Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3387 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Senai jau buvo aišku kad taip yra su juo. Jau tu nepirmas apgautas nuo jo :D

Manau ir tikiuosi jog esu paskutinis :)

Gaila žiūrėti kad taip elgiasi tokie savininkai :(

Gėda, su tokiu mastymu ilgai savininku neišbus :)

E policija :DDD ne, bet siaip uzjauciu gruzas.

Jei nieko nenutuoki tai ir nešnekėk, duomenis bei informacija turiu ko dar gi reikia? Su FAKE paskyrom suseka, kuomet perka kokius batus ir apgauna ir išsiaiškina, o čia manai neišsiaiškins? EASY, nežinai - nešnekėk. P.S. šaunu jog perskaitei visą tekstą :)

Redaguota , nario Rokaz

Sveikas Rokai,

visų pirma, tau e.policija tokių dalykų nesiaiškins. Nes pats blogai padarei. Juk kaip ir tas amx savininkas sakė "tu turi kažkokį patentą reklamuotojo" ar kažką? Toks dalykas NEEGZISTUOJA. Tai ką tau e.p padės? Tikrai, kad NIEKO. Taip, suprantu tave, gruzas.. O jis paskutinis mulkis liko kai taip pasielgė.. :) Jei sutarėt viską gražiai, galėjo taip ir pasielgti. Bet tau pačiam reikėjo mąstyti, kad už tokią paslaugą, niekas tau nemokės tokių pinigų  :blink: 

giphy.gif

(redaguota)

Sveikas Rokai,

visų pirma, tau e.policija tokių dalykų nesiaiškins. Nes pats blogai padarei. Juk kaip ir tas amx savininkas sakė "tu turi kažkokį patentą reklamuotojo" ar kažką? Toks dalykas NEEGZISTUOJA. Tai ką tau e.p padės? Tikrai, kad NIEKO. Taip, suprantu tave, gruzas.. O jis paskutinis mulkis liko kai taip pasielgė.. :) Jei sutarėt viską gražiai, galėjo taip ir pasielgti. Bet tau pačiam reikėjo mąstyti, kad už tokią paslaugą, niekas tau nemokės tokių pinigų  :blink:

RokasK: Visų pirmą, brolis dirba pagal verslo liudijimą, tad aš dirbu jo vardu, tad VMI man nebaisi. Antra, mano duomenys puikūs

Perskaityk viską dar kartą, ir  komentarus :)

Redaguota , nario Rokaz

RokasK: Visų pirmą, brolis dirba pagal verslo liudijimą, tad aš dirbu jo vardu, tad VMI man nebaisi. Antra, mano duomenys puikūs

Perskaityk viską dar kartą, ir  komentarus :)

Skaičiau, bet vistiek man įdomiai čia jūsų šitie reikalai atrodo. Koks verslo liudijimas gali būti reklamuotojui? Ir jei toks ir yra, tai JIS yra TAVO BROLIUI, bet ne TAU

giphy.gif

(redaguota)

Nėra jokio reklamuotojo liudijimo jopapa, Rokai nevaidink čia visažinio, nes atvirai pasakius, man graudu tavo tas nesamones skaityt, ir tu visus laikai neišmaneliais, tu pala pirma paklausyk ka kiti sako, pats turiu individualia veika, ir tu gali nekabint makaronu, tu ne koks UAB, kad tau padėtu ta e-policija, ir pričiom tas brolis, jei tu viska darai, žodžiu neskaitysiu tu tavo filosoviju, kai atrasysi, nes juokas ima. Ir paklausyk ka kiti sako pirma :)

Redaguota , nario Modisvv

O aš ir ''esu'' tas brolis, dar neaišku tau? Abu deklaruoti toje pačioje gyvenamoj vietoj, IP tas pats savaime, ar vis dar ''nedaeina'' tau? :D

Visų pirma tu pats supranti kas tu esi? Ir ką tu čia bandai kažkam įrodyti? Ir išvis, pranešei apie apgaviką, ačiū, bet čia tau niekas nepadės atgauti tavo tų pinigėlių. Kliedi čia man apie liudijimus, apie kuriuos turbūt pats VISIŠKAI neišmanai o tik esi kažkur girdėjęs. Lyg "gazdini" mus, kad tu JĮ turi. Tu tuo liudijimu turi gązdinti ne mus, o savo tą apgaviką visų pirma. Visų antra, rašyk laišką į e.p, kuri tau tikrai nepadės, o jei dar sugalvosi rašyti apie "liudijimus" kažkokius išsvajotus tai  dar ir pats baudelę gausi :D

giphy.gif

Nėra jokio reklamuotojo liudijimo jopapa, Rokai nevaidink čia visažinio, nes atvirai pasakius, man graudu tavo tas nesamones skaityt, ir tu visus laikai neišmaneliais, tu pala pirma paklausyk ka kiti sako, pats turiu individualia veika, ir tu gali nekabint makaronu, tu ne koks UAB, kad tau padėtu ta e-policija, ir pričiom tas brolis, jei tu viska darai, žodžiu neskaitysiu tu tavo filosoviju, kai atrasysi, nes juokas ima. Ir paklausyk ka kiti sako pirma :)

VERSLO LIUDIJIMAS, tu mastai ką tu šneki? Kur aš minėjau ''reklamuotojo liudijimas'' nežinai - nešnekėk, ačiū čiau paka.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3387 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...