Peršokti į turinį

Padėkit logger


saras1

Recommended Posts

Sveiki.

Atsisiunčiau CClogger pluginą. Ir nežinau kaip jy sugeneruoti kad rodytų viską.

Dabar įdedu šita plugina y servery ateina koks žmogus Plugino failuose atsiranda failiukas su žaidėjo Nick

ir jis būna tusčias kodėl ? kaip padaryti kad rodytų?

Dar klausimas. Pastebėjau yra kažkoks MySQL ar Mysql pluginuose kas čia per daigtas?

kaip y jy patekti ?

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Sveikas.. AÅ¡ taip ir pdares kad visur True parasyta .

Ber vistiek jis tuscias kodel ?

Patikrink ar nemeta jokių klaidų(kuomet įjungiamas įskiepis bei kuomet sukuriamas failas) bei numesk konfiguraciją.

Dar klausimas. Pastebėjau yra kažkoks MySQL ar Mysql pluginuose kas čia per daigtas?

kaip y jy patekti ?

Reliacinė duomenų bazių valdymo sistema, dirbanti SQL kalbos pagrindu.

Redaguota , nario Alter
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Einu žiūrėti .


Nes OP'us neloggina, visus kitus žaidėjus kaip ir turi logint.

Dėkoju :) Aš bandžiau tik su OP'u . 

O dabar pamėginau tyčia su bet kokiu nick ir loggino :) Ačiū. Uždėjau repuka.   (Kaip ten nustatyt kad pvz mestu tik /spawn , /login ir /kill komandas? tuose loguose nes dabar viską meta

-------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Patikrink ar nemeta jokių klaidų(kuomet įjungiamas įskiepis bei kuomet sukuriamas failas) bei numesk konfiguraciją.


Reliacinė duomenų bazių valdymo sistema, dirbanti SQL kalbos pagrindu.

O kaip naudotis tuo Sql ? ar sol ? nes authme yra jis ir kitur ..

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Einu žiūrėti .

Dėkoju :) Aš bandžiau tik su OP'u . 

O dabar pamėginau tyčia su bet kokiu nick ir loggino :) Ačiū. Uždėjau repuka.   (Kaip ten nustatyt kad pvz mestu tik /spawn , /login ir /kill komandas? tuose loguose nes dabar viską meta

-------------------------------------------------------------------------------------------------

 

O kaip naudotis tuo Sql ? ar sol ? nes authme yra jis ir kitur ..

į blacklistą įrašyk komandas kurias nenori kad logintų, neina padaryti kad tik tas komandas kurias nori logintų.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

O kaip naudotis tuo Sql ? ar sol ? nes authme yra jis ir kitur ..

Paprastai sistema naudojama tam, kad duomenys būtų saugomi atskirame serveryje(duomenų bazės serveryje), iš kurio duomenys būtų prieinami tinklapiams, programoms ir t.t.

Redaguota , nario Alter
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

(redaguota)

į blacklistą įrašyk komandas kurias nenori kad logintų, neina padaryti kad tik tas komandas kurias nori logintų.

Aina sau dėkoju. o žiūrėk koky teksta rasyti kad pvz nerasytu ten loguose chato ? 

kai prasyt prie blacklist paprastai Chat? ar kaip Repuka uždėjau

Paprastai sistema naudojama tam, kad duomenys būtų saugomi atskirame serveryje(duomenų bazės serveryje), iš kurio duomenys būtų prieinami tinklapiams, programoms ir t.t.

Swx , o kaip man ten prieiti ? sudedu rep uz anuos  2 kur parases ir  dar y sita atsakyk :) uždėsiu

Redaguota , nario saras1
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Swx , o kaip man ten prieiti ? sudedu rep uz anuos  2 kur parases ir  dar y sita atsakyk :) uždėsiu

Įprastai duomenų bazės yra gaunamos kartu su tinklapių hostingu (tačiau tai ne vienintelė vieta). Jei tu nesiruoši susieti tinklapio su savo serverio žaidėjų paskyromis, tau tikrai nereikia čia gilintis.

p.s rašau ne dėl +rep

Redaguota , nario Alter
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Aina sau dėkoju. o žiūrėk koky teksta rasyti kad pvz nerasytu ten loguose chato ? 

kai prasyt prie blacklist paprastai Chat? ar kaip Repuka uždėjau

Swx , o kaip man ten prieiti ? sudedu rep uz anuos  2 kur parases ir  dar y sita atsakyk :) uždėsiu

Jei nemoki programuot, tai tau tikrai nereikalingas tas mysql, gali net nekreipt i jį dėmesio

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Įprastai duomenų bazės yra gaunamos kartu su tinklapių hostingu (tačiau tai ne vienintelė vieta). Jei tu nesiruoši susieti tinklapio su savo serverio žaidėjų paskyromis, tau tikrai nereikia čia gilintis.

p.s rašau ne dėl +rep

Aišku uždėjau rep.

O žiūrėk anksčiau Password'ai žmonių būdavo Authme failiuke kaip jis ten vadinas o jau dabar nebėr.

 

O dar 1 klausimas jeigu aš per ta CClogger nenoriu kad ten loggintų chato kaip tai man padaryt? prie blacklist rasyt 

Chat ? ar kaip

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Aišku uždėjau rep.

O žiūrėk anksčiau Password'ai žmonių būdavo Authme failiuke kaip jis ten vadinas o jau dabar nebėr.

 

O dar 1 klausimas jeigu aš per ta CClogger nenoriu kad ten loggintų chato kaip tai man padaryt? prie blacklist rasyt 

Chat ? ar kaip

Pats nenaudoju viešų įskiepių, tad nepasakysiu kur authme išsaugoje duomenis. Taip ar taip jie bus užšifruoti, tam kad atitiktų bent pagrindinius autentifikacijos reikalavimus. Kaip suprantu angliškai visai nekerti. Pažiūrėjau įskiepio algoritmą. Konfiguracijoje turi būti: globalChat: true/false bei playerChat: true/false nustatymai.

Redaguota , nario Alter
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Pats nenaudoju viešų įskiepių, tad nepasakysiu kur authme išsaugoje duomenis. Taip ar taip jie bus užšifruoti, tam kad atitiktų bent pagrindinius autentifikacijos reikalavimus. Kaip suprantu angliškai visai nekerti. Pažiūrėjau įskiepio algoritmą. Konfiguracijoje turi būti: globalChat: true/false bei playerChat: true/false nustatymai.

Aišku ačiū. O žiūrėk gal žinai toky plugina nežinau turbūt esi žaides mcprison ir ten yra deimanto gabaliukai ir jie šokinėja bet nedingsta čia taip pat kaip ir pluginas HD tik nežinau koks ten pluginas..

 

Dar norėjau paklaust. Norint sukurt rankup būtinai reik naudot Notepad++ ? 

PS Rep uždėjau vėl

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Aišku ačiū. O žiūrėk gal žinai toky plugina nežinau turbūt esi žaides mcprison ir ten yra deimanto gabaliukai ir jie šokinėja bet nedingsta čia taip pat kaip ir pluginas HD tik nežinau koks ten pluginas..

 

Dar norėjau paklaust. Norint sukurt rankup būtinai reik naudot Notepad++ ? 

PS Rep uždėjau vėl

Aš nieko nežaidžiu, tuo labiau kažkokio mcprison. Manau, kad kalbi apie "hologramas". Kažkada mačiau kažką panašaus Holographic Displays įskiepyje. Ir norint sukurt "rankup" (kas realiai yra tik dar vienas konfiguracijos redagavimas) tikrai nebūtinos papildomos programos, net su telefonu galima tokį dalyką padaryt. Tiesiog reik atsimint, kad ten(kaip ir kiekvienoje konfiguracijoje) svarbus kiekvienas simbolis, kiekvienas tarpas.

Redaguota , nario Alter
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Aš nieko nežaidžiu, tuo labiau kažkokio mcprison. Manau, kad kalbi apie "hologramas". Kažkada mačiau kažką panašaus Holographic Displays įskiepyje. Ir norint sukurt "rankup" (kas realiai yra tik dar vienas konfiguracijos redagavimas) tikrai nebūtinos papildomos programos, net su telefonu galima tokį dalyką padaryt. Tiesiog reik atsimint, kad ten(kaip ir kiekvienoje konfiguracijoje) svarbus kiekvienas simbolis, kiekvienas tarpas.

Aišku. Taip tai tas Holograms :) uždedu repa.

 

o žiūrėk. Kur geriausiai rast visokių fainų Pluginų?  įdomių kaip HD ir šis Hologram ?

Norėjau paklaust kuo Skirias Bukkit svetaine nuo Spigot ? ta prasme ir ten ir ten pluginų yra. Bet kodėl pvz kaip dabar Holograms pluginas yra Spigot forume bet nera Bukkit org ?

Spigot forume nemoku rast pluginus. Gal gali pasakyt kur paspaust ? ačiū.

Tu sakai kad kiekvienoj konfiguracijoj reikalingas kiekvienas tarpas,simbolis. Bet tai kaip juos tiksliai padaryt? be Notepad++ ?

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Aišku. Taip tai tas Holograms :) uždedu repa.

 

o žiūrėk. Kur geriausiai rast visokių fainų Pluginų?  įdomių kaip HD ir šis Hologram ?

Norėjau paklaust kuo Skirias Bukkit svetaine nuo Spigot ? ta prasme ir ten ir ten pluginų yra. Bet kodėl pvz kaip dabar Holograms pluginas yra Spigot forume bet nera Bukkit org ?

Spigot forume nemoku rast pluginus. Gal gali pasakyt kur paspaust ? ačiū.

Tu sakai kad kiekvienoj konfiguracijoj reikalingas kiekvienas tarpas,simbolis. Bet tai kaip juos tiksliai padaryt? be Notepad++ ?

Ahhh.... Tiek daug klausimų... :blink:

"Visokių fainų pluginų" man ieškoti nereikia, nes aš kaip ir minėjau:

 

Pats nenaudoju viešų įskiepių

 

Pagrindiniai Å¡altiniai: bukkit dev'as(http://dev.bukkit.org/), ir spigotmc'as( https://www.spigotmc.org/resources/ )

Bukkit ir Spigot svetainės atstovauja skirtingas serverio platformas. Spigot yra vadinamasis "editas" Bukkit'o(kaip autoriai sako: labiau optimizuotas). Spigot'o svetainėje įskiepiai daryti ant Spigot platformos, tačiau kadangi tai "editas" galima rast veikiančių ir ant Bukkit platformos. Bukkit.org yra gan mirus svetainė, nes platforma nebeatnaujinama jau senai. Spigot perėmė jų darbą. Notedpad++ yra tiesiog teksto rengyklė. Konfiguracijai redaguot nereikia kažkokių įpatingų programų, te reikia laikytis YML tvarkos redaguojant ją.

Redaguota , nario Alter
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Aisku o kur Pluginai būna surasyti ? Spigot forume? nes jame nesigaudau .

Bet jei nemoki laikytis tų YML kaip sakiai.. tai praverčia Notepad++ ?

Link'ą numečiau viršuje. Aš kuomet pradėjau dirbti su Minecraft serveriais, man pakakdavo ir tai kas būna kartu su operacine sistema: Wordpad ir Notepad... Notepad++ parsisiunčiau su paskirtimi programuoti tam tikromis kalbomis kurios nesikompiliuoja: tokios kaip LUA, PHP, HTML...

Redaguota , nario Alter
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

O kaip man padaryti tuos tarpus ? kad sukurti rankupus?

nes kiek meginau neišeina nes nezinau kaip laikytis tu tarpu simboliu ..

TAi daug man kas rekomendavo Notepad++ su juo Sukurti 

 

dbr kiek ziuriu pamoku tai viskas atrodo taip...

viskas prie krašto būna ....

O kažkaip reik su tarpais

Ką norėjau paklaust kodėl Notepad plus plus official svetainė užkrėsta ?

randa virusiuku

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti Å¡ioje temoje...

×   Ä®klijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   PaÅ¡alinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiÅ¡kai įterpta.   Ä®terpti nuorodą paprastai

×   JÅ«sų ankstesnis praneÅ¡imas buvo atkurtas.   IÅ¡valyti redaktorių

×   JÅ«s negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Ä®kelkite arba įdėkite nuotraukas iÅ¡ URL.

  • Å iame puslapyje narÅ¡o:   0 nariai

    Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.


×
×
  • Sukurti naują...