Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

„Desire S“, „Wildfire S“ ir „Incredible S“ – sumani HTC trij


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4805 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

HTC Pasaulio mobiliųjų technologijų kongrese pristatė naujas savo trijų populiariausių išmaniųjų telefonų versijas: „HTC Desire S“, „HTC Wildfire S“ ir „HTC Incredible S“. Kiekviename telefone įdiegta „HTC Sense“ vartotojo sąsaja, kurią kuriant daugiausia dėmesio skirta kuo paprastesniam ir natūralesniam telefono valdymui.

Itin populiaraus ir daug apdovanojimų pelniusio „HTC Desire“ įpėdinis „HTC Desire S“ yra puikus stiliaus, galios ir greičio derinys. Įkvėptas „HTC Legend“ išmaniojo telefono aliuminio dizaino, „HTC Desire S“ korpusas yra išlydytas iš vientiso aliuminio bloko. Tai šiam telefonui suteikia solidžią ir natūralią išvaizdą. Naujojo 1GHz „Qualcomm MSM8255 Snapdragon“ procesoriaus dėka, „HTC Desire S“ yra greitas ir galingas. Telefone integruotos priekinė ir galinė kameros garantuoja aukštos raiškos vaizdo įrašymo galimybę, o 3,7 colių WVGA ekranas itin kokybiškai perteikia vaizdą.

HTC-Desire-S.jpg

Populiariojo „HTC Wildfire“ įpėdinis „HTC Wildfire S“ yra prieinamas, kompaktiškas ir žaismingas aparatas. Jis leidžia vartotojams bendrauti per tokius socialinius tinklus kaip „Facebook“, taip pat balso ar teksto žinutėmis. Vartotojai gali pažymėti savo draugus nuotraukose dar prieš paskelbdami jas „Facebook“ tinkle arba vienu mygtuko paspaudimu pasidalinti savo naujausiais atradimais „Android Market“. „HTC Wildfire S“ yra vienas mažiausių kompanijos telefonų: būdamas tik 10,13 cm aukščio ir 5,94 cm pločio, šis išmanusis telefonas talpina net 3,2 colio HVGA ekraną.

Vartotojai taip pat turės galimybę išreikšti savo individualumą pasirinkdami telefono spalvą: juodą, violetinę ar baltą. 5 megapikselių spalvota kamera su automatinio fokusavimo funkcija, išplečiama „microSD“ atmintis ir įvairių audio bei video formatų palaikymas „Wildfire S“ paverčia pažangiu ir į bet kurią kišenę telpančiu daugialypės terpės aparatu.

HTC-Wildfire-S.jpg

„HTC Incredible S“ telefonas – puikus įrodymas, kad kartu dirbdami inžinieriai ir dizaineriai gali pasiekti išties daug. „HTC Incredible S“ korpusas išryškina vidinių telefono komponentų formas. Ryškus 4 colių WVGA Super LCD ekranas ir erdvinio garso sistema kuria drebinantį kino teatro įspūdį. 8 megapikselių foto kamera su dviguba blykste leidžia fiksuoti aukštos kokybės nuotraukas. Jas, kaip ir vaizdo įrašus ar muziką, per DLNA galima perkelti į televizorių. „HTC Incredible S“ yra integruota vaizdo pokalbiams skirta kamera ir vaizdo skambučių funkcija, įgalinanti bendrauti su draugais akis į akį.

HTC-Incredible-S.jpg

„HTC Desire S“, „HTC Wildfire S“ ir „HTC Incredible S“ išmanieji telefonai pagrindinėse Europos ir Azijos rinkose pasirodys antrąjį 2011 m. Ketvirtį.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4805 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...