Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3477 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

GameON  

109 balsai

1. 1. Ar buvote GameON'e? Patiko?

• Taip, buvau. Ziauriai patiko.
    • Taip, buvau. Gavno..
    • O kas tai?
    • Nebuvau, per brangus bilietas.
    • Nebuvau, neidomus man tie zaidimai. (Ir nezinau ka veikiu gaming forume..)
    • Neileido, nes esu ryzas.
    • Ejom kartu su mociute..

Recommended Posts

Siemens Arenoje vyko GameON paroda.

ASUS PRIME Z370-P l i7 8700K 5Ghz l GIGABYTE GTX1080Ti 11GB l 16GB 2400Mhz RAM l 256GB SSD l 500GB SSD l 256GB m.2 l ASUS ROG SWIFT PG348Q G-Sync 3440x1440 Ultrawide

Playstation 3 Slim (Unlocked) 120GB / Playstation Vita Slim 128GB / New Nintendo 2DS XL 32GB / iPad Mini 4 128GB / MacBook Pro

Girdejau daug labai zmoniu buvo, LABAI DAUG. Sake netgi per daug.. 

• Teigiamai 1

ASUS PRIME Z370-P l i7 8700K 5Ghz l GIGABYTE GTX1080Ti 11GB l 16GB 2400Mhz RAM l 256GB SSD l 500GB SSD l 256GB m.2 l ASUS ROG SWIFT PG348Q G-Sync 3440x1440 Ultrawide

Playstation 3 Slim (Unlocked) 120GB / Playstation Vita Slim 128GB / New Nintendo 2DS XL 32GB / iPad Mini 4 128GB / MacBook Pro

Buvau, šiaip fainas renginys, bet kaip pirmas blynas truputį apsvilo. Organizatoriai nesitikėjo tokio kiekio žmonių ir jų buvo tiesiog per daug, arena buvo per maža tokiam srautui. Tikiuosi kitais metais šis renginys vyks didesnėje arenoje ir viskas bus labiau apgalvotą.
Kiek pasakojo tai ir žaidimų kūrėjai tokie kaip "ubisoft" ir pan., nesiuntė savo atstovų tik žaidimus, nes galvojo jog nebus čia tų žmonių ir neverta. Kitais metais tikriausiai rėmėjų ir kompanijų kurios dalyvaus skaičius padidės ženkliai. :)

Keletą kadrų iš GameOn:

• Teigiamai 4

🖥️  PC  //  AMD Ryzen 7 5800X3D  //  32GB RAM  //  NVIDIA RTX 3080 (10GB)  //  Windows 11
🍎  MacBook Air  //  Apple M1  //  8GB RAM  //  256GB SSD  //  macOS Sonoma
PREFIS.LT  //  MINELIST.LT - Lietuviškas Minecraft serverių sąrašas

(redaguota)

Buvau, šiaip fainas renginys, bet kaip pirmas blynas truputį apsvilo. Organizatoriai nesitikėjo tokio kiekio žmonių ir jų buvo tiesiog per daug, arena buvo per maža tokiam srautui. Tikiuosi kitais metais šis renginys vyks didesnėje arenoje ir viskas bus labiau apgalvotą.

Kiek pasakojo tai ir žaidimų kūrėjai tokie kaip "ubisoft" ir pan., nesiuntė savo atstovų tik žaidimus, nes galvojo jog nebus čia tų žmonių ir neverta. Kitais metais tikriausiai rėmėjų ir kompanijų kurios dalyvaus skaičius padidės ženkliai. :)

Keletą kadrų iš GameOn:

Kas svarbiausia kur irklavai, tu nuslidai nuo tos sedinės, o aš taip lydžiausi :DDD Sorry pacans :D

Redaguota , nario Deimantas♥

// Intel i5-4690 // 8GB RAM // nVidia GTX 760 (MSI) // 1TB HDD // 600W PFC // Windows 10 //

(redaguota)

Kas svarbiausia kur irklavai, tu nuslidai nuo tos sedinės, o aš taip lydžiausi :DDD Sorry pacans :D

Yap, na svarbiausia arbatos gavom, įdomu ar kas nufilmavo, norėčiau tą vaizdą pamatyt :D

Redaguota , nario PrefixS

🖥️  PC  //  AMD Ryzen 7 5800X3D  //  32GB RAM  //  NVIDIA RTX 3080 (10GB)  //  Windows 11

Pyplių, 11-12 metų per daug buvo, kurie sėdėjo užėmę geriausias vietas, šūkavo, nesvarbu kas laimi. Kai dalino kodus, juos ėmė glėbiais, o ne po viena... Manau tokie renginiai turėtų vykt LITEXPO, o ne Siemens arenoj

Manau reikėtų atskirų zonų pagal amžių, nes matai kaip vaikai žaidžia žaidimus skirtus nuo 16 ar 18 metų... :D

• Teigiamai 2

Esme pinigų užsidirbo normaliai...

Paskutinė diena pardavinėjo po 30Eu bilietus.

Striukė pasidėti 1,20eu... Nemokėjau :D

Dažniausia buna limitas žmonių bet tai nebuvo skruzdėlynas :D

Buvo numatyta vietos 5000 žmonių, bet pardavė virš 6000 bilietų... :D

Tipo Ryzus neileidzia ?:DD Ar cia paprilolu rasot?

Neileidzia, nes rudyja kompai.

• Teigiamai 7

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3477 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...