Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3532 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

76750f575093c0fe6f9615871710a89a981.png

Sveiki. Gal ką nors sudominsiu.

Parduodu Action! (Mirillis Action!) 1 metų licenzijos raktus. Yra viso 2.

1 raktas tinka tik 1 kompiuteriui. Pats naudoju jau treti metai šią programą, ir man ji yra viena geriausių.

Tarp legalios ir Crackintos versijos yra labai dideli skirtumai. Pvž. Su legalia versija yra mažesnis lagas filmuojant ant high nustatymų žaidimo GamePlay, taip pat su legalizuota versija gaunate video converterį- editorių, t.y. galite convertuoti video failus į kitą video formatą, arba į bet kokį Audio formatą arba redaguoti patį video: iškirpti video dalis, prideti naujas.

Crackinta (torrentuose) randama versija nepriima naujų atnaujinimų, dažniausiai yra su virusais, lėčiau veikianti ir neduoda Video Converterio-Editoriaus. Gaunati tik paprastą nulaužtą versiją.

Aš pirkau 3 raktus, vieną sau, ir dar du liko, tad jeigu kažką sudominau, tai parašykit man PM.

Kaina sutartinė, 1 rakto kaina apie 16-20€, priklausomai nuo atsiskaitymo būdo. Priimu ir TF2/Dota 2 Items.

Pasiklauju tik reputacija. Aš ten turiu 67 atsiliepimus, tad jeigu turite daugiau- aš eisiu pirmas.

Officialus tinklapis: https://mirillis.com/en/products/action.html

Su legalia versija galima filmuoti žaidimus, darbalaukį, filmus, įrašyti garsą, convertuoti ir redaguoti Video failus, daryti ekrano ir žaidimų ScreenShotus.

Jeigu kažką sudominau- lauksiu PM

Redaguota , nario đeivis

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3532 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

• Sukurti naują...