Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3495 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• ,

*Myliu SuperGames.lt*, mažas urvinis atsikėlė ir random shit'ą pradėjo kalbėt.

O tai kodėl mane ignoravai ir netrašei? Tą dizainą galėjai pritaikyti ir kitiems projektams.

Kitų projektų neturiu, tik whelp. Šiuo metu bent jau. O ignoravimas ir neatrašymas, tai tik šiandien buvo prijungta skypė, gali ir tas pats mtc pasakyt. Nes dirbau prie whelp, ir norėjau ramybės.

cleanlogo.png

(redaguota)

Tu tai vadini kritika? :D :D :D Užauk, galbūt suprasi, kas tai yra.

Oj, vel gi, noobai pradeda kitus vadinti mazais ^^ Tau dar iki mano amziaus 100%, kad reiketu dagyventi dar tiek, kiek esi dagyvenes siuo metu. Taip, tai kritika, bet savotiskai ja isreiskiau. Sudas - vadinasi sudas, nieko gero. O sudas buvo tavo dizainas, uz kuri tikrai niekas neteiktu paslaugu, siuo atveju edga ta ir padare.

Redaguota , nario mtcthegod

CmCtyBW.png

(redaguota)

Oj, vel gi, noobai pradeda kitus vadinti mazais ^^ Tau dar iki mano amziaus 100%, kad reiketu dagyventi dar tiek, kiek esi dagyvenes siuo metu. Taip, tai kritika, bet savotiskai ja isreiskiau. Sudas - vadinasi sudas, nieko gero. O sudas buvo tavo dizainas, uz kuri tikrai niekas neteiktu paslaugu, siuo atveju edga ta ir padare.

Nebežaisk CS:GO, galva jau nuo to ištežo. Kritikos čia iš vis nėra, yra tik nesuprantančio ką rašo "suaugusio žmogaus" palevos. O dėl ko nekodavimo, viskas paaiškinima 1-ame puslapyje, pats atsiversi, ar tutorial'ą susukti?

Redaguota , nario fiftenng.

(redaguota)

Ir vėl tu su savo CS žargonais, tau rimtai reikia gydytis nuo priklausomybės. -.-

deja, kaip bebutu gaila, neturiu nei steam'o, nei to pacio csgo, tad priklausomybe issivystyti negalejo, nes pas tave cia SG nurodytas steam ID, ne pas mane, gi visi turi zinoti tavo steam'a, kad galetu su tavim pazaisti  ;) o tau matau labai puikiai sekasi tvardytis ir nezaisti jo, prasei pakalbos is tevu ar psichologas padejo? o si zargona zinome visi, kurie turime interneta ir mokame juo naudotis ;)

Redaguota , nario mtcthegod

CmCtyBW.png

Tu ir neparūkęs nusišneki. +10 nuo mano lietuvių mokytojos (tik ne už gramatiką), su tokiom sapalionėm gali ir literatūrinius kūrinius rašyti.

o tau sunku ziuriu kazka ir i tai atsakyti, tai tik ir naudoji tuos savo "sapaliones" , "random shit" ir pns. cmon, nebuk toks apgailetinas, nebeskriausiu daugiau, nes matau, kad esi tuscia bala ir vistiek kazka rimtesnio is taves isgirsti yra neimanoma. peace. out.

CmCtyBW.png

o tau sunku ziuriu kazka ir i tai atsakyti, tai tik ir naudoji tuos savo "sapaliones" , "random shit" ir pns. cmon, nebuk toks apgailetinas, nebeskriausiu daugiau, nes matau, kad esi tuscia bala ir vistiek kazka rimtesnio is taves isgirsti yra neimanoma. peace. out.

Gavai nuo kažkurio mano komentaro pliūchą ir baigi? Mmm, kaip gaila... Buvo malonu *Myliu SuperGames.lt*.

Protingi žmonės matau čia komentuoja. Asmuo exony teikia savo paslaugas, ir manau kaikurie čia atėjo pažiūrėt šitą temą ką teikia, paskaityt rekomendacijas, o ne jūsų vaikiškas sapaliones (Neįsižeiskit). Siūlyčiau lėkti jums į skypą ir neteršti Exony temos. Ačiū.

Y.T Patikimas, gerai atliekami darbai, protingas asmuo. Rekomendacija.

streetmobster.eu administrator

https://www.deviantart.com/terrygraphic

Protingi žmonės matau čia komentuoja. Asmuo exony teikia savo paslaugas, ir manau kaikurie čia atėjo pažiūrėt šitą temą ką teikia, paskaityt rekomendacijas, o ne jūsų vaikiškas sapaliones (Neįsižeiskit). Siūlyčiau lėkti jums į skypą ir neteršti Exony temos. Ačiū.

Klausau, sere, baigiu. :)

Gavai nuo kažkurio mano komentaro pliūchą ir baigi? Mmm, kaip gaila... Buvo malonu *Myliu SuperGames.lt*.

:DD va dabar sitas tavo komentaras buvo visiskai "random shit" ( kaip tu megsti tai vartoti ) " gavai nuo kazkurio mano komantario pliucha ir baigi " :DD tu bent skaitei ka parasei, idiote? taigi nu wtf, nebesigaidink taip ir ryskiai, nes matos, kad kaip be butu, dievas pagailejo protelio.. pagailejo.

CmCtyBW.png

:DD va dabar sitas tavo komentaras buvo visiskai "random shit" ( kaip tu megsti tai vartoti ) " gavai nuo kazkurio mano komantario pliucha ir baigi " :DD tu bent skaitei ka parasei, idiote? taigi nu wtf, nebesigaidink taip ir ryskiai, nes matos, kad kaip be butu, dievas pagailejo protelio.. pagailejo.

Tau ne tik protelio pagailėjo, bet ir ryžto. Rašei „Peace out“ , dabar vėl komentuoji. Eikit į Privatų ir aiškinkitės neteršę temos.  

streetmobster.eu administrator

https://www.deviantart.com/terrygraphic

exyno*. Bet ačiū ! Vienintelis žmogus kuris tai suprato, o aš stengiuosi net nežiūrėt į temą :D

cleanlogo.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3495 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...