Peršokti į turinį

Fight Night Champion


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4067 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

fight-night-champion-walkthrough-box-artwork-small.jpg

Į mano rankas, Fight Night Champion pakliuvo atsitiktinai. Nesu didelis EA žaidimų serijų gerbėjas, turiu slogių prisiminimų, pavyzdžiui Red Alert 3 kūrėjai pamiršo šio žaidimo palaikymą. Need for Speed ir FIFA žaidimų serijų „fail“, kai kuriama tam, kad pasipelnyti, o inovacijos lieka antraplanės. Su tokiu nusistatymu, turėčiau aprašomą žaidimą maišyti su žemėmis. To tikrai nedarysiu, nes Fight Night Champion turi inovacijų, apie kurias ir pakalbėsime.

fight-night-champion-gameplay.jpg

Čempiono režimas – Šios dalyko taip trūko Fight Night žaidimų serijai. Režime mums teks įsikūnyti į Andre Bishop vaidmenį. Istorija banalokai paprasta. Atsidūręs gyvenimo dugne, kalėjime, šis vaikinas įveikdamas visas kliūtis skinasi kelią link savo išsvajotojo titulo, čempiono vardo. Režimas tarsi atskiros misijos. Kiekvienos naujos kovos metu mums teks kautis su kitu priešininku ir kiekviena kova turės savo užduotis ir kliūtis. Pavyzdžiui, vienoje kovoje Bishop bus susižeidęs dešiniąją ranką, kovą teks baigti kaire ranka. Kai kuriuos priešininkus reiks nokautuoti. Finalinė kova dar įdomesnė. Du raundai, smūgiai priešininkui į kūną. Du raundai, priešininko smūgių vengimas. Sulaukus tolimesnių raundų, prasideda veiksmas. Tuo ir įdomūs boksas, kad čia reikia naudoti taktikas ir strategijas. Reikia nepamiršti, kad kiekviena nauja kova mums duos stipresnį priešininką. Ko gero ne vienas nori sužinoti, kaip Bishop pateko į kalėjimą? Kaip visada dideli pinigai slepia didelius nusikaltimus. Bishop‘ą treniravo senas treneris, kuris negalėjo šiam vaikinui suorganizuoti didelio maąsto kovų. Tuo tarpu korumpuotas bokso kovų organizatorius galėjo tai padaryti, viskas ko reikėjo, Bishop‘ui pereiti į jo pusę. Jis to nepadarė, už tai jam teko sumokėti savo laisvę. Jį pakišo. Vieną dieną į sporto salę, kurioje treniruodavosi Bishop atėjo keletas tipelių, kurie neatrodė draugiški. Bishop į pagalbą teko pasitelkti kumsčius, deja tai nebuvo protingas sprendimas, kadangi tie du tipeliai buvo korumpuoti detektyvai, sėdintys bokso kovų organizatoriaus kišenėje. Čempiono režimas - inovacija, kurą šios serijos fanai patirs pirmą kartą. Sportinių žaidimų serijos dažnai būna nuobodžios, kadangi jos nieko naujo nepasiūlo apart grafikos ir muzikos. Puikūs pavizdys FIFA serija, nauji klubai, nauja muzika, nauja grafika ir viskas. Po kurio laiko atsibosdavo, kadangi įsijungi FIFA 08 ir FIFA 09 tai beveik skirtumų nematai. Nežinau kaip jums, bet man tai nuobodu. Rimtos inovacijos all the way taip sakant. Fight Night Champion ko gero pralauš ledus ir pabudins kitų žaidimų serijų kūrėjus tobulėjimui.

rsz_fight-night-champion-_pacquiao_july2010.jpg

Reikia paminėti likusias Fight Night Champion žaidimo detales. Pradėsiu nuo muzikos. Muzikinis takelis nusipelno pagyrimų, prie jo dirbo DJ Khalil ir Chin, kurie prodiusavo muziką nevienam žinomam repo atlikėjui, tokiam kaip Eminem ar 50 cent. Fight Night Garso takelis apjungia įvairius muzikos žanrus nuo soul iki roko. Pagrindinį žaidimo theme sukūrė Roots. Jų kūrinėlis „Fire“ toks užburiantis ir įkvepiantis, spėju ne vienas panaudos jį sportuojant. Lauksiu žaidimo garso takelio išleidimo, kuo jau kuo, bet EA sporto žaidimai visada pasižymėjo gerais garso takeliais. Kalbant apie kovotojus, žaidime rasime naujų, broliai Klitschko girdėti net tiems, kurie su bokso pasauliu neturi nieko bendra. Timothy Bradley, kurio kova ne taip senai galima buvo pamatyti HBO per-pay-view. Iš viso Fight Night Champion turės net 50 žaidėjų, tai didžiausias skaičius šio žaidimo serijose. Beliko paminėti žaidimo grafiką, tikrai esu nustebęs žmonių pasiekimais. Realistiškesnės grafikos dėka, tiesiog mėgavausi sutraumuotu Manny Pacquiao veidu. Net pristatomajme žaidimo klipe aiškiai matomas kraujas ant Tyson pirštinės.

fight-night-champion_3.jpg

Fight Night Champion neturėtų būti nurašytas, kaip eilinis žaidimas. Pridėtas Čempiono režimas pasiteisino. Naujovės skatina tobulėti, kas žino gal sulauksime dar didesnių naujovių ateityje. Grafika ir Muzika taip pat nenuvils. Ypač kai skamba Roots – The Fire. Vienintelis žaidimo minusas monotonija, kuri ateina po Čempiono režimo. Įrašom šiam žaidimui 9/10. Ir pabaigai...

Daugiau žaidimų apžvalgų rasite adresu http://steamraktai.lt/

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 2 metų...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4067 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...