Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3910 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Man atrodo jis pats savo amžiaus nežino: vienur 17, kitur 25... :D

Tu pats nežinai ką rašai ir skaitai, gi kiti žmonės sakė, kad jam 17, kitas sakė, kad 25. Bet ne jis :D

Ir šiaip, jis klausė, ką turi gero parduoti ant MC servo. Tu vis klausi, konkrečiau :D nu ir susinervino žmogus, ph yr :D

Kario pareiga - ne žūti dėl tėvynės, bet padaryti taip, kad priešas žūtu dėl savo tėvynės.

(redaguota)

Tu pats nežinai ką rašai ir skaitai, gi kiti žmonės sakė, kad jam 17, kitas sakė, kad 25. Bet ne jis :D

Ir šiaip, jis klausė, ką turi gero parduoti ant MC servo. Tu vis klausi, konkrečiau :D nu ir susinervino žmogus, ph yr :D

Vienam jo profilyje 17, kitam 25, aišku dabar...??? Jis klausė apie kažkokias "sistemas". O iš kur man reikėjo žinot kokių "sistemų" jis ten nori?

Redaguota , nario Alter
  • Teigiamai 1
  • Neigiamai 1

Vienam jo profilyje 17, kitam 25, aišku dabar...??? Jis klausė apie kažkokias "sistemas". O iš kur man reikėjo žinot kokių "sistemų" jis ten nori?

nu tai tame esmė, norėjo sužinoti, ką turi, pats nežino ko nori :D Matai, kad žmogui su nervų sistema negerai

Kario pareiga - ne žūti dėl tėvynės, bet padaryti taip, kad priešas žūtu dėl savo tėvynės.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3910 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...