Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3391 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, susidūriau su tokiais afigienais programuotojais, kurie pažadėjo atlikti darbą per 7 dienas, tačiau laukiau laukiau ir nesulaukiau pabaigto darbo pralaukiau apie mėnėsį ir negaunu jokių žinių.. Prašiau duomenų tikslesnių apie programuotoją kito komandos nario arba jis pats apsimetė juo. Paprašius tikslesnių duomenų apie jį ar duomenimis su mokėtojais kuomet klientai atsiskaitinėjo už užsakymą, teigė esą neturėję užsakymų, už kuriuos gaudavo pinigus, bet pamačius jų atliktus darbus, nemanau kad taip yra iš tiesų.

Taigi, nerekomenduoju ir nesiūlau į šią ``komandą`` kreiptis, didelė nerekomendacija iš manęs.

Pirma kaip ir sakiau, kolkas nebuvome atlike jokiu darbu todel neturejau jokiu jo duomenu. Kai atlikinejume darbus visada viskas eidavo i atskirus bankus, kitas dalykas del programuotojo. As asmeniskai nieko nezinau kas ir kaip yra su juo, jau gal 3 savaites jokios zinios is jo neturiu. Viska jau paaiskinau skype, ka as galiu padaryt jaigu jis eme ir prapuole, as pats nezinau nei kas ir kaip, ir cia ne vien tik jusu uzsakymas buvo atsauktas. Viskas buvo isaiskinta skype. Todel daugiau nieko neturiu ka pasakyt. O del puslapio, puslapis isjungtas vien del to kad sis "programuotojas" pradingo.. ne jums vienam buvo sumalta darbotvarke. O jai jums pageres tai galiu ir cia atsiprasyt kad taip nutiko :)

Hello, U WOT M8?

Pirma kaip ir sakiau, kolkas nebuvome atlike jokiu darbu todel neturejau jokiu jo duomenu. Kai atlikinejume darbus visada viskas eidavo i atskirus bankus, kitas dalykas del programuotojo. As asmeniskai nieko nezinau kas ir kaip yra su juo, jau gal 3 savaites jokios zinios is jo neturiu. Viska jau paaiskinau skype, ka as galiu padaryt jaigu jis eme ir prapuole, as pats nezinau nei kas ir kaip, ir cia ne vien tik jusu uzsakymas buvo atsauktas. Viskas buvo isaiskinta skype. Todel daugiau nieko neturiu ka pasakyt. O del puslapio, puslapis isjungtas vien del to kad sis "programuotojas" pradingo.. ne jums vienam buvo sumalta darbotvarke. O jai jums pageres tai galiu ir cia atsiprasyt kad taip nutiko :)

šiaip random`ą pasiėmėt į komandą, ėjot gatve ir paėmėt į savo komandą? Juokdariai, taip nebūna..

šiaip random`ą pasiėmėt į komandą, ėjot gatve ir paėmėt į savo komandą? Juokdariai, taip nebūna..

Kodėl randomą? Gal žmogui ištiko problema ir jis neturi prieigos ir šiaip negali susisiekti? Tau gi buvo viskas išaiškinta, kaip ir kas, bei jai taip ilgai tesėsi tavo tie "darbai" tai kodėl naujo programuotojo nesusiradai? Šioje situacijoje tik tu juokdarys, kaltindamas tave atsiprašiusį žmogų.

Zmogu pazystu kelis metus, bet kaip ir minejau jau skype pats esu is UK todel jokiu lietuvisku susiekimu neturiu. Visu antra, man asmeniskai nebutu tikslo meluot, ir kaip sakiau man jis buvo rases kad "rytoj" testuos puslapi ir bus viskas baigta, tada liks kitas uzsakymas, taciau "kita diena" rasiau jam, ir jus raset i skype ir jokio atsakymo nebuvo, taip jau 3 savaites.

Hello, U WOT M8?

Kodėl randomą? Gal žmogui ištiko problema ir jis neturi prieigos ir šiaip negali susisiekti? Tau gi buvo viskas išaiškinta, kaip ir kas, bei jai taip ilgai tesėsi tavo tie "darbai" tai kodėl naujo programuotojo nesusiradai? Šioje situacijoje tik tu juokdarys, kaltindamas tave atsiprašiusį žmogų.

aš ne tave kaltinu, jis rašė man pastoviai progresą kas kaip ir kaip atliekama, dingo, po savaitės tau parašiau, dėl tavęs nieko nesakau, o kaip priėmėt į savo komandą jį?

Tai palauk, jie tipo nėra atlikę jokių darbų? Nes web'e mačiau kad buvo pridėta jų...

VLRG buvo mano asmeniskai koduotas dizainas, todel kaip HTML koderis pridejas buvau i pavizdzius, kiti pavydziai buvo tik dizainu PSD.

aš ne tave kaltinu, jis rašė man pastoviai progresą kas kaip ir kaip atliekama, dingo, po savaitės tau parašiau, dėl tavęs nieko nesakau, o kaip priėmėt į savo komandą jį?

Velgi kaip ir minejau skype, su situ zmogum jau esu dirbes, tai jis man tai as jam padedavau kaip galedavome. Seniau niekada nebuvo jis pavedes neivieno uzsakymo ipac tada kaip jis pats praso kad ieskot uzsakymu ir kaip uzsakymas beveik baigtas po savaites darbo. Visu kita, zmogus net zaidimais jokiais neuzsiimdavo. 

Hello, U WOT M8?

VLRG buvo mano asmeniskai koduotas dizainas, todel kaip HTML koderis pridejas buvau i pavizdzius, kiti pavydziai buvo tik dizainu PSD.

Velgi kaip ir minejau skype, su situ zmogum jau esu dirbes, tai jis man tai as jam padedavau kaip galedavome. Seniau niekada nebuvo jis pavedes neivieno uzsakymo ipac tada kaip jis pats praso kad ieskot uzsakymu ir kaip uzsakymas beveik baigtas po savaites darbo. Visu kita, zmogus net zaidimais jokiais neuzsiimdavo. 

Aš tavęs prašiau duomenų apie jį, nori pasakyt, kad vardo, pavardės, facebook, SG profilio nezinai?

(redaguota)

Aš tavęs prašiau duomenų apie jį, nori pasakyt, kad vardo, pavardės, facebook, SG profilio nezinai?

Ir ka butum padares? Jei jis dingo niekaip nebutum susisiekes. Fck piece of shit

"https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/5c/8a/38/5c8a38b0a35f7204b4226368c318562f.jpg"https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/5c/8a/38/5c8a38b0a35f7204b4226368c318562f.jpg[/img]

Ir kodel uzdarby tema istrynei biski uzstume?

Redaguota , nario HeiC

grafikos paslaugos 

update102.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3391 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...