Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).
Mes laikomės BDAR (Bendrojo Duomenų Apsaugos Reglamento) ir neteikiame jokios informacijos projektų/serverių administracijai apie narių parduodamus projektų/serverių turtus.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3477 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, vėl parduodu paskyras, tad nedelsiu ir tiekiu informaciją:

Pirmas neinu , po pardavimo pateikiu vaizdinę informaciją kaip pavyko pardavimas.

Atsiskaitymai Paysera , saskaitos papildymu , kreditų pirkimu , valiutos pirkimu.Kainos abipusio sutarimo.

Į visus acc galiu papildyti:

Milijonais.

P.S Galiu betkuo kitu , realiai viską galėsite nusipirkti už milijonus kurių šiuo metu turiu ~200`000`000.

VAIZDINĖ INFORMACIJA:

1.Paskyra:

0e6c75c9c96beff8aa783f022b34c2f5796.png

fcddf618d58b6e887ccae37f1d10f3ce76.png

e993f7496b9f7652efcbc0ea574deb3f450.png

2.Paskyra;

b6da59c6e81c8e6801d8d1e6102bfeb9903.png

2989a5b2653e5c3f9dc915a35d600dc6679.png

ba4c8b5f8452757ce20640492f9ca87f852.png

3.Paskyra;

d989d593ae52c255cdbf73f13d51ce87777.png

f223db1bf1acd3c41270338d4c65740c659.png

53c7b544c19f65fe58cbe3d18fdb8a34780.png

4.Paskyra

3f580fa13c08ee8756f66293737274b5243.png

418e9e25f962199dd69b67c5a6935b86918.png

9acc9b339d3e98b4d87d5d1cd0546760720.png

ec3f45f6fd7fd36de8c63af2763148b2889.png

6e71bd8811f65d20f461e8419a1df469813.png

P.S 3 PASKYROJE YRA 24 VALIUTOS.

Įra ir kelios paskyros su mažai xp , jei domins susiūsiu ir kitų foto ten nieko gero jau bet vistiek po 100 kreditų .

SAVG.LT ACC su 40mln , 300k xp ir t.t. Viską pateiksiu jei tik domins.

Tai pat parduodu ir SG F.EURUS.

Susisiekimas ? Rašote į pm, visada atrašysiu ir pateiksiu detalius duomenis. K

KEIČIU SAVO FORUMO EURUS Į SARG.LT PINIGUS. SKUBIAI

Redaguota , nario Stance_Works
(redaguota)

Nepatikimas katik pasigavai čia lukis_kukis o ketvirta paskyra yra iš kurios nupistas buvo mano sanchez scameri tu.

Tavo pateikta ketvirta paskyra:

1.png

Tavo tikroji kur veliau i ją persimetei sancheza mano nupista vertas ~50m

1.png

ss kaip perdaviau tau į tavo pateikta ketvirta paskyra :)

28eefd3681fd57556681ac9c4a4a539d474.png

Gavai sancheza su 42k ridos ir blockas buvo veliau persimetei i Lukis_Kukis accounta.

skype chata irgi jei reiks imesiu :)

Ai dar jei norit pamatyt scamerio veida tai: http://sarg.lt/index.php?/topic/262080-lukis-kukis/

Šioks toks sutapimas bet jo kitas forumo nickas sarge Stanced_Bumer  pats rašo prisistatyme savo.

Viskas pasigavai suski dar mėtisi atmazus kad tavim apsimetė kažkas dar prigausiu snargliau tu mažas.

Kodėl skype nemeti savo?nes kaskart vos ne kitas kai nuscamini ir papisi prota kad kažkas tavim apsimetė..

SIULAU NIEKAM NEPIRKT IŠ JO GAL IR PARDUOS NEAPGAVES BET ANT RIMTESNIU VARKIU APIPIS PRIŽADU AŠ JUM IMKIT TARPININKĄ,PIRMI NEIKIT JAM NIEKADA!!!

Sakysi daug acc su tiek xp yra? :D pasigavai seni negražini ka nupisai kentėsi juodai man..

P.S laukiu atmazu tavo žėsim kaip išsimazinsi bet aš dar ne viska įkėliau tai laukiu :)

Redaguota , nario vs^

sveikas

Nepatikimas katik pasigavai čia lukis_kukis o ketvirta paskyra yra iš kurios nupistas buvo mano sanchez scameri tu.

Tavo pateikta ketvirta paskyra:

1.png

Tavo tikroji kur veliau i ją persimetei sancheza mano nupista vertas ~50m

1.png

ss kaip perdaviau tau į tavo pateikta ketvirta paskyra :)

28eefd3681fd57556681ac9c4a4a539d474.png

Gavai sancheza su 42k ridos ir blockas buvo veliau persimetei i Lukis_Kukis accounta.

skype chata irgi jei reiks imesiu :)

Ai dar jei norit pamatyt scamerio veida tai: http://sarg.lt/index.php?/topic/262080-lukis-kukis/

Šioks toks sutapimas bet jo kitas forumo nickas sarge Stanced_Bumer  pats rašo prisistatyme savo.

Viskas pasigavai suski dar mėtisi atmazus kad tavim apsimetė kažkas dar prigausiu snargliau tu mažas.

Kodėl skype nemeti savo?nes kaskart vos ne kitas kai nuscamini ir papisi prota kad kažkas tavim apsimetė..

SIULAU NIEKAM NEPIRKT IŠ JO GAL IR PARDUOS NEAPGAVES BET ANT RIMTESNIU VARKIU APIPIS PRIŽADU AŠ JUM IMKIT TARPININKĄ,PIRMI NEIKIT JAM NIEKADA!!!

Sakysi daug acc su tiek xp yra? :D pasigavai seni negražini ka nupisai kentėsi juodai man..

P.S laukiu atmazu tavo žėsim kaip išsimazinsi bet aš dar ne viska įkėliau tai laukiu :)

ką tu čia bandai įrodyt? kad toks ir toks mano acc ? :D aš ir galiu paimt betkokio žaidėjo signature parašą ir čia numest. Įrodymai beverčiai , betkas gali persivadinti nicką į kitus , p.s pasižiūrėk nickų keitimo istorijas ir nesutaps niekas. Sėkmės toliau šmeižiant.

(redaguota)

sveikas

ką tu čia bandai įrodyt? kad toks ir toks mano acc ? :D aš ir galiu paimt betkokio žaidėjo signature parašą ir čia numest. Įrodymai beverčiai , betkas gali persivadinti nicką į kitus , p.s pasižiūrėk nickų keitimo istorijas ir nesutaps niekas. Sėkmės toliau šmeižiant.

:D tu dar drinsti sutrauka mazintis prieš pora min parašiau i sarga tau :D ss kad ateitum:52009c287a86e8df80cd6a6b39c9f7b3401.PNG

Ir stebuklingai atsakei i mano posta :D

Sakai gali bet kokio acc paimt?ir aš žinok ieškojau acc ir pajimiau kad sutaptu tiksliai xp :D ar tai įmanoma išvis? sueškoti acc kad xp lygiai lygiai sutaptu? tau rimtai problemos su galva nebesimazink prigautas visiem aišku jau o tavo atmazus jau spėjau praitame poste.

Redaguota , nario vs^
(redaguota)

Kiek nori už tą 3 paskyrą? Ir ar kanors pasiūlytum už forumo eurus? Ar visu acc /saugumas nuimtas?

Saugumas kaikur dar yra , bet nusiims , priimtiniausia būtų 12 valiutos. Dar naują vieną acc gavau su verslu 2mln vertės , tahoma iki 500k. Už f.eurus nebent ta su 50k xp galėčiau laisvai duoti ir pridėti tahoma su 3k ridos.

:D tu dar drinsti sutrauka mazintis prieš pora min parašiau i sarga tau :D ss kad ateitum:52009c287a86e8df80cd6a6b39c9f7b3401.PNG

Ir stebuklingai atsakei i mano posta :D

Sakai gali bet kokio acc paimt?ir aš žinok ieškojau acc ir pajimiau kad sutaptu tiksliai xp :D ar tai įmanoma išvis? sueškoti acc kad xp lygiai lygiai sutaptu? tau rimtai problemos su galva nebesimazink prigautas visiem aišku jau o tavo atmazus jau spėjau praitame poste.

Ką tu čia prigaut bandei? Nepaeina tau , nekaltus žmones kalti :D

Jo kodėl taip greitai atsakiau? įra toks dalykas kai pasidarai sekti šią temą , ir kai turi išmanujį telefoną su įjungtais mobiliaisiais duomenim , tau ateina pranešimas iš emailo jog pakomentavo tas ir tas.. va ir gg tau..

*Myliu SuperGames.lt* accaountus pirko daugiau negu 10 žmonių , dauguma pirko už valiutą kurios suma viršijo 24 litus , tavo tas vertinamas sanchezas kurį tu man bandai prikišt tikrai nėra tiek vertas , tai ką tu man bandai prikišt kad aš stambiai apgaudinėju nors tiek žmonių ir pirko ir parašė atsiliepimus? + iš kitų acc sudėjai -rep ir atsiliepimus? Kent_Boxter tavo acc ? Iš ten pat apgaudinėji žmones ir man bandai prikaišiot kažką..

P.S kad kukis turi tą sanchezą nusipirkęs iš kažko tai tipo jį ir kaltini? + pats jis jį pardavinėja už 30m ir nieks neperka , ką tu čia čiešini? Pats paimiau ir parašiau jam , tapatį atsakė. Tas tavo 30m verta 6eurų , ir tu čia čiešini kad aš tik stambiai perkančius apgaudinėju kai kiti pirko net už daugiau nei 6 eurai ir ne vieną kartą? Nu nesuprantu aš taves..

(redaguota)

Saugumas kaikur dar yra , bet nusiims , priimtiniausia būtų 12 valiutos. Dar naują vieną acc gavau su verslu 2mln vertės , tahoma iki 500k. Už f.eurus nebent ta su 50k xp galėčiau laisvai duoti ir pridėti tahoma su 3k ridos.

Ką tu čia prigaut bandei? Nepaeina tau , nekaltus žmones kalti :D

Jo kodėl taip greitai atsakiau? įra toks dalykas kai pasidarai sekti šią temą , ir kai turi išmanujį telefoną su įjungtais mobiliaisiais duomenim , tau ateina pranešimas iš emailo jog pakomentavo tas ir tas.. va ir gg tau..

*Myliu SuperGames.lt* accaountus pirko daugiau negu 10 žmonių , dauguma pirko už valiutą kurios suma viršijo 24 litus , tavo tas vertinamas sanchezas kurį tu man bandai prikišt tikrai nėra tiek vertas , tai ką tu man bandai prikišt kad aš stambiai apgaudinėju nors tiek žmonių ir pirko ir parašė atsiliepimus? + iš kitų acc sudėjai -rep ir atsiliepimus? Kent_Boxter tavo acc ? Iš ten pat apgaudinėji žmones ir man bandai prikaišiot kažką..

P.S kad kukis turi tą sanchezą nusipirkęs iš kažko tai tipo jį ir kaltini? + pats jis jį pardavinėja už 30m ir nieks neperka , ką tu čia čiešini? Pats paimiau ir parašiau jam , tapatį atsakė. Tas tavo 30m verta 6eurų , ir tu čia čiešini kad aš tik stambiai perkančius apgaudinėju kai kiti pirko net už daugiau nei 6 eurai ir ne vieną kartą? Nu nesuprantu aš taves..

Tu gal jau nebepjauk nes pasigavęs senei sako "parašiau kukiui" nors mačiau afk stovejei 10min ir galvojei atmazus kol atsakei kažka :D pats kukis budamas jis dar man prota pisa kas patikės manim nepirks nes aš čia bereikalo nerašau.Galvoji atėjau i random tema ir šmeičiu?suski tu suski proto neturi išviso tai patylėtum atmazu neieškojes kai nupisai sancheza parašei iš savo accounto tikro (Lukis_Kukis) ar parduodi dar nors pats nupisai čia akivaisdžiai matosi kad tavo darbas o jis dar meluoja.

Tavo mąstymu pasirenku random tema ir kaltinu kad nupisa sancheza su didele rida ar koki nrg?nu blogai galvoji vaiki nes tavo 14mečio protas nenori prisipažint kad nupisai.

P.S sakei pirko daugiau negu 10žmoniu?antra tema kuri kad parduodi accountus nes jau visi žinojo kad prisiscamines esi,o tuos accountus taip greit xp užkeli ar kaip? stpdv nupisi arba stumdai tuos pačius bet nepaeina.Jeigu jau toks patikimas esi tai kodėl skype nerodai savo?ir pirmas neini?jasnas esi gali neberašyt nes akivaisdžiai pasigavai.

Kas pirksit iš jo kanors neikit pirmi :) apipis stpdv sutrauka gėdos neturi visai..

"Accaountus pirko daugiau negu 10 žmonių" sakai kad patikimas esi ir iš taves ten perka kažkas tai sumesk nickus SG man kas pirko iš taves virš 10 accountu pasiklausinėsiu koks tu patikimas ir neapgaudinėji atsakyk dabar už bazarą be jokiu atmazu.Tikiu kad pirko pora žmoniu ir neapgavai bet nedaugiau.

Redaguota , nario vs^

Tu gal jau nebepjauk nes pasigavęs senei sako "parašiau kukiui" nors mačiau afk stovejei 10min ir galvojei atmazus kol atsakei kažka :D pats kukis budamas jis dar man prota pisa kas patikės manim nepirks nes aš čia bereikalo nerašau.Galvoji atėjau i random tema ir šmeičiu?suski tu suski proto neturi išviso tai patylėtum atmazu neieškojes kai nupisai sancheza parašei iš savo accounto tikro (Lukis_Kukis) ar parduodi dar nors pats nupisai čia akivaisdžiai matosi kad tavo darbas o jis dar meluoja.

Tavo mąstymu pasirenku random tema ir kaltinu kad nupisa sancheza su didele rida ar koki nrg?nu blogai galvoji vaiki nes tavo 14mečio protas nenori prisipažint kad nupisai.

P.S sakei pirko daugiau negu 10žmoniu?antra tema kuri kad parduodi accountus nes jau visi žinojo kad prisiscamines esi,o tuos accountus taip greit xp užkeli ar kaip? stpdv nupisi arba stumdai tuos pačius bet nepaeina.Jeigu jau toks patikimas esi tai kodėl skype nerodai savo?ir pirmas neini?jasnas esi gali neberašyt nes akivaisdžiai pasigavai.

Kas pirksit iš jo kanors neikit pirmi:) apipis stpdv sutrauka gėdos neturi visai..

"Accaountus pirko daugiau negu 10 žmonių" sakai kad patikimas esi ir iš taves ten perka kažkas tai sumesk nickus SG man kas pirko iš taves 10 accountu pasiklausinėsiu koks tu patikimas ir neapgaudinėji atsakyk dabar už bazarą be jokiu atmazu.

vaizdinius įrodymus reikėjo psidaryti , ne tuo metu buvo rašyta net , kas iš manęs pirko? SĄRAŠAS:

VISI KURIE PIRKO , GALIU PATEIKTI VAIZDINIUS ĮRODYMUS IR CHATLOGUS

https://www.supergames.lt/user/45844-%D0%BA%D0%B5%D0%BD%D1%82/

https://www.supergames.lt/user/46233-fitha/

https://www.supergames.lt/user/45866-d%C4%97rikas/

https://www.supergames.lt/user/44509-exyno/

https://www.supergames.lt/user/44779-exo/

vaizdinius įrodymus reikėjo psidaryti , ne tuo metu buvo rašyta net , kas iš manęs pirko? SĄRAŠAS:

VISI KURIE PIRKO , GALIU PATEIKTI VAIZDINIUS ĮRODYMUS IR CHATLOGUS

https://www.supergames.lt/user/45844-%D0%BA%D0%B5%D0%BD%D1%82/

https://www.supergames.lt/user/46233-fitha/

https://www.supergames.lt/user/45866-d%C4%97rikas/

https://www.supergames.lt/user/44509-exyno/

https://www.supergames.lt/user/44779-exo/

O kitus kaip ir mane apipisai?ai dar truksta bšk tai mesk mesk sakei virš 10 pirko ir gali nebemeluot jau kad ne kukis esi nes gi jau apsimelavai ir bent jau mane tai apgavai.

(redaguota)

O kitus kaip ir mane apipisai?ai dar truksta bšk tai mesk mesk sakei virš 10 pirko ir gali nebemeluot jau kad ne kukis esi nes gi jau apsimelavai ir bent jau mane tai apgavai

Ten visi kurie pirko ir neivienas neapgautas. Tik tiek ir tepirko rimtai , kiti tik domėjosi. nors ir nenumečiau 10 bet vistiek esmė tapati prieš tave vieną.

ipas matosi. gg. :D

ipas keičiasi labai dažnai. ddosint galit ipas kažkokio vaiko kuris pardavė acc už mln. P.S poto žiūrėkit kad netyčia iš cert.lt laiškas neateitų :D

(redaguota)

Ten visi kurie pirko ir neivienas neapgautas. Tik tiek ir tepirko rimtai , kiti tik domėjosi. nors ir nenumečiau 10 bet vistiek esmė tapati prieš tave vieną.

ipas keičiasi labai dažnai. ddosint galit ipas kažkokio vaiko kuris pardavė acc už mln. P.S poto žiūrėkit kad netyčia iš cert.lt laiškas neateitų :D

Esme tame kad apipisai mane o man kiti neidomus.

P.S už*so man jau čia įrodynėt gali neberašyt kas pirksit neikit jam pirmam eikit su tarpininku jau geriau nes mane apgavo tai tikrai :)

Redaguota , nario vs^

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3477 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...