Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3403 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

http://www.supergames.lt/topic/235826-apgavo-careunknown/?hl=%2Bmindaugas+%2Bbantia

538a601fc1377160fa0863e610a0fe77454.png

Pardavinėja vLRG pirmais pasiūliau per kita skype parašiau kad galiu mokėti iki 500 euru paraši gm vertas 400 euru ir pigiau neparduos per kita skype pasiūliau mokėti iki 100 euru saki okei nepasitikėkite juo :)

reikės daugiau įrodymų sakykite duosiu

Apgaviko nick supergames.lt

http://www.supergames.lt/user/14402-ahardy/

RPG-Best.LT - Policijos darbas

https://www.youtube.com/cards?v=YDvOfz8H03I

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Taprasme tu toks juokinas žmogau gasdini teismais primeti beleka o esi varginas vaikas sedintis už kompo ackarikas kaimietis kažkoks kuris nieko nemoka , nematau ka aš čia kur apgavau tu man duok įrodymus kad tu buvai apgautas :D Nes tu nei pinigu nieko neduodi , o kad ir pardavinečiau ta moda tai čia mano reiklas nes ant jo jokiu autoriniu teisiu nėra , ir nei vienas nebuvo apgautas iš manęs šudus šneki ;d

Taprasme tu toks juokinas žmogau gasdini teismais primeti beleka o esi varginas vaikas sedintis už kompo ackarikas kaimietis kažkoks kuris nieko nemoka , nematau ka aš čia kur apgavau tu man duok įrodymus kad tu buvai apgautas :D Nes tu nei pinigu nieko neduodi , o kad ir pardavinečiau ta moda tai čia mano reiklas nes ant jo jokiu autoriniu teisiu nėra , ir nei vienas nebuvo apgautas iš manęs šudus šneki ;d

Aš pranešiau kitiems kad pasikeitai skype vartotoja ir beto tu apgavai vLRG savininkus apgavike tu

(redaguota)

mhm, įdomiai čia, sakai nk neapgavai, tik vLRG.lt gm nupyzdinai. Congrulations.

Redaguota , nario Drolas

d59b4cd4333d7327a0d81eda4a05008898.png

Gaila kad jo nenupyzdinau o kiek reikejo tiek ir padariau ir viskas duota ;d man tai kas šmeižkit čia beleka jus šnekat

Kaip ne padarai ka reikėjo tai reikėjo ištrinti gm o dabar pardavinėji kitiems platini ir dar sakai nieka bloga nepadarai mhm įdomai tu čia

(redaguota)

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

joks jis ne apgavikas nu tu durnas isvis invalidas tu apsisnarglejas asilas *Myliu SuperGames.lt* lysk po lapais asilas mano drauga cia kaltina jei jis tipo kalejime sedejas tai tipo jau kaltas?????????????

Redaguota , nario .lukonic`
Narys įspėtas. 1.1.

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

joks jis ne apgavikas nu tu durnas isvis invalidas tu apsisnarglejas asilas *Myliu SuperGames.lt* lysk po lapais asilas mano drauga cia kaltina jei jis tipo kalejime sedejas tai tipo jau kaltas?????????????

Ka tu čia pjauni kaleime

Kalejime sedėjas :DDDD pramušo šitas :D. O Aidai aš dar tave gyniau sakau nelabai Aidas galėjo supist serva. Nu va...

NYCGifathon12.gif

nespausk

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3403 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...