie. Vienas lauke - ne karys. Taip ir čia, vienas - nieko nepadarysi.

Dirbam kai galim ir kiek galim. Jeigu administratoriui nepatiks mūsų atliekamas (šiuo atveju neatliekamas) darbas - pašalins, paskelbs apie naujos moderatorių komandos formavimą. Galbūt atsakingesnės, kruopštesnės ir aktyvesnės.

*Wuff*

34h9p39.gif

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5185 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...