Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3910 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Gold Novoi be 50k per match, ne viras, svarbiausi dominuoti, būk Alfa.

O jeigu rimtai, tai jeigu kaip katik pradėjusiam žaisti tai gan neblogai.

Dėkui ;)

duočiau aš tau mg 1

Tai vat bandau keltis kažkaip. Dėkui ;)

Aš 10 matchu laimėjas MG I ranką turėjau.... šaudyk daugiau į galvą greičiau pasikelsi ranką ... ir bandyk dar mažiau mirti xD

Aš ranką pasikėliau prieš savaitę, bet bana buvau gaves, tai dabar žiuriu biški geriau lošti pradėjau :D Dėkui ;) bandysiu.

Redaguota , nario BlueJackas`

.

Smurfas?

=DDDDDDDDDDD

Tipo čyteris? Ne. Reportino daug kas mane, nieko nerado :)

smurfas, tai zmogus kuris turiu pakankamai auksto rank'o acc ir zaidzia su kitu acc kurio rankas yra mazesnis, todel jam buna ez ir jis carryina. 

tt: prastai, pats turiu gn3 acc (smurf) tai ten ziauru, bega i dangu ziuri, nesiorientuoja visai, vaiksto ziuri i objektus random, i visokius 'butelius/dezes' zaidzia savo zaidima krc, tai ziauru ten

=DDDDDDDDDDD

smurfas, tai zmogus kuris turiu pakankamai auksto rank'o acc ir zaidzia su kitu acc kurio rankas yra mazesnis, todel jam buna ez ir jis carryina. 

tt: prastai, pats turiu gn3 acc (smurf) tai ten ziauru, bega i dangu ziuri, nesiorientuoja visai, vaiksto ziuri i objektus random, i visokius 'butelius/dezes' zaidzia savo zaidima krc, tai ziauru ten

Jo goldai zaidzia del saves o ne del komandos. Jiems svarbu killai o ne bomba padet arba ja apsaugoti... Taip kad ez pries tokius ten lost.

Nrml vyrs aš ir kartais taip sulošiu, šeip tai geriau bšk gal lošiu ( bet nesigiriu ) tai sakyčiau nrml, pats gn 4 sėdžiu. Tai sakyčiau kaip gold nova tikrai gerai sužaidi 36 - 7 aš galbūt budavau 36 per 10 deaths nu pagal šita ss už mane geriau sulošiai beto sekmės kituose matchuose.

Tipo čyteris? Ne. Reportino daug kas mane, nieko nerado :)

Brat :funny: Mane irgi, atsimenu vienam matche ždž vien per warm up sakydavo kad aš čytas, bet poto kai būdavo match vidurys ir aplošdavom juos 10 - 3 visi rėkdavo per chata kad aš čyteris, galiausiai matcho pabaigoj per K raidę rėkė kad mane reportino ir ta pati per chata matcho pabaigoj, na taip ir negavau to vac ban nes buvau švarus :x

Jei norėtum sulošt pakviesk į friend: http://steamcommunity.com/id/Karoliss

Pakviesčiau pats bet 0 STEAM LVL

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3910 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...