Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3432 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Įdomu kiek jum ponas "kiemo vierche" metų yra.

Man, jetus 11 :-) Taip, kad nesvarbu kiek man metų yra, vistiek sėdėdamas už kompiuterio ekrano ir primesdamas laido riterį kaip tu sakai, nieko man nepadarysi. Taip, kad bandyk kažką kitą prigazdinti, aš baigiu rašyti savo rašysenas apie tavę nieko daugiau nebėra kalbėt, ai dar paskaičiau žodį kiemas, o kodėl nekaimo, nes ir tai pasakiau jog pats esi iš KAUNO? žiūrėk ryt eidamas kolidorium nepargriūk.

Ir tas tavo nepastebimumas, jokio atsiprašymo nematau, tik kaip "man pasipelnyti" ir kitus apgaudinėti, turėtum suaugti ir suprasti, jog apgaudinėdamas nieko nepasieksi, o paprašydas tikrai daugiau žmonių atsiras :)

Jaunuoli, suauk iki mano amžiaus ir tik tada kalbėk apie gyvenimą, kas gerai, kas blogai, ką man siekti reikia, o ne pienburniu būdamas bandydamas kažką įrodyti ir sėdi už gaidį.

O tau pačiam kartais ne 15? Nes pagal tavo bazarą tai man akyse rodosi vaizdas, kai tu savo kaime bandai bazarint su arkliu, o jis tylėdamas tave suvarto, tada bandydamas neverkti, kad matytum klaviatūrą bandai čia kažką įrodyt.

Man, jetus 11 :-) Taip, kad nesvarbu kiek man metų yra, vistiek sėdėdamas už kompiuterio ekrano ir primesdamas laido riterį kaip tu sakai, nieko man nepadarysi. Taip, kad bandyk kažką kitą prigazdinti, aš baigiu rašyti savo rašysenas apie tavę nieko daugiau nebėra kalbėt, ai dar paskaičiau žodį kiemas, o kodėl nekaimo, nes ir tai pasakiau jog pats esi iš KAUNO? žiūrėk ryt eidamas kolidorium nepargriūk.

Ir tas tavo nepastebimumas, jokio atsiprašymo nematau, tik kaip "man pasipelnyti" ir kitus apgaudinėti, turėtum suaugti ir suprasti, jog apgaudinėdamas nieko nepasieksi, o paprašydas tikrai daugiau žmonių atsiras :)

Čia turbūt, rimčiausios mano dvi matytos ir perskaitytos pastraipos per pastarąsias 24 valandas.

Kitas dalykas ką aš bandau apgauti? :D

Kur yra tokia taisyklė kaip: Nesidalinti ref link'ais Supergames forume? Ir vpš jeigu tai vadinama apgavyste tai kam tada kuriami refferal link'ai? :D

Tavo išmintis praverstų atsakant į šitus klausimus.

YpIX4xG.jpg

O tau pačiam kartais ne 15? Nes pagal tavo bazarą tai man akyse rodosi vaizdas, kai tu savo kaime bandai bazarint su arkliu, o jis tylėdamas tave suvarto, tada bandydamas neverkti, kad matytum klaviatūrą bandai čia kažką įrodyt.

:funny:Dar vienas, nu ir tau paaiškinsiu, kaip tu manai žmogaus bazaras pagal amžių skirstomas - jeigu taip, tai paaiškink kaip tai suprast? mhm net įdomu pasidarė  :mucha:  :funny: 

Užskaitau šitą. Iš kur tu ištraukiai, kad aš verkiu? Aš visą tiesą pasakiau, o tu čia "draugelis" ar kas tu bebūsi bandai apsaugoti savo draugą(ar kas jis tau ten bebūtų)? Nu jau ne :shok: Grynai tu pasigavai ant savo žodžių, pakelk tekstą aukštyn ir pamatysi ką jis prirašė ir ko aš prirašiau, taip, kad jis bandydamas kažką įrodyti ir liko sumanus savo vietoj. Kaip jis gali tylėt , o aš ne? :D:kiets:  :funny:  Tikrai gal tu neberašyk, nes nesupranti išvis ką berašai.

+REP tau bičiuli, užtai jog bazaras pagal amžių skirstomas ir jog abu rašėm, bet jis tylėjo 8|

:funny:Dar vienas, nu ir tau paaiškinsiu, kaip tu manai žmogaus bazaras pagal amžių skirstomas - jeigu taip, tai paaiškink kaip tai suprast? mhm net įdomu pasidarė  :mucha:  :funny:

Užskaitau šitą. Iš kur tu ištraukiai, kad aš verkiu? Aš visą tiesą pasakiau, o tu čia "draugelis" ar kas tu bebūsi bandai apsaugoti savo draugą(ar kas jis tau ten bebūtų)? Nu jau ne :shok: Grynai tu pasigavai ant savo žodžių, pakelk tekstą aukštyn ir pamatysi ką jis prirašė ir ko aš prirašiau, taip, kad jis bandydamas kažką įrodyti ir liko sumanus savo vietoj. Kaip jis gali tylėt , o aš ne? :D:kiets:  :funny:  Tikrai gal tu neberašyk, nes nesupranti išvis ką berašai.

+REP tau bičiuli, užtai jog bazaras pagal amžių skirstomas ir jog abu rašėm, bet jis tylėjo 8|

Tai jeigu bazaras pagal amžių skirstomas tai arba tu protiškai atsilikęs, arba tau tiesiog metų mažai.

YpIX4xG.jpg

O tu iš garažo išlindęs Maironis turbūt būsi, nes tau rašyt nė velnio nesiseka kaip matau, gal tu geriau lysk į savo būdą šančiuose ir sėdėk tyliai, o tai dar kas ausų atrašys netyčia, vėl savaitę laiko su dramblio ausim vaikščiosi ir bijosi mokykloi pasirodyt :D Man dar keista, kad apie tave nerašė laikraščiai, juk lietuviai stengias ginti jūsų teises. Taip, taip protiškai atsilikusių lenkijos heteroseksualų teises, tik deja, kad ir kaip bebūtų gaila, jeigu jus naikintų, stovėčiau prie Gražulio ir tyliai jam padavinėčiau dėtuves su šoviniais, o dabar atsakymo neieškok, nes vėl padėsiu į vietą aš tave ir eik miegoti, nes ryt į mokyklėlę tau dar reikia, kad bent kiek proto atsirastų tavo tuščioj galvoj. Peace

Tai jeigu bazaras pagal amžių skirstomas tai arba tu protiškai atsilikęs, arba tau tiesiog metų mažai.

grynai esi pirmokas, jei nemoki paskaityt citatos asmeniškai tau dar kartą numesiu:

grynai esi pirmokas, jei nemoki paskaityt citatos asmeniškai tau dar kartą numesiu:

Išmok taisyklingai pacituot, lietuvių kalbos pamokų nelankai pacanas, egzuose žlugęs

Išsakiau savo nuomonę apie tave, kad tu arba amžiumi esi mažas, arba tiesiog protiškai atsilikęs.

troll_face_with_problem_high_quality__by

YpIX4xG.jpg

O tu iš garažo išlindęs Maironis turbūt būsi, nes tau rašyt nė velnio nesiseka kaip matau, gal tu geriau lysk į savo būdą šančiuose ir sėdėk tyliai, o tai dar kas ausų atrašys netyčia, vėl savaitę laiko su dramblio ausim vaikščiosi ir bijosi mokykloi pasirodyt :D Man dar keista, kad apie tave nerašė laikraščiai, juk lietuviai stengias ginti jūsų teises. Taip, taip protiškai atsilikusių lenkijos heteroseksualų teises, tik deja, kad ir kaip bebūtų gaila, jeigu jus naikintų, stovėčiau prie Gražulio ir tyliai jam padavinėčiau dėtuves su šoviniais, o dabar atsakymo neieškok, nes vėl padėsiu į vietą aš tave ir eik miegoti, nes ryt į mokyklėlę tau dar reikia, kad bent kiek proto atsirastų tavo tuščioj galvoj. Peace

Tu grynai rodai savo proto atsilikima, apie kokius tu homoseksualus ir pnš. kalbi? Tu bent pats supranti? Mokykla - jau senai pamiršta.

Man dar keista, kad apie tave nerašė laikraščiai, juk lietuviai stengias ginti jūsų teises.

Tavo citata ir viską pasako, nebeturėdamas ką atsakyti tiesiog kiši kitą tema, žiūrėk - kaip turėsi ką logiško atsakyti, be tų heterosexualu ir pnš. grįžk prie temos ir kalbėk, o ne nusišnekėk.

Tu grynai rodai savo proto atsilikima, apie kokius tu homoseksualus ir pnš. kalbi? Tu bent pats supranti? Mokykla - jau senai pamiršta.

Man dar keista, kad apie tave nerašė laikraščiai, juk lietuviai stengias ginti jūsų teises.

Tavo citata ir viską pasako, nebeturėdamas ką atsakyti tiesiog kiši kitą tema, žiūrėk - kaip turėsi ką logiško atsakyti, be tų heterosexualu ir pnš. grįžk prie temos ir kalbėk, o ne nusišnekėk.

Dar prieš pora post'ų pasakė, kad išcituot nemoki, priešingai nei aš į savo klaidas neatsižvelgi. 

"Mokykla - jau senai pamiršta." Po 4 klasių išmetė nes ar taip ar taip nieko ten neišmokai?

YpIX4xG.jpg

Išsakiau savo nuomonę apie tave, kad tu arba amžiumi esi mažas, arba tiesiog protiškai atsilikęs.

Paskutinis atsakymas tau - kaip tu dabar apie mane sakai protiškai atsilikęs? Jeigu vienas pradėjo apie tai nukrypt, ir kitas iškarto, vienas pradėjo apie amžių kalbėt ir kitas, geriau neslėpk jog čia ne tavo 2 acc, taip, kad :):) Sėkmės dar kart linkiu tau jaunuoli :kiets:

Normalių žmonių jie lietuvoi nemato, o apie tavo sritį išsakiau visą tiesą. Be to, kodėl sakai, kad mokykla pamiršta? Tikriausiai būsi alų su degtine aštuntoje klasėje maišęs, tai po dešimt klasių gavai nelegaliai maišyt žvyrą su cementu ir užsidirbęs pinigų nusipirkai madingas kojines, kurias įsirėminai ir pasikabinai ant sienos, kad nesusidėvėtų, tačiau siena iš kartono, gavo vandens ir supuvo tavo pirkinys. Dabar jau nebesistengi dirbti, todėl sėdi čia ir joji ant klaviatūros kaip ant žirgo dykumoje.

Gaila, kad viskas dabar Out Of Stock. O šiaip gal ir gera svetainė, tik man įdomu kiek laiko siunčia? Mėnesį? Čia iš kur? :D

Jie yra įsikūrė Lenkijoje ir iš ten visi prizai būna siunčiami. Neseniai parašė, jog spalio mėnesio restock prizus išsiųs tarp lapkričio 25 ir Gruodžio 1. Tai jo gan ilgai jie siunčia, bet jaip viskas dykai, kodėl gi nepalanki

nepalaukius.

Jie yra įsikūrė Lenkijoje ir iš ten visi prizai būna siunčiami. Neseniai parašė, jog spalio mėnesio restock prizus išsiųs tarp lapkričio 25 ir Gruodžio 1. Tai jo gan ilgai jie siunčia, bet jaip viskas dykai, kodėl gi nepalanki

nepalaukius.

Na, aišku, vistiek, juk viskas for free, tai nėra ko per daug norėt.

O jūs bachūrai ten viršuj nesiginčykit, ginčai nieko nepadės, jūs tik dar labiau kursit neapykantos ratą, kuris niekada nesibaigia su savo tuo barniu. Geriau susitaikykit, pripažinkit vienas kito tiesas ir viskas, gyvenkit toliau laimingai, nes čia net ne diskusija. Tiesa, diskusijoje yra ginčai, bet ne tokie, kur jau bazarina ir bando vienas ant kito belekaip užvaryt. Tiesą pasakius, jau ašara rieda, pažiūrėjus kaip šita tema beviltiškai sumindyta. TAIKA, VIRUKAI :)

Registracijoj pisa prota del email, kas ten su juo kad netinka? Pats mano email gmailo.

Arba toks jau užregistruotas, arba ne taip parašei.

Lapkričio 30 diena būs restockas, rinkite taškus ir keiskite į prizus!

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3432 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...