Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

runescape zinot kada bus koks karas lithuania vs kokie estai


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4531 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Taigi greitu laiku tikimasi sulaukti Country kovos "LT vs FIN".

Kova organizuoja DGailiunas. Kova turetu ivykti sekmadieni 8-9 GMT +2 laiku. Musu ir Fin'u zona ta pati. Kovos tikslas duoti i galva suomiam, nes jie per daug verchai.

Kol kas data nenuspresta kuri sekmadieni, taciau tikrai ne si ir ne kita, nes Country kova turi tureti bent 2 week prep ir no cap. No cap - be laiko arba kurie pasitrauks - pralaimes. Kova gali trukti net iki ryto.

Apie Lietuvos klanus:

Mes turime 9~ Lietuvos klanus is kuriu galime gauti apie 250 zmoniu, kurie kovotu uz savo sali. Klanai kol kas nekalba apie bendra pile, taciau manau, kad ir nekalbes, nes

savi opts yra geriausia, nors galetu tokie klanaui, kurie neveda 30 zmoniu ir susijungti i viena ts. W.e. mum tai is esmes vienodai, nes mes turime gana daug nariu ir tikrai 40 bus, o dar siulau Skilling klanas prisijungti padeti. Nenuvertinam Skilleriu galios, nes jie labai pravers kaip sniperiai.

Dar buvo mintis apie puru klanus, kurie galetu pasitarnauti labai, musdami low combats, taciau nelabai turiu kontaktu, kad galeciau paprasyti ju pagalbos.

As manau, kad tikrai galime gauti gera kova, nors yra laabi daug sansu ir pralaimeti, nes finai yra tokie pat stiprus ir atsidave rs'ui, kaip ir LT, taciau jie turi pranasuma - teamwork,

Finai turi 3 pasaulinius klanus - Fools (apie 70 gali atvesti), NG (apie 70 gali atvesti), RKOF (apie 40). Is ju galima laukti tiek pat zmoniu, kiek ir mes atvesim, todel reikes kiekvieno zmogaus.

Diskutuokim ir kurkim savo strategija. Kaip Angels of Darkness klanas apsireiks tame kare? Kokia pozicija mes uzimsim? Ar lietuviai gali pamirsti nesutarimus ir susitaikyt, del vieno tikslo - Lithuania #1 Top in Runscape. Ar pasiruose kovoti taip, kaip Lietuviai kovojo pries kitas salis: "mama, padaryk kovos, man siandien waras pries Brazilija - all night long"

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 4 savaičių...

Na manau kare pries finus reiketu daug stipriu runescape zaideju,o ne puru kuriuos minejai, ar snaiperiu. Pamenu, geri 3 metai atgal, kaip dar nebuvo padarytas naujas wild'as, buvo viskas sena. Kaip vyko karai Europe vs Usa, ir visi kiti didziuliai varai. Tada nebudavo jokiu puru ar skilleriu. Budavo renkami visi 100+ cmb, ir kaip sustodavo tarkim surinktos kelios salys,t.y. skaitomi savi, tai stovi apie 3 dot max opts. Tada karai budavo :rolleyes:

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 8 mėnesių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4531 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...