Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3508 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, manau mane žino ir ne vienas todėl saves nepristatinėsiu, turiu šiek tiek laisvo laiko ir teikiu šias paslaugas naujokams.

• PHP (2 metai patirties)
  • CS 1.6 (5 metų patirtis)
  • IP Board (2 metų patirtis nuo 3.3 versijos)
  • HTML (Nuo 2004 metų)
  • Privačios sms sistemos ar kitos sistemos privačiai.

1. IPBoard redagavimas.
  2. Hook'ų kurimas.
  3. Hookų redagacija, aplications perkurimas.
  4. Dizainų piešimas.
  5. Dizainų kodavimas.
  6. PHP/HTML dizainų piešimas/kodavimas.
  7. PHP Fusion dizainų piešimas/kodavimas.
  8. VPS Serverių redagavimas paruošimas jūsų projektui.
  9. Counter-Strike pluginų kurimas/redagavimas. (Kuriu ne aš o žinomas lietuvos scripteris)
  10. Apsaugų idieimas į serverį.
  11. Serverių paruošimas/instaliacija darbui (Cs 1.6, CS:GO, Travian, MineCraft, RS)
  12. Didelių projektų kurimas nuo nulio.

Mano darbai? Manau yra forume mate, mano darbus. Forumo darbai visas Cplay.eu projektas serveriai, tinklapis, reklama. Dauguma radio projektų, bei samp forumo desing, php-fusion desing. Norite konkrečių? Rašykit ikelsiu demo/foto.

Darbams kurie viršyja 50 eurų bus išrašomos sąskaitos faktūros.

Esame legalūs ir dirbame ecomix desing.

Plačiau klausimai forume.

2019.03.01 . :)

Darbams kurie viršyja 50 eurų bus išrašomos sąskaitos faktūros. this is some new level shit , kiek nori už dizaino sukodavima, ipb?

Priklauso koks darbas,  į dizainą ijeina visas pilnas PSD kodavimas, t.y ir hook kurimas ir pnš neimam daug, už tik dizaino kodavimą iki 10 eurų, už mane gali koduoti ir pats DEFFIX kuris čia pakomentavo. Tada bus jo nurodyta suma.

Galiu pranešt papildomai, kad jei norite paslaugų galite rinktis, tarp manęs (PHP/HTML Aukštos kokybęs scripterio, GFX) Dyone ( Aukštos kvalifikacijos scripteris, cs 1.6 programavime tiek mysql ir php/html ), DEFFIX (IPBOARD profesionalas, jūsų paslaugoms.) ir kiti komandos nariai, domina pranešime čia.!

2019.03.01 . :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3508 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...