Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).
Mes laikomės BDAR (Bendrojo Duomenų Apsaugos Reglamento) ir neteikiame jokios informacijos projektų/serverių administracijai apie narių parduodamus projektų/serverių turtus.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3514 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki. Kainą galvokit patys, dėl kainos galima dėrėtis proto ribose. Yra pirktas už tikrus pinigus verslas, viskas nuotraukose, yra huntley ir daug XP. Skype blackhero.14 arba kreipkitės ir nurodykit savo skype, pakviesiu. Dar yra 483 kreditai. 400k xp, didelės darbų patirtys po 5k, 9k.

Dėl nuotraukų kreipkitės skype.

ATSISKAITMAS BANKU!!

Sms priimsiu nebent kraštutiniu atveju, 2x brangiau.

Redaguota , nario Mr. Nexar`

c3e7e3f946aef31f45c0b5c34f8a6b40887.png

Dar viena pamoka kodel nereikia eiti pirmiems :).

Nu supranti, jeigu nei vienas neis pirmas tai nebus niekada ir pasiektas susitarimas.. :D reikia eiti pirmiems su tais žmonėmis, kurie yra 110 proc. patikimi. O šiaip kalbant apie vartotojų pirkimus mūsų serveryje aplamai nepatarčiau jų pirkti nei iš nieko! Todėl, kad visada išliks tikrasis vartotojo savininkas tas, kuris įkūrė vartotoją. Tarkim jūs nusiperkate vartotoją, žaidžiate su juo metus kokius ir po tų metų man tikrasis vartotojo savininkas parašo, kad gražinčiau vartotoją ir aš jam gražinsiu.

logo.png

Nu supranti, jeigu nei vienas neis pirmas tai nebus niekada ir pasiektas susitarimas.. :D reikia eiti pirmiems su tais žmonėmis, kurie yra 110 proc. patikimi. O šiaip kalbant apie vartotojų pirkimus mūsų serveryje aplamai nepatarčiau jų pirkti nei iš nieko! Todėl, kad visada išliks tikrasis vartotojo savininkas tas, kuris įkūrė vartotoją. Tarkim jūs nusiperkate vartotoją, žaidžiate su juo metus kokius ir po tų metų man tikrasis vartotojo savininkas parašo, kad gražinčiau vartotoją ir aš jam gražinsiu.

Nebent su klasiokais kažkuo išsimainai ir viskas, jokių apgavysčių nebūtų ar vartotojų susigrąžinimo.

✉ Email; [email protected]

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3514 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...