Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

kycok

Narys
  • Pranešimų skaičius

    156
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Atsiliepimai

    100%
  • Forumo eurai

    42 +Pervesti

1 sekėjas

Apie kycok

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras

Paskutiniai lankytojai

2322 profilio peržiūros

kycok pasiekimai

Dalyvis (-ė)

Dalyvis (-ė) (3/11)

  • Veteranas
  • Senbuvis

Neseniai gauti ženkliukai

30

Reputacijos taškai

  1. Hey, domiesi kriptovaliutomis arba investavimu į jas? Kviečiu pamėgti mūsų  puslapį “Cryptoholiko užrašai” kurioje rasi nemokamus Crypto signalus ir artėjantiį konkursą kuriame gali laimėti 80 eurų vertės Cold Wallet (psyhical device that keeps your cryptocurrency completely offline).  Būčiau labai dėkingas jeigu paspaustum “Patinka” ant mūsų puslapio! ?https://www.facebook.com/cryptoholicas

  2. Patikslinu, nereikia 18 metų norint gauti bonusą, užtenka 14metų ir ID kortelės.
  3. Nupirkčiau didelį kiekį!

  4. kycok

    parduodu SMS [neribotas]

    Jeigu dar turi - parašyk, didelį kiekį paimsiu gerais procentais. ?
  5. kycok

    Monese kortelės naudojimas

    Labas. Pinigų gavimas priklauso nuo sąskaitos ir mokėjimo tipo: Su bekontakčiu atsiskaitymu galima atsiskaityti už pirkimus, kurie siekia iki 30 £ su JK kortele arba iki 25 € su Euro zonos kortele. Kiekviena šalis turi skirtingus limitus, tačiau dažniausiai Europoje varijuoja 20-30 € suma. Išgryninimas bankomate – su Starter planu kainuos £1. Su Plus planu galite išsigryninti nemokamai (6 kartus per mėnesį), o su Premium planu išgryninimai neriboti.
  6. Sveiki. superku įvairias SIM korteles su balansais, sąskaitos papildymus, perlaidas gera kaina. Rašykit asmeninę žinutę.
  7. kycok

    Ieškau serialo Prakeikti 2020

    filmai.biz
  8. Kviečiu pamėgti Uždarbis iš nuolaidų" puslapį. Bus daugybė uždarbių! ?

     

     

  9. Sveiki, šiuo metu Luno duoda 15€ nemokamai įnešus 15€ ir nusipirkus kriptovaliutos jų platformoje pasinaudojus šia nuorodą: https://www.luno.com/invite/MS522U 1. Parsisiunčiame Luno programėlę paspaudus ant nuorodos ar susiradus ją Google Play ar Apps Store. Rewards skiltyje įveskite kodą MS522U. 2. Patvirtiname KYC. Proof of residence galite praleisti. 3. Kai patvirtins vartotoją, papildykite balansą 15€ į euro wallet ir čia yra du būdai daryti SEPA pavedimą ką ir pats dariau, užtruko iki vienos darbo dienos, arba turint Luminor kortelę arba kitą VISA kortelę galime rinktis pirmą būdą ir pridėti per debit card papildymą. 4. Įsidėjus 15€ nusiperkame BTC už 15€ ir gausime 15€ vertės BTC. Galite išsiimti BTC arba viską pardavus galite pinigus išsigryninti į banką.
  10. Sveiki, gal kas dar nėra prisiregistravęs prie Verse? Ji siūlo 5EUR uždarbį. Jums reikės atlikti 20EUR transakciją, o gryninat 25€. Viskas veikia, jeigu reikės įrodymų, kad gavau pinigus, rašykite. Jeigu domina rašykit asmeninę žinutę. [!] N-18
  11. Tai yra Emmet pluginas, paspaudus TAB sugeneruoja tokį kodą kokio reikia.
  12. kycok

    ieškau filmo

    Šitas man atrodo. BUCKY LARSON: BORN TO BE A STAR
  13. [email protected] filmams atsisiųsti. Dar nesu išbandęs jos.
×
×
  • Sukurti naują...