Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3879 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki visi supergames lankytojai ar tiesiog internautai.Neturėdamas ką veikti sekmadienį nusprendžiau aptarti viena tema, kuri mane kamuoja nuo senai. Tai apie Afrika ar kitas skurdžias šalis. O kodėl būtent nusprendžiau apie tai pakalbėti? Aišku kiekvienas jau matęs tas labdaros veiklas ,,padėkime vaikams Afrikos ar panašiai,, o kodėl būtent mes turime padėti? Kiek Lietuvoje yra skurstančių šeimų, kurioms tikrai reikia o galim sakyt kad daly atiduoda Afrikai ar kitom valstybėm,tarkim Afrika, atrodo viskas ok. Tegul aukoja ir taip toliau , bet kodel aš lietuvis turi aukoti afrikiečems kai prisidėjo vaikų, pisasi kaip burundukai, vidutiniškai viena šeima turi 7vaikus, ir aš nesuprantu, kaip tėvams nedaeina,mato kad maisto nėra ar vargingai gyvena ir darosi tu vaiku aš nesuprantu kam? Jie gal veik neturi ką? Prisidsro vaikų ir td raudo, kaip blogai gyventi, maisto nėra. Aš atsiprašau, mes turime ir savo šaly problemų, kiek močiuciu yra paliktų vienu, ar kiek vaikų yra paliktų vaikų namuos, ir nesuprantu kam taip pistis?

Pasakykit savo nuomonę

(redaguota)

Aš irgi manau, kad nuo savęs reikia pradėti pirmą, aišku, gaila ir tų Afrikiečių, bet mes irgi netokie jau ir turtingi, daug yra skurdžiai gyvenančių, pas mus ir atlyginimai nedideli, kas norės - ras ir paaukos, bet Lietuvai kaip ir sakiau nuo savęs reiktų pradėt, šiaip dar būna koncertai tie akcijom skirti, bet tada ten renka tiesiogiai tuos pinigėlius ir pnš. Šiaip čia viską apmąsčius galiu pasakyti, kad čia kaip ir kitos šalys visuomenė ten jai prisidėjo prie akcijos ir reklamuoja, aukoja. Nežinau, bet ir aš sakyčiau, kad tik pirmą nuo savęs, tada kitam, nes kam atiduot svetimam, jei gali savam ? O apie vaikus tai manau čia religiškai kažkas čia jiems, tikį į kažką, parodyt čia nori arba šiaip gaivinasi taip žmonės.  :mucha:

Redaguota , nario Matas`
(redaguota)

Tau aukoti niekas neliepia, tai yra prašoma, didelis skirtumas. 

Problema su Lietuviais yra ta, kad dauguma tokių benamių, skurstančių yra prasigėrę - duosi pinigų, nueis nusipirks alkoholio ir prisigers. Ne vieną ir ne du kartus tėvas Lietuvoj būdamas siūlė nueit į parduotuvę, nupirkt batoną, gert ir t.t tai gavo atgal "pašol na*ui" ar kažką tokio. Žinoma, ne visi tokie patys, bet Lietuva jau tokia šalis, kad dauguma.

Afrikiečiai tokiu atveju neturi galimybių eit dirbti, uždirbti pinigų, nusipirkti maisto, gyventi šiltuose namuose. Viskas užteršta, mažai maisto, o Lietuviai tuo atveju turi pilna progų kur nors eiti dirbti, visokių parduotuvių, fabrikų ir t.t yra pilna visur, vos ne visur ieškomi darbuotojai dėl to, kad visi emigruoja. :)

O dėl vaikų tai gal jie galvoja, jog daugiau turėdami vaikų kai jie užaugs turės daugiau pagalbos renkant maistą ir t.t :)

Redaguota , nario .weeD`

❤️

Sutinku, mano močiutė irgi gauna ten pensiją ir iš tos pensijos po mokesčių lieka pora eurų. Afrika turėtų rūpintis savimi, ta prasme, ji nėra tokio dydžio kaip Lietuva ir tikrai gali kažką sugalvot (nu bent jau kiek aš žinau, tai ten yra ir augalingų kraštų, ne vien sausringų, kaip pvz. Pietų Afrikoje), nors aišku galima padėti plius minus, bet ne taip, kad saviems nieko nebelieka. Iš tiesų, tai nelabai žinau dabartinės situacijos, bet visgi.

Jei turtingos šalys normaliai paaukotu savo turtus kurių jau nebėra kur kišti žmones visame pasaulyje nuo bado būtų galima išgelbėti tikrai ne vieną kartą :) Deja, kai kuriems reik pinigų nors net nežino kur juos dėti. Kam žmogui pvz reikia 80 milijardų jei 80 metų išgyventi su normalia alga net milijono nereikia.. kol nepasikeis žmonės tol neištrauks niekas nieko iš skurdo :)

Buvo tiem afrikiečiams padovanoti prezervatyvai, ir ką po kelių valandų vaikai lakstė su balionais. Taigi, jiem nedaeina ką ten veikt su tokiom gumom. Mažai kas auga todėl nėra ir maisto. Aukoti neprivaloma, bet aišku reiktų labiau rūpintis savo šalies žmonėmis. Valstybė iš mokėsčių mokėtojų pinigų nesau algas keltūsi, o vargstantiems žmonėm paaukotų. Bet gi mūsų vyriausybė tik sau už "labai sunkų darbą" keliasi algas, o kad už lango šlavėjas su šliuota daug sunkiau dirba, tai vienodai.

Jei turtingos šalys normaliai paaukotu savo turtus kurių jau nebėra kur kišti žmones visame pasaulyje nuo bado būtų galima išgelbėti tikrai ne vieną kartą :) Deja, kai kuriems reik pinigų nors net nežino kur juos dėti. Kam žmogui pvz reikia 80 milijardų jei 80 metų išgyventi su normalia alga net milijono nereikia.. kol nepasikeis žmonės tol neištrauks niekas nieko iš skurdo :)

Taip, gerai tu sakai, bet yra paprastesnis būdas, žmonės visame pasaulyje išmeta tiek maisto, gal neskanaus, o gal šiaip ten likusio, nevalgomo tiek, kad skurstančius žmones galima būtų labai puikiai išmaitinti, bei pinigų naudojimo net neprireiktų, bet žmonės šiaip ir toliau nesusimąstys, kad nepanaudotą maistą, rūbus jai neturi šeimos narių ar šiaip gali siųsti skurdiesiems ir jie tikrai priims nuoširdžiai tai, aišku yra ir tų prasigėrusių, bet jiems manau irgi būtų malonu nors kartą pavalgyti, o ne išlenkti alkoholio bei normaliai, šiltai apsirengti tais rūbais, kuriuos žmonės paaukoja.

Jeigu tu kalbi apie Bill Gates, tai taip, jis turi begalę pinigų, bet ar tu savo protu suvoki kiek kainuoja valdyti tokią kompaniją kaip Microsoft? 

Atmetus Microsoft išlaikymą, jis įkūręs ne vieną aukojimo labdarą kurioje aukoja gan ne mažus pinigus, tai prieš šnekėdamas geriau panagrinėk apie jį daugiau informacijos.

❤️

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3879 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...