Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3495 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Turbūt supratot ko aš noriu ir ko ieškau, jei ne - skaitykit toliau.

♦♦♦ Būtų malonu sulaukti rekomendacijų iš tų - su kuriais jau dirbau.

Reikalavimai:

♦ Tinklapis turi būti startavęs.

♦ Kiekvieną dieną turi apsilankyti ne mažiau kaip 50 žmonių.

♦ Į skypę būtų malonu gaut pristatymus, pirmus pasiekimus.

Ką aš veiksiu?

♦ Galimas unikalaus dizaino sukūrimas, tačiau jūs turit turėt GFX'erį, arba apmokat išlaidas mano pasiūlytam ( dizaino piešimas - 10 € ).

♦ Galimas svetainės tvarkymas, jos prižiūrėjimas.

Net nerašau apie hookus ir kitus š... kuriuos sugeba kiekvienas mokantis įlysti į webflake.sx.

Keletas darbų:

♦ ngp-life.lt,

♦ mcx.lt ( patys editinosi kai ką ),

♦ whelp.lt,

♦ diamondstate.lt,

♦ guardian.lt;

Kontaktai:

♦ skypeID: exyno. ( raudonas avataras. )

♦ eMAIL: [email protected]

Redaguota , nario `exyno.

cleanlogo.png

• ,

Net nežinau kas čia buvo, bet yra kaip yra... Prieš kelias savaites buvome susitarę, jog aš jam nupiešiu dizainą, o jis sukoduos manąjį, tačiau taip nieko ir neįvyko, gavęs abu dizainus tiesiog ignoruoja. Rašinėju į až, 2-iejus Skype'us ir nieko... Aš nerekomenduočiau ir nesakyčiau, kad jis patikimas.

http://www.part.lt/img/637f37f9f0d832dea3935ebe698d0919567.pngjeigu pagal tave cia dizainas, tai tada *Myliu SuperGames.lt*, nes stobal su paintu piesta

CmCtyBW.png

(redaguota)

http://www.part.lt/img/637f37f9f0d832dea3935ebe698d0919567.pngjeigu pagal tave cia dizainas, tai tada *Myliu SuperGames.lt*, nes stobal su paintu piesta

Kas tu toks vapšie? Painter'iu gali vadinti savo avatar'o darytoją, ne mane. Tame ir juokingiausia, kad jis nieko net nesakė, kad blogas ar kažkas pan., be problemų galėjau padaryti į žyyyyyyyyymiai gražesnį ir geresnį.

Redaguota , nario fiftenng.

Kas tu toks vapšie? Painter'iu gali vadinti savo avatar'o darytoją, ne mane. Tame ir juokingiausia, kad jis nieko net nesakė, kad blogas ar kažkas pan., be problemų galėjau padaryti į žyyyyyyyyymiai gražesnį ir geresnį.

esmė tokia, ldq nebėra - žlugo, kaip išmetė mane iš apines, išmetė ir iš ldq, tik privilegijų nenuimė. Man nebėra tolko kažką daryt tau. Suprantu negerai pasielgiau, bet ir pats pagalvok ar verta man koduot?

cleanlogo.png

(redaguota)

Galejai padaryt, bet nepadarei. Eik pradet youtubei ir googlei ieskot PS pamoku, tavo paintas atgyvenes jau dalykas.

*Myliu SuperGames.lt*, mažas urvinis atsikėlė ir random shit'ą pradėjo kalbėt, grįžk į savo uolą, nespangęs.

esmė tokia, ldq nebėra - žlugo, kaip išmetė mane iš apines, išmetė ir iš ldq, tik privilegijų nenuimė. Man nebėra tolko kažką daryt tau. Suprantu negerai pasielgiau, bet ir pats pagalvok ar verta man koduot?

O tai kodėl mane ignoravai ir netrašei? Tą dizainą galėjai pritaikyti ir kitiems projektams.

Redaguota , nario fiftenng.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3495 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...