Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3488 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, noriu pranešti, kad nepasitikėtumėte žmogumi kurio nick forume: `akeN , buvo viskas taip. Aš maniau, kad žmogus normalus mokantis scriptinti, kai pamačiau įkeltą gm, kadangi nemokėjau ištaisyti vieno bugo ant savo edito, tad pakviečiau jį paprašiau pagalbos atrodė patikimas, galvojau tikrai suprantantis ir neapgaus, dar sakiau neplatink gm, sakė, kad jam neapsimoka platinti ir neplatins! Tad nusiūnčiau jam savo gm editą ir tada 2-3d, ignoravo į mano žinutės paskui forume pamačiau paplatintą mano editą ir su užrašų " `akeN naujas editas " ( kaškas panašaus į šį pavadinimą. ). Ir pasirodo jis visus taip apgaudinėją ir platiną kitų gm ir rašo, kad jo editas nors jis pats nieko nemoka!

Pridedu - Katik sužinojau, kad jis turi ir 2 acc supergames.lt nick : Dėdė`` Ir su šituo acc deda sau +rep ir atsiliepimus.. :D ( bet bus praneštas administratoriams )

Apgaviko:

1acc Forumo nick: Dėdė`

2acc Forumo nick: `akeN

Nuotraukos.

7ecbe4a1bd875eb1899a7bf69e85335a100.png

ef4e68311aaa0f0b8c2e0f2510624389866.png

074ebd5f9482adca025683bcf714a738457.png

cd423ef25e667bd1402823b991871a78241.png

8b0c4a990bb6b684255504b81f5dc75f235.png

df559f6e0927e98faaf4520826749bd7865.png

3830421b03ec27d331ddfb1e198bb5a9561.png

8b20b7de1f3f53cfbfd9577304812241844.png

Redaguota , nario Aurimasxxx1

Sveikas, kad ir kaip būtu keista, bet man pohui ant tavęs.

Su supergames.lt jau nuo 2014-07-16! :)

Užjaučiu... Niekuom nebegalima pasitikėti šiais laikais :) Dėkui. Žinosim kas per asilas jis :)

Taip, aišku labai daug ten edito padariau ir va pakliuvo toks "asilas", dar būčiau supratęs, kad būtu nieko nesakęs, kad neplatins ir pnš,  nebūtu pakeitės autorių ir nebūtu parašęs prieš platindamas, kad jo editas ir jo atnaujinimai dar nebūtu jau taip žiauru o dabar jau toks " asilas " būt, kad apgauti žmogu ir sakyti, kad jo atnaujinimai... O taip nuo dabar jau šitą tikrai žinau, daugiau niekada nebepasitikėsiu, nes daug žmonių jau moka su savo rašinėjimu ar kalbomis įtikinti žmonės, kad jie eitu pirmi o tada juos apgauti.

(redaguota)

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd šits gers :DDD paplatinau gm'a už tavo keiksmus bei gasdinimus ss  : http://imgur.com/aIW0Fai tokius vaikus kaip tu reikia deginti ;) Tavo vienintelio edita paplatinau todėl kaip ir sakiau kad už gasdinimus ir įžeidimus :)

Redaguota , nario `akeN

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd šits gers :DDD paplatinau gm'a už tavo keiksmus bei gasdinimus ss  : http://imgur.com/aIW0Fai tokius vaikus kaip tu reikia deginti ;) Tavo vienintelio edita paplatinau todėl kaip ir sakiau kad už gasdinimus ir įžeidimus :)

Tavo įžeidinėjau, kad suvoktum koks "debilas" esi, beto tu jau buvai senai paplatinęs kai ignoravai žinutės vis rašiau, gal jau sutvarkiai tu ignoravai tada pamačiau savo gm paplatinta ir ale tavo editas invalide ir ko čia atmazini, kad kai įžeidinėjau paplatinai pasižiūrėk data kur ignoravai ir kada platinai nebuvo jokių įžeidinėjimų įžeidinėti pradėjau kai pamačiau, kad paplatinai mano darba ir dar užrašęs, kad tavo editas nors tu nieko nemoki, bet žinai užjaučiu tave, kad toks dauštas išlindai..

Beto linksma su kitu acc dėt man -rep o sau dėtis +rep, lengva buvo sužinoti, kad tavo 2 acc, nes esi sukūręs tema ale viska moki su pawn nors nieko nemoki ir tavo tas skype tai žiūriu gal iš vaikų namų esi ar kaip čia, kad toks debilas?

Tavo įžeidinėjau, kad suvoktum koks "debilas" esi, beto tu jau buvai senai paplatinęs kai ignoravai žinutės vis rašiau, gal jau sutvarkiai tu ignoravai tada pamačiau savo gm paplatinta ir ale tavo editas invalide ir ko čia atmazini, kad kai įžeidinėjau paplatinai pasižiūrėk data kur ignoravai ir kada platinai nebuvo jokių įžeidinėjimų įžeidinėti pradėjau kai pamačiau, kad paplatinai mano darba ir dar užrašęs, kad tavo editas nors tu nieko nemoki, bet žinai užjaučiu tave, kad toks dauštas išlindai..

Beto linksma su kitu acc dėt man -rep o sau dėtis +rep, lengva buvo sužinoti, kad tavo 2 acc, nes esi sukūręs tema ale viska moki su pawn nors nieko nemoki ir tavo tas skype tai žiūriu gal iš vaikų namų esi ar kaip čia, kad toks debilas?

Žiūrėk ką kalbi dėl tavo ilgo ležuvio ir viskas taip atsitiko ir pažiek tas gm'as yra ir mano paeditintas :)

Palauk, palauk, mielas filosofe, tu sakai, jog už gražius žodelius ir gązdinimus tu paplatinai modifikaciją, tavo įrodymuose matyti, jog tik po paplatinimo jis pradėjo tave įžeidinėt. Tad, taip išeina, jog kalčiausias kaip bebūtų esi tik tu. Ir nebūtina mano žodžių cituoti, savo nuomonę pasilik sau. Visi jau išvydom koks tu esi iš tikrūjų, to mums pakanka susidaryti nuomonę apie tave. Paką.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3488 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...