Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3952 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Norint priaugt greitos ir pastovios masės reik visų pirma sužinot kiek tau reik rinkt kolorijų, kad tau auktų svoris pvž man reik 3.000 kolorijų tau reik rinkt 85x24=2040 kolorijų paskui gauta skaičių turi padaugint iš treniruočių intensivumo

x 1,4 – 1,5 (jeigu dirbate sunkų fizinį darbą dienos metu)
x 1,3 – 1,4 (jeigu paros aktyvumas vidutinis, daug vaikštote)
x 1,1 – 1,2 (jeigu darbas nėra fizinis, sėdimas)

Pvž.: Jeigu paros aktyvumas yra vidutinis, 2040 x 1,4 = 2856 kilokalorijos

Paskui gaves skaičių turi pridėt 500/600kolorijų. Tai pvž 2856+600=3456kolorijų per diena

Dabar kai žinai kiek tau reik rinkt kolorijų, kad tau augtų masė turi kiekviena diena surinkt ta skaičių, o mėnesio pabaigoi darai organizmo užkrovima viena diena turėsi surinkt x2 kartus daugiau kolorijų. Pats aš renku 3000viršaus kolorijų per diena tai per 2sav priaugau jau 6kg, bet svoris nėra pastovus todėl mėnesio pabaigoi pasisversiu vėl, o taip su gera mityba kas mėnesį gali priaugt +5KG daugiau. Kitas dalykas vien mitybos neužtenka turi susibalancuot ir sporto programa. Turėsi dirbt su didesniais svoriais treniruotis 3-5 kartus per savaite, o treniruotės pratimų pakartojimas turi būt 15x4 (15-pratimo atliko skaičius)(4-setų pakartojimas). O taip jei reik geros sporto programos rašyk į skype henkas8 (neuždyka).

Redaguota , nario Barz

tu jauti, ką tu henkai parašei?:D tu nežinodamas sugebėjai parašyt totalius grybus, nesinaudok tos googles tiek, tu tokį šūdą parašei, sumalei tokį šūdą, net mano bratanas nusižvenge, o jis sportuoja jau 8 metus,  arba tu čia nesugebėjai išreikšt savo minčių teisingai, arba tu čia rimtai pasinaudojai google ir nusišnekėjai. Visų pirmą, tu negali sakyt, kiek kalorijų reikia surinkt, nes tu nežinai, kokia jo vidutinė norma kalorijų yra ir norint, kad jis priaugtu tavo 5kg reikia sureaguliuot mitybą, sporto programą. :))

tu jauti, ką tu henkai parašei? :D tu nežinodamas sugebėjai parašyt totalius grybus, nesinaudok tos googles tiek, tu tokį šūdą parašei, sumalei tokį šūdą, net mano bratanas nusižvenge, o jis sportuoja jau 8 metus,  arba tu čia nesugebėjai išreikšt savo minčių teisingai, arba tu čia rimtai pasinaudojai google ir nusišnekėjai. Visų pirmą, tu negali sakyt, kiek kalorijų reikia surinkt, nes tu nežinai, kokia jo vidutinė norma kalorijų yra ir norint, kad jis priaugtu tavo 5kg reikia sureaguliuot mitybą, sporto programą. :))

Tai kaip manau tas tavo brolis kaime bulves kelnoja, o nusimanyt tikrai nusimanau apie tokius dalykus. Nesu koks pc žiurkėnas kur sugeba viska tik iš google kopijuot.  O taip parašiau nes labai daug patarimų davė apie mityba štai šis žmogus.

https://www.facebook.com/tadas.bacevicius?ref=ts&fref=ts

O tokes nesamones kaip tu dabar rašai tai tikrai sukelė juoka iki ašarų, todėl geriau nerašyk nesamonių ir tylėk nes man gėda už tave patį.

(redaguota)
visa paziurek iki galo. Sportuot reikia ir sveikai maitintis ir mase pati augs. Nereikia bulking daryt kad mases uzsiaugint. Raumenims nereikia riegalo kad augt tai nera ir tikslo ta riebala augint. Jei supranti anglu tai uzeik i www.scoobyworkshop.com ten ir kaloriju skaiciuokle ir receptai maistui ir programos sportavimui namu salygomis nuo pradedancio iki pro. Viskas su video ir detalia medziaga. Pats sportavau pagal jo programas apie metus laiko ir buvau labai patenkintas rezultatais. Tiesa jau apie du metus hantelio nebekeliu ir viskas pradingo... Neberandu laiko o noretusi vel pradet. Redaguota , nario Rmbdeivis

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3952 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...