Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3546 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Na ką sveiki,šį velyvų vakarą. Tai sedėdamas prie kompiuterio,pagalvojau apie SA:MP . Ir kilo įdėja,kad reikia kažkokiam serveriui atiduosi save,kaip - Weberis ar Mapp'eris . Taigi pradėkim gal nuo prisistatymo ką aš moku ir taip toliau.

Prisistatymas -

Taip,tai mano vardas yra Tautvydas. Man yra 16metų. Gyvenu,kaip ir Šiauliuose. Tai va,lankau 10-tą klasę. Mokslai sekasi gan gerai,lankau Krepšinį. Mano ūgis apie 1.80. Tai tiek trumpai.

Nuotrauka pažiūrėsit Facebook - https://www.facebook.com/tautvydas.zukauskas.9

Dabar,apie mano galimybęs.

Tai aš moku ir mappinti ir kurti serveriui webą. Esu daugeliui projektams mappinęs. Tai,bent jie manimi nesiskundė,ir patiko dirbti. Mappinu apie 2-3metus. Webinu apie 1metus. Tai galėčiau prisidėti prie projekto kaip Mapperis ar Weberis.

Tai laukiu pasiūlymų. Susisiekti Skype - tautciukas2 Ir galiu parodyti darbus savo ir kitų asmenų kuriuos galėčiau sumappinti panašu.

Gero vakaro.

Redaguota , nario @Laville
  • ,

Gali papasakoti plačiau apie savo tinklalapių kūrimo žinias, ką tu moki? Tik instaliuoti forumą ar kažką daugiau?

Tai tikrai moku daugiau,nei instaliuoti. Galėčiau viską sutvarkyti. Paruošti startui ar koreguoti weba.

Prajuokinai. Koks tikslas prisistatyme rašyti savo ūgį? Prisistatyme geriau aprašyti didesnę savo patirtį, minimaliai apie save kaip vardas ir amžius.

Ok,kita kart žinosiu.

Pakviesk mane deividas1254

Jau.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3546 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...