Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3433 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

2hdb8na.png

Labas vakaras visi forumiečiai!

Noriu jus supažindinti su tinklapiu Gokano kuriame jūs galite gauti įvairių prizų pradedant nuo tušinukų, užbaigiant asmeniniu kompiuteriu. Viskas ką jums reikės daryti tai:

1. Užsiregistruoti.
  2. Prisijungti kiekvieną dieną ir rinkti taškus.
  3. Gerai praleisti laiką!

Kiekvieną dieną už prisijungimą jūs gausite po 1 tašką. Dar po 1 tašką gausite atlikę misiją kurios būna labai lengvos. 

Q: Ar čia lengva kažką gauti?

A: Kaip pavyzdys, 5$ steam wallet kodas kainuoja 30 taškų. Per dieną tu gauni po 2 taškus. Po 15 dienų tu jau turėsi 5$ steam wallet kodą vien už tai, kad skiri vieną minutę užsukimui į tinklapį!

Norėdami pradėti registraciją spauskite čia!

Jei bus kažkas neaišku, susisiekite su manimi per asmenine žinute arba klauskite viešai šioje forumo temoje! Sėkmės ir gero vakaro jums! Ačiū už jūsų dėmesį :)

Redaguota , nario Spefix

YpIX4xG.jpg

Mane ištiesų nervina žmonių nedėkingumas kai su jais pasidalini dalyku kuriame galima lengvai pasipelnyti iš nieko, o jie tau atsako kažkuom panašiu kaip tu, negražu :)

Tai ne tu daliniesi, o tu kopijuoji, nenorėk jog pradėtumėme ginčo, vistiek žinai jog pats liksi ... vietoj. Tiesiog per nauja kuri temas, ir beto navaras tau kaip per tavo link registruotis reik gal kiti nenori to, sakau bent jau neslėptum paprašytum, o čia ;]

Tai ne tu daliniesi, o tu kopijuoji, nenorėk jog pradėtumėme ginčo, vistiek žinai jog pats liksi ... vietoj. Tiesiog per nauja kuri temas, ir beto navaras tau kaip per tavo link registruotis reik gal kiti nenori to, sakau bent jau neslėptum paprašytum, o čia ;]

1. Pateik temą kurioje kažkas be manęs dalinasi GOKANO tinklapiu supergames forume.
  2. Aš dalinuosi tinklapiu kurio pats nesukūriau ir šis tinklapis vien iš ref linkų galima spręsti, kad neturi jokių Copyright privilegijų tad adresą galiu dalintis su visais ir su, bet kuo kada tik panorėjas.
  3. Tavo kaimietiškas intelektas parodo kaip žmogus nesugeba padėkoti už tai, kad jam kažkas buvo parodyta kaip pasipelnyti iš paprastų taškų prisijungiant prie tinklapio ir vietoj to vieno stebuklingo žodžio "Ačiū", kažką papeikt ir pakritikuot.
  4. Manęs atsiprašant nep**a tavo grasinimai :)

YpIX4xG.jpg

1. Pateik temą kurioje kažkas be manęs dalinasi GOKANO tinklapiu supergames forume.
  2. Aš dalinuosi tinklapiu kurio pats nesukūriau ir šis tinklapis vien iš ref linkų galima spręsti, kad neturi jokių Copyright privilegijų tad adresą galiu dalintis su visais ir su, bet kuo kada tik panorėjas.
  3. Tavo kaimietiškas intelektas parodo kaip žmogus nesugeba padėkoti už tai, kad jam kažkas buvo parodyta kaip pasipelnyti iš paprastų taškų prisijungiant prie tinklapio ir vietoj to vieno stebuklingo žodžio "Ačiū", kažką papeikt ir pakritikuot.
  4. Manęs atsiprašant nep**a tavo grasinimai :)

Iškarto likai ... vietoj: https://www.supergames.lt/topic/231073-gokano-laim%C4%97k-prizus-nepraleid%C4%99s-daug-laiko/

Sėkmės. P.s. tu tam mano "kaime" gautum į galvą :) Kaunas - nekaimas, nors pats matau esi iš kauno, nors kažin ar tai tiesa

Iškarto likai ... vietoj: https://www.supergames.lt/topic/231073-gokano-laim%C4%97k-prizus-nepraleid%C4%99s-daug-laiko/

Sėkmės. P.s. tu tam mano "kaime" gautum į galvą :) Kaunas - nekaimas, nors pats matau esi iš kauno, nors kažin ar tai tiesa

Už nepastebimumą atsiprašau. 

Už grasinimus taipogi sakau, "kaip šauksi, taip ir atsilieps". Su tokiu savo intelektu gyvenime pražūsi, bet sėkmės ir tau, kad bent namie jaustumeisi saugiai ir už kompiuterio ekrano pasijaustum "laido riteriu".

YpIX4xG.jpg

Už nepastebimumą atsiprašau. 

Už grasinimus taipogi sakau, "kaip šauksi, taip ir atsilieps". Su tokiu savo intelektu gyvenime pražūsi, bet sėkmės ir tau, kad bent namie jaustumeisi saugiai ir už kompiuterio ekrano pasijaustum "laido riteriu".

Jaunuoli, suauk iki mano amžiaus ir tik tada kalbėk apie gyvenimą, kas gerai, kas blogai, ką man siekti reikia, o ne pienburniu būdamas bandydamas kažką įrodyti ir sėdi už gaidį.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3433 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...