Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3930 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, norių visiems pranešti apie šį mc projektą ir už jo atsakingus žmones darančius nelegalia veikla, užsiimantis ddos. O gi viskas prasidėjo, kaip jis man pradėjo reklamuoti savo serverį kurį reklamuoja 5 kartus diena ir floodina. Taigi įgriso ir aš jam parašiau p**k n*. O jis atšovė nori be neto pasėdėti ? Sakau pirmyn na ir jam pavyko, ddosino apie 15 minučių. Taigi būkite atsargus kas turite šį asmenį savo skype paskyroje ir venkite konfliktu per skype , nes išjungs internetų :D

Skype - eimantas227

Nuotrauka - http://imgur.com/VyTfeNX

(redaguota)

Tai jo. Gi čia belenkoks hackinimas. Sunku žmogaus ipą per skype sužinoti ir booterį už 3$ nusipirkti.

Kai paklausė ar toks ip, reikėjo sakyti - "net ne toks ;D"

Sakytu ai nu, nepavyko ir išmestų iš skype...

Na šiais laikais sunku apsisaugoti nuo tu vaikų kurie perka šias nesąmones, bet viena diena jie tikrai prisidirbs. Jei būčiau rašęs, jog netoks, tada jis būtų sakęs ; Na pabandom tada, pyst ir yra :D 

Redaguota , nario Fra'nk1s

Sveiki, norių visiems pranešti apie šį mc projektą ir už jo atsakingus žmones darančius nelegalia veikla, užsiimantis ddos. O gi viskas prasidėjo, kaip jis man pradėjo reklamuoti savo serverį kurį reklamuoja 5 kartus diena ir floodina. Taigi įgriso ir aš jam parašiau p**k n*. O jis atšovė nori be neto pasėdėti ? Sakau pirmyn na ir jam pavyko, ddosino apie 15 minučių. Taigi būkite atsargus kas turite šį asmenį savo skype paskyroje ir venkite konfliktu per skype , nes išjungs internetų :D

Skype - eimantas227

Nuotrauka - http://imgur.com/VyTfeNX

Jis DDoSino ar tiesiog DoSino? Jeigu tik dosino iš savo PC, tada firewallą routeryje gali mėginti įsijungt, gal kažiek padės.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3930 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...