Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3931 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki gryztu prie samp po beveik 2 metu pertraukos. :shok:

Ir sugalvojau toki dalikeli  :)

Galiu paremti serveri sms zinutemis iki 10e vienam serveriui ar netgi daugiau pinigeliu  :)

Tik SA-MP serveriai domina  :)

Priklauso kokie zmones serveri kure. vaikai kurie kuria nedomina.
Nenoriu net prasidet su jais :D

gali but web svetaine be .lt galuniu ir pns. tik tiesiog kad butu unikalumo biski ir t.t. :)

Viska kas domins mane pasiklausiu skypeje  :)

Geros jums Dienos  :)

Galiu paremti serveri sms zinutemis iki 10e vienam serveriui ar netgi daugiau pinigeliu  :)mm geriau už tuos 10 euru eik pavalgyti į koki kinu restoraną ar pnš nes nėra jokios vertes nes puse sumos nuima hostingai ir gaunasi daug brangiau :)

''nusipirk kebaba, kaip as daryceu ir pavalgik normalei nes svarbiause givenime yra mase, tik po mases eijna riskinimas''

Kur nori ten leidžia, patarimas neblogas, tačiau čia jau ne tavo ir nemano reikalas, nebaidyk projektų :D

''nusipirk kebaba, kaip as daryceu ir pavalgik normalei nes svarbiause givenime yra mase, tik po mases eijna riskinimas''

Kur nori ten leidžia, patarimas neblogas, tačiau čia jau ne tavo ir nemano reikalas, nebaidyk projektų :D

aš tik žmogui patariu nebaidau projektu tiesiog žmogui patariu ką aš jo vietoje daryčiau , sėkmes tau gal sukursi "gera" projektą :).

https://i.imgur.com/vkA79IX.png

Na įdomiai sumąstęs... Net keista... Bet kam tuos pinigus leisti, jei 99.9% nebus naudos tau visiškai jokios? 

tiesiog seniau manzmones padedavo dabar gryzes po tiek laiko ir as noriu kaikuriem padet :)

Gerai pasakyta :)

Na kam tiek pinigų leisti, patarimas mano toks būtų:
Jai jau turi pinigų, galėtum pats kokį projektą nusipirkti sau, susirasti patikima WEB'eri, Scripter'i, Mapper'i [Jai pats nemoki kurti] Būtų tikrai geriau, o antras dalykas yra toks, kad pasitaupyt pinigų galėtum ir ką nors sau nusipirkti. :)

Na kam tiek pinigų leisti, patarimas mano toks būtų:

Jai jau turi pinigų, galėtum pats kokį projektą nusipirkti sau, susirasti patikima WEB'eri, Scripter'i, Mapper'i [Jai pats nemoki kurti] Būtų tikrai geriau, o antras dalykas yra toks, kad pasitaupyt pinigų galėtum ir ką nors sau nusipirkti. :)

Lengva tau pasakyt.

b3cc58ddb0dcb340f29bdecd40e8641c209.gif

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3931 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...