Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3488 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)
Sveiki! Pirmieji ir tikrai ne paskutinieji mūsų Projekto lankytojai/vartotojai - žaidėjai. 

Norėjau pristatyti NAUJA Portalą, su visiškai NAUJU serverio MODU

Serveris turi net 6 MODUS, o jo pagrindas yra visiškai naujas Global Offensive MODAS. Todel jį daro unikaliu ir populiariu. 

Biški apie modą. Jo esmė: Tikriausiai jau dauguma žaidėte Global Offensive, taigi trumpai ir aiškiai. Renkate skrynias su raktais ir atidarinejate SKINUS

Pakolkas serveryje yra ikelti, net 79 skinai. Bet tikrai tai ne STOP. Bus daug daugiau. 

Kiekvienas žaidėjas turės savo accaunt. Tai jūms padės neprarasti savo surinkta rangą, bei skinus.

Idiegta dar viena idomi modifikacija. Skinais galima keistis/parduoti ar net išmesti. 

-------------------------------------

Papildomi pliusai

Kiekvienai paslaugai yra savo DROP.

1. Serverio paslaugos: 

• VIP, ADMIN, S.ADMIN, PLATINUM, DIAMOND.
2. Patogus CS:GO Modo meniu

9afa322fa454a30063dfac273362bb2c769.jpg

3. Patogus žaidėjo meniu:

686f0e9861e7f66d489ae116546fb95e873.jpg

4abdd396675a35c70619d0414c1b16a4803.jpg

4. 6 Modai viename:

5fe06044793b99d5c284bb3bed562ecb521.jpg

5. Molotov kokteilis.

6. STEAM FREE-VIP + PREFIX STEAM NICK

7. Nuo 21:00 iki 09:00 FREE-VIP + PREFIX

8. Modifikuotas tinklalapis su unban/ skundu apeliacijomis ir statistika.

IR DAUG KITU NAUJOVIU

Tai manau liūdna nebus. Laukiami serveryje!

Serveris: CS.HLTV.LT

Reikalinga pagalba reklamai. Renkama prižiuretojų komanda į serverius, bei i tinklalapį.

VYKSTA 1x1 TURNYRO REGISTRACIJA Nuo 2015-09-17 iki 2015-09-30

IR VIDEO/PHOTOSHOP KONKURSAS!  Nuo 2015-09-17 iki 2015-09-30

Redaguota , nario v1rus

BLACK-LOGO.png.88d505357c3bf5d7e7150740228eed45.png

Kaip visad... Aprašymo 80% sudaro paslaugų aprašymas. Blemba chebra nu viskas suprantama, kad norisi eurų, nu bet cmon be pusės metų negausi tu normalių kapeikų. Eilinis šūdservis, iš ft matosi, kad jokio modo čia nėra, įdėti skinai iš alliedmods pagal skonį ir įdėtas paprasčiausias choose skin pluginas, tas pats ir VIP meniu ir ADMIN meniu pradžioje round'o. Beje kam daryt GO modą kai yra actual žaidimas su normaliom grafikom?? Čia bandei unikalumą tipo sugalvot... 

Prognozė: Žlugsit po mėnesio, kai baigsis vps

3/10

Ieškau GFX'erio (Web dizainai, logotipai, fb baneriai).

Kaip visad... Aprašymo 80% sudaro paslaugų aprašymas. Blemba chebra nu viskas suprantama, kad norisi eurų, nu bet cmon be pusės metų negausi tu normalių kapeikų. Eilinis šūdservis, iš ft matosi, kad jokio modo čia nėra, įdėti skinai iš alliedmods pagal skonį ir įdėtas paprasčiausias choose skin pluginas, tas pats ir VIP meniu ir ADMIN meniu pradžioje round'o. Beje kam daryt GO modą kai yra actual žaidimas su normaliom grafikom?? Čia bandei unikalumą tipo sugalvot... 

Prognozė: Žlugsit po mėnesio, kai baigsis vps

3/10

Hehe prajuokinai.

"Eilinis šūdservis, iš ft matos" 

"įdėtas paprasčiausias choose skin pluginas" - Isitikines? Su skryniom ir raktu dropais ? + atidaryneti skrynias ? Tu nekomentuok geriau, eik pasurfink savo sukurtam serveryje. 

" VIP meniu ir ADMIN meniu pradžioje round'o" - Manau dar tokio menu jokiame serveryje nera su "Liko dienu" ir "Privilegijos pavadinimu" per ta pacia komanda. Taigi nebejuokink. 

Hehe prajuokinai.

"Eilinis šūdservis, iš ft matos" 

"įdėtas paprasčiausias choose skin pluginas" - Isitikines? Su skryniom ir raktu dropais ? + atidaryneti skrynias ? Tu nekomentuok geriau, eik pasurfink savo sukurtam serveryje. 

" VIP meniu ir ADMIN meniu pradžioje round'o" - Manau dar tokio menu jokiame serveryje nera su "Liko dienu" ir "Privilegijos pavadinimu" per ta pacia komanda. Taigi nebejuokink. 

Sakai nei vienam serve nėra, jei jau viską patys kūrėt tai kodėl modų perjunginėjimas yra angliškai? Ai jo gi ne Lt servas čia ane, ar neapsimoka lietuvint? Kodėl tada tas Jūsų gun menu nepilnai sulietuvintas?:D Exit ir Back kiek pamenu savo rankomis keisdavau pluginuose, kai savo projekta turejau. Beje kodėl prikišinėji mano sukurtą servą? Buvo ne vienas servas, visas projektas, ne taip kaip pas tave ^^. Bent žinai koks projekto pavadinimas? aišku ne, galvoji aš čia nk nežinodamas rašau, praleidau prie savo projekto visus metus ir atkaliau kiekvieną detalę, tad nuomonę reiškiu argumentuotai. O dar gi neprikišau webo, aišku Jūs tokie kieti ir savarankiški, kad paėmėt paplatintą psychical... Tai kur gi tas rimtumas ir unikalumas, jei platintus dalykus renkat?

Ieškau GFX'erio (Web dizainai, logotipai, fb baneriai).

Projektas neblogas, bet yra daug nesamoniu nuvariau ten su wh ištikrujų išvis žaidžiu be čytu poto gavau bana ir po 1 dienos bandau užeiti į serveri aš ji prisijungiu poto nueinu į amxbans ir žiurių kad esu užbanintas, bet serveryje galiu žaisti poto žaidžiau ir poto pradėjo man knisti porota, kad nauduoju steam id changeri kuri neturiu ir net nežinau kaip tos programos vadinasi ir poto prižiūrėtojai mane nemokėjo užbaninti tai tas buvo keistą, kad nemoką užbaninti serverio žaidėjo tai pradėjo mane kickinti ir po 1 min vėl ateinu ir sako aš ji baninau, o man rašo, kad kickiną tai tuom nusivyliau, bet tai buvo tik man tai ištiesu geras projektas savininkas irgi neblogas galit užsukti tikrai nepasigailėsit.

Projektas neblogas, bet yra daug nesamoniu nuvariau ten su wh ištikrujų išvis žaidžiu be čytu poto gavau bana ir po 1 dienos bandau užeiti į serveri aš ji prisijungiu poto nueinu į amxbans ir žiurių kad esu užbanintas, bet serveryje galiu žaisti poto žaidžiau ir poto pradėjo man knisti porota, kad nauduoju steam id changeri kuri neturiu ir net nežinau kaip tos programos vadinasi ir poto prižiūrėtojai mane nemokėjo užbaninti tai tas buvo keistą, kad nemoką užbaninti serverio žaidėjo tai pradėjo mane kickinti ir po 1 min vėl ateinu ir sako aš ji baninau, o man rašo, kad kickiną tai tuom nusivyliau, bet tai buvo tik man tai ištiesu geras projektas savininkas irgi neblogas galit užsukti tikrai nepasigailėsit.

Amxbanuose ip tas pats o steamid kitoks. 3 kartus pasikeites steamid. Uz tai ir ban.

Luxury

Tu gal geriau nekomentuok. Sakau eik pasurfink. Jei tau eilinis projektas tai parodyk ka nors ispudingesnio ;) vaikas atejas megina freepostint 

• Parašė po 2 savaičių...

10/10 projektas tikrai idomus matos iš fotkiu modu bet kaip visi žinot cytu nesustabdysit na reik tiketis išleis programu anti cheat ir dos visokiu kad nebepakentu linkiu sekmes projektas tikrai šaunus su draugais užsuksime linkiu ilgai išsilaikyti nepavirsti šudserviu

Mano vienintelis ir tikras Skype ID: mart-41

Prieš pirkdami paprašykite jog parašyčiau jums į Supergames.lt pranešimų dėžutę!

• Parašė po 2 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3488 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...