Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3519 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Keičiu šia paskyrą į SKIN CS:GO

Apie paskyrą:

• GTA5, CS:GO (MG2 rank'as - galiu dar pakelti), Dayz, Portal, Portal2 ir dar + ~42žaidimai.

• 455€ be akcijų, su akcijom - apie 300€

• Paskyra labai švari, joje nėra jokio Bano!

• 13LVL

Duodu:

• Orginalų Gmail!

• Visus duomenis apie paskyrą  ( ko reiktų susigražinti )! 

Noriu skinų, pinigais niekas nenori imti.. O dabar pasinešęs esu ant lošimų. Skinų gali būti, kad ir 100, bet pasilieku aš sau spręsti ar imti ar ne. Tokios sumos tikrai neprašau, noriu tokios kas daugiausia pasiūlys. :)

Patikimumas:

• Minecraft Savininkas buvęs " MCEmpire.LT " ( Garsus labai kažkada buvęs serveris )

• SuperGames.LT parduotuvėlė parduotas ne vienas skinas čia, bei FaceBook'e.

• Bene patikimiausio šio forumo atstovo " `lukonic " žodis buvo, kad jau užsidirbau patikimumą!

(rasiu citatą jei labai susidomėsit tuo)

• Jokio pranešimo nėra apie mane, kad esu apgavęs kažką, galit tikrinti.

• CS 1.6 projektų savininkas buvęs, visi buvo patenkinti.

• Dabar dar esu "Bet Predictions" Facebook admin, visiems padedu - viskas gerai!

• SuperGames +3 atsiliepimai.

• Steam paskyroje yra keletą + atsiliepimų! Ir ant parduodamo acc yra teigiamų atsiliepimų!

Viskas ką reikia jums padaryti - parašyti man ir mes pradėsime tartis kol abi pusės bus patenkintos!

Tarpininkai labai skaudžiai ims, už Trade perdavimą ir Steam paskyros visų duomenų pakeitimą/patikrinimą..

Apgalvokite! :)

Jei turėjote su manim kažką bendro parašykite čia ir pakelkite man reputacija su žodeliu " Patikimas " ir kodėl. :)

• ,

Nu suprantama kad patikimas, koks mum skirtumas kad tu buvai bla bla kaskokio projekto savininkas tai nereiskia galbut budamas yuo irgi apgaudinejai nezinosi cia supergames.lt patikimumas daug maz  priklauso nuo atsiliepimu 

Mano vienintelis ir tikras Skype ID: mart-41

Prieš pirkdami paprašykite jog parašyčiau jums į Supergames.lt pranešimų dėžutę!

• Parašė po 2 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3519 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...