Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3477 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

O jei Clean Install darai, tai kaip sužinos diegimo vedlys? :D

Temos autorius nori naudotis įrašymo vedliu iš MS. Jam į USB įrašys Windows 10 versiją, priklausomai nuo jo dabartinės Windows versijos, kurioje jis paleis tą vedlį.

Temos autoriui - tavo vietoje aš tiesiog parsisiųsčiau norimą versiją iš torrent'ų ir nekvaršinčiau sau galvos. O ir nenorėčiau aš nei Home, nei Pro versijų, kadangi nėra jos jau tokios "nemokamos" - susimoki už jas prarasdamas visą savo privatumą ir atiduodamas savo visus duomenis Microsoft'ui. Taigi, tavo vietoje, aš "parsipirataučiau"/įsigyčiau Windows 10 2015 LTSB versiją, kuri nėra pigi, bet užtat už ją moki pinigais, o ne savo privatumu.

(redaguota)

Temos autorius nori naudotis įrašymo vedliu iš MS. Jam į USB įrašys Windows 10 versiją, priklausomai nuo jo dabartinės Windows versijos, kurioje jis paleis tą vedlį.

Temos autoriui - tavo vietoje aš tiesiog parsisiųsčiau norimą versiją iš torrent'ų ir nekvaršinčiau sau galvos. O ir nenorėčiau aš nei Home, nei Pro versijų, kadangi nėra jos jau tokios "nemokamos" - susimoki už jas prarasdamas visą savo privatumą ir atiduodamas savo visus duomenis Microsoft'ui. Taigi, tavo vietoje, aš "parsipirataučiau"/įsigyčiau Windows 10 2015 LTSB versiją, kuri nėra pigi, bet užtat už ją moki pinigais, o ne savo privatumu.

Galima išjungti sekimą su UWT ir nustačius privatumo nustatymus tinkamai. Beje, tas sekimas įjungtas būna ir legaliose versijose.

Redaguota , nario Tautedorus

Flashindamas W10 į USB, jis galės pasirinkti betkurią versiją, nepriklausomai nuo to, kokią turi dabar.

O dėl to vadinamo "privatumo" tai per daug jau sureikšminat  :lol: . Praskipini prisijungimą prie microsoft paskyros ir išjungi visas "numatytasias" duomenų siuntimo parinktis diegimo metu. 

Galima išjungti sekimą su UWT ir nustačius privatumo nustatymus tinkamai. Beje, tas sekimas įjungtas būna ir legaliose versijose.

Bala žino ką tu ten išjungti, kai Windows 10 Pro/Home licenzijose paminėta, jog MS gali pasiekti tavo kompiuterio duomenis. Tai, jog tu pakaitalioji kelis nustatymus, iš jų pusės, manyčiau, mažai ką reiškia. Antro tavo sakinio nelabai supratau, bet "sekimas" būna "įjungtas" visose Windows 10 versijose išskyrus Windows 10 Enterprise 2015 LTSB N versiją, į kurią nemokamai atsinaujinti negalima, tad privaloma pirkti (kaip suprantu, šios versijos dabar net nelabai parduoda), tikint MS, tik šioje versijoje galima atsisakyti visų MS duomenų kaupimo "paslaugų", bei OS atnaujinimų (kurie kitoms versijoms yra priverstini).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3477 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...