Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

„Feisbukfonai“ iš HTC


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4805 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

HTC kongrese „Mobile World Congress“ pristatė du naujus išskirtinai socialiniam bendravimui sukurtus telefonus. Naujieji „HTC ChaCha“ ir „HTC Salsa“ turi specialų „Facebook“ skirtą mygtuką, leidžiantį vienu paspaudimu naudotis „HTC Sense“ vartotojo sąsajoje integruotomis pagrindinėmis šio socialinio tinklo funkcijomis.

Turėdamas daugiau nei 500 milijonų vartotojų, „Facebook“ jau yra tapęs socialinio tinklo sinonimu. Todėl kompanija sukūrė plačiajai rinkai patrauklius ir kiek įmanoma labiau su socialiniu bendravimu susietus telefonus.

„HTC ChaCha“ ir „HTC Salsa“ turi specialų į telefone vykdomas veiklas reaguojantį „Facebook“ mygtuką, kurio švieselė neįkyriai mirksi atsiradus galimybei pasidalinti turiniu arba atnaujinti statusą socialiniame tinkle. Vieninteliu mygtuko paspaudimu vartotojas gali atnaujinti savo statusą, įkelti nuotrauką ar dainą, kurios klausomasi, dalintis naujienomis, „pasižymėti“ atitinkamoje vietoje ir t.t. Pavyzdžiui, nusifotografavus su draugais, galima iš karto įkelti nuotrauką į „Facebook“ arba pranešti draugams apie dainą, kuri šiuo metu groja telefone. Tereikia paspausti „Facebook“ mygtuką ir daina bus automatiškai identifikuota ir paviešinta vartotojo profilyje.

Telefonuose įdiegtos „Android Gingerbread 2.3.3“ operacinės sistemos versijos ir patobulintos „HTC Sense“ dėka. Glaudi „Facebook“ integracija jaučiama visoje vartotojo aplinkoje. Įeinančio ar išeinančio pokalbio metu telefono ekrane rodoma informacija apie pašnekovo „Facebook“ statusą, naujas nuotraukas ar artėjantį gimtadienį. Pasitelkę telefono adresų knygelę, vartotojai turi galimybę pagal ją surasti kontaktus „Facebook“ tinkle ir pridėti prie savo draugų sąrašo ar personalizuoti telefoną naudodami įvairius priedus su „Facebook“ prekės ženklu.

„HTC ChaCha“ ekranas su QWERTY klaviatūra yra tarpusavyje suderinti taip, kad vartotojui būtų patogu stebėti vaizdą ir rinkti tekstą. „HTC ChaCha“ turi dvi vaizdo kameras: 5 megapikselių spalvotą kamerą su automatinio fokusavimo funkcija bei LED blykste ir vaizdo pokalbiams skirtą priekinę VGA kamerą. „HTC ChaCha“ išmanusis telefonas taip pat suteikia galimybę patogiau naudotis internetu 2,6 colių įstrižainės, 480 x 320 pikselių raiškos lietimui jautriame ekrane. Aparatas bus su 600MHz procesoriumi, turės GPS.

HTC-ChaCha.jpg

„HTC Salsa“ pasižymi tokia pat gilia „Facebook“ integracija, kaip ir „HTC ChaCha“. Šis išmanusis telefonas suteikia galimybę patirti greito aukštos kokybės išmaniojo telefono teikiamus privalumus. Naudojantis 5 megapikselių kamera, įdomiausius momentus galima fiksuoti aukštos raiškos nuotraukose ar vaizdo įrašuose ir iš karto jais pasidalinti su draugais per 3.4 colių, 480 x 320 pikselių lietimui jautrų ekraną, o nuotraukas į „Facebook“ galima įkelti vieninteliu mygtuko paspaudimu. Vaizdo pokalbiams skirta VGA kamera suteikia kokybiško pokalbio galimybes.

HTC-Salsa.jpg

HTC telefonai „ChaCha” ir „Salsa” pagrindinėse Europos ir Azijos rinkose bus siūlomi nuo antrojo 2011 m. ketvirčio

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4805 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...