Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3384 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

★ Lukoil Superka raktus/skinus ★

Jau supratot kad superku skinus,raktus tai šioj temoj siūlykit viska kas suieja su išvardintais dalykais.

Skinai iki 100€

Steam: http://steamcommunity.com/id/lukoilas

Pirmas neinu jei neisite ir jus rasim mokama tarpininką kuris patvirtins musu sanderi.

Patikimas! Pardaviau peilį, naudojom tarpininką  :)

Rekomendacija, patikimas.

Patikima, sėkmės  :)

Redaguota , nario Lukoil
(redaguota)

Nepatikimas jis ir jo tas tarpininkas. Jei eisit per tarpininką imkit kokį iš SG žinomą :) Gl nepavyko jiem nuraut tikro saldainiuko :DD

Pričiom tie sg žinomi jie daugau pinigu nuplešia nei tarpininkauja.. ką tu šneki? koki dar saldaini?

freepostint atėjai? 

dar dėsi -rep man?

Turiu raktų po 1.8€

Jei domina www.ezshop.lt

ir tik pasvajok, kad tau eisiu pirmas

aš net nesvajoju iš taves pirkti.. 

Pričiom tie sg žinomi jie daugau pinigu nuplešia nei tarpininkauja.. ką tu šneki? koki dar saldaini?

freepostint atėjai? 

dar dėsi -rep man?

Redaguota , nario Lukoil
(redaguota)

freepostint atėjai? 

dar dėsi -rep man?

Awp asiimov gavai, bet norėjai ir statrako redline mw, tačiau jo jums nepavyko gaut :D Faktas, kad tie patikimumai čia 0 verti. Draugai prirašė ir tiek. Man negaila to asiimov kai aš į diena 3x daugiau gaunu, bet tiesiog noriu perspėti kitus, kuriems gal būt 5 eur skinas yra daug :)

Tokie kaip lukonic ar steam žaidimai yra rimti žmonės, o ne tokie vaikai kaip jūs tad geriau numeti jiems eura kita bet ir prasuki diela. Per tokius vaikus kaip jūs jau ramiau sukt dielas su užsieniečiais, kurie yra kur kas rimtesni. 

Redaguota , nario Barzda

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3384 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...