Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3559 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, rengiu tokį konkursą tiems kurie nori užsidirbti pinigų.

Prizas: 30e jūsų pasirinktu mokėjimo būdu (tik lietuvos).

Taigi dizaino tema būtų susijus su sportu, logotipas turi atvaizduoti turnikus arba bent jau užrašą turnikas.lt. Išdėstymas: www.turnikas.lt (per vidurį naujienos, ir iš šonų panelės).

Sugalvokit kažką naujo neatsibodusio.

Dizainų nuotraukas talpinti šioje temoje, konkursas vyksta iki 2015.10.20, jei rasiu bus tinkamas dizainas, bus ir anksčiau laimėtojas.

PAŠALINIAMS KOMENTUOTI DRAUDŽIAMA, DRAUDŽIAMA KOMENTARAI DALYVAUJU, PATIKIMAS, NEPATIKIMAS IR PANAŠIAI. KOMENTUOJA TIK DALYVIAI SU DIZAINO NUOTRAUKOMIS, BEI SUSISIEKIMO KONTAKTAIS.

Redaguota , nario Blackas.
  • ,

Čia tipo visi pieš aukos laiką, stengsis, galvos o tu išrinksi vieną? ne geriau būtų užsisakyti pas vieną žmogų, kuris turi atsiliepimų, patyręs, ir nupieš pagal tavo norus. ;/

kad ir aš galėčiau nupiešti pagal tave, norus.

O jei netiks? Kas tada? Reputacija mano krenta zemyn, jog neatsiskaiciau uz darba ir lieku be darbo.

Čia tipo visi pieš aukos laiką, stengsis, galvos o tu išrinksi vieną? ne geriau būtų užsisakyti pas vieną žmogų, kuris turi atsiliepimų, patyręs, ir nupieš pagal tavo norus. ;/

Nori dalyvauk nori ne, nepasirinks prastums kitam . Jam aišku apsimoka kurti konkursą kodėl ? Turės daugiau pasirinkimo. Ir nesisiūlik.

p.s šitam poste kelsiu savo darba

grafikos paslaugos 

update102.png

Juokingas esi.

31e2e4083c8e9c337fcb47f9d02720a5594.gif

Aš tarsi girdžiu balsą, tylink garsą, gydyk, save repeatink, žinias gilink, nupisai mano stilių? Poxuj tyliu.. stotelėj galinėj...

(redaguota)

Sakai jog gali netikti darbas? žinoma jog tiks jei užsisakysi iš profesionalų. ( bet nemanau jog žadi mokėti šimtais. ) Galėčiau pasiūlyti svetainių kuriame gali surengti konkursą, bet reikėtu vėl.. šimtais mokėti.

ir išviso pirmą reikėtu aprašyti tiksliai ko nori, o ne pora žodžiu.

Geras konkursas nusimato, nei pavyzdžių, nei žodžio apie projektą... Lenteles iš šono ir logo per viduri ir kažkas naujo turi būti  :D Duodu 90% laimėtojo net nebus...

Redaguota , nario Frixo♦

Kaip jau sake, išsitrink galvą su kroksais. Nepatinka - nedalyvauk. O šiaip jei bijai kad vis vien pavogs tavo dizaino .png failą ir pagal jį koduos watermark'ų inpisi ir viskas.

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 512GB Samsung SSD + 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit + Arch Linux

Kaip jau sake, išsitrink galvą su kroksais. Nepatinka - nedalyvauk. O šiaip jei bijai kad vis vien pavogs tavo dizaino .png failą ir pagal jį koduos watermark'ų inpisi ir viskas.

praslysk mauras :DD bandos jausmas ane vienas užsipuola, tau irgi reikia? tai pieškit aukos po 2e :DD jei jums čia pinigai xdddd gerai dw peas

Geras konkursas nusimato, nei pavyzdžių, nei žodžio apie projektą... Lenteles iš šono ir logo per viduri ir kažkas naujo turi būti :D Duodu 90% laimėtojo net nebus...

:DD palei tave turiu cia kazkokius pristatymus apie projekta rasyt. Ko man reikejo ta pasakiau, tegu photoshoperiai sumasto ideju. O tokie kai tu nelaukiami sioje temoje, sakau komentuoja tik dalivaujantys!!!.

:DD palei tave turiu cia kazkokius pristatymus apie projekta rasyt. Ko man reikejo ta pasakiau, tegu photoshoperiai sumasto ideju. O tokie kai tu nelaukiami sioje temoje, sakau komentuoja tik dalivaujantys!!!.

Taip turi, kadangi dizaineriai piešia, pagal projekto aprašymą, norus dizaine, pagal pateiktus pavizdžius, kad žinotu ko maždaug užsakovas nori ir koks jo dizainų skonis :)

Jei rimtai tu norėtum to diaino gražaus, tokio apgailėtino aprašymo nedarytum, bet nenustebau, kadangi vaikų forume paskelbei tai viskas ok :)

Štai nevykelį kaip turėtu atrodyti anketą

Rekvizitai - čia pateikiamas pavadinimas, svetainė ar kiti rekvizitai

Įmonės pavadinimas - čia pateikiamas konkretus svetainės ar logotipo pavadinimas

Mūsų šūkis - čia pateikiamas įmonės šūkis, antraštė, paantraštė kurios dažnai padeda kūrėjams, jei nėra nerašoma nieko.

Ką mes darome - čia pateikiamas įmonės aprašymas, prisistatymas.

Mūsų tikslinė auditorija - čia nurodoma į kokią auditoriją orientuotas projektas, tai gali būti amžiaus grupė, lytis, tam tikrų sričių atstovai ir t.t.

Mums patinkančių dizainų pavyzdžiai - čia pateikiama informacija apie patinkančius dizainus, norimas spalvas, šriftus ir kita techninė informacija

Mūsų projektas bus naudojamas - čia pateikiama informacija kur bus naudojamas darbas, pvz.: internetinė svetainė, vizitinės, skrajutės, iškabos, lauko reklamos ir t.t... tai padeda dizaineriams pritaikyti savo darbus ir iš anksto juos apgalvoti, kad atitiktų reikalavimus.

Kiek mes žadame mokėti - čia pateikiama suma kuri skirta nugalėjusiam darbui.

Na ir linkime sėkmės

Eik Namo

praslysk mauras :DD bandos jausmas ane vienas užsipuola, tau irgi reikia? tai pieškit aukos po 2e :DD jei jums čia pinigai xdddd gerai dw peas

Man nereikia o aš ir nesiruošiu piešt. Pats neesu linkęs gaišti savo laiką random konkursuose ypač kai projektas nėra žinomas.

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 512GB Samsung SSD + 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit + Arch Linux

Frixo, nusišneki kak nada. Šimtais reikėtų mokėt. Lietuvoje už dizainą tau kas nors 100-200 eurų duos? Svaigalas esi. Žmogus parašė 30 eurų (100~ litų), tai kas norės, tas nupieš. O tas edvinas ar koks ten dūchas komentuoja, akis prasivalyk, šūdais apdribusios, nes nematai, kad atsiskaitymas parašytas.

Aš tarsi girdžiu balsą, tylink garsą, gydyk, save repeatink, žinias gilink, nupisai mano stilių? Poxuj tyliu.. stotelėj galinėj...

Frixo, nusišneki kak nada. Šimtais reikėtų mokėt. Lietuvoje už dizainą tau kas nors 100-200 eurų duos? Svaigalas esi. Žmogus parašė 30 eurų (100~ litų), tai kas norės, tas nupieš. O tas edvinas ar koks ten dūchas komentuoja, akis prasivalyk, šūdais apdribusios, nes nematai, kad atsiskaitymas parašytas.

laisvai.. :D kas užsisako iš profesionalų tie ir moka po tiek..  jei pats nežinai nešnekėk, pasakiau savo nuomonė jam ir tiek. :D ok ok nieko nesakau darykit ką norit. :D matau jau nuomonės savo išreikšti nebegalima :(

Taip turi, kadangi dizaineriai piešia, pagal projekto aprašymą, norus dizaine, pagal pateiktus pavizdžius, kad žinotu ko maždaug užsakovas nori ir koks jo dizainų skonis :)

Jei rimtai tu norėtum to diaino gražaus, tokio apgailėtino aprašymo nedarytum, bet nenustebau, kadangi vaikų forume paskelbei tai viskas ok :)

Štai nevykelį kaip turėtu atrodyti anketą

"Nevykėli" sako :D ne nu rimtai šis amžius ant tiek nusiritęs, kad nėra net žodžių tam. Čia krč kietumo ženklas -rep, nesvarbu patikimas ar ne, bet vistiek -rep. Neprašau ten, jokio kosmoso, kam ta anketa bereikalingai kurti, man reikia tiesiog simple dizaino, paprasto neprigrūsto, bei gražaus, o čia tokie kaip tu tik gadina tema su savo bereikšmiais postų rinkimais, peace of shit, ne iš studijos užsisakinėju žmogau.

"Nevykėli" sako :D ne nu rimtai šis amžius ant tiek nusiritęs, kad nėra net žodžių tam. Čia krč kietumo ženklas -rep, nesvarbu patikimas ar ne, bet vistiek -rep. Neprašau ten, jokio kosmoso, kam ta anketa bereikalingai kurti, man reikia tiesiog simple dizaino, paprasto neprigrūsto, bei gražaus, o čia tokie kaip tu tik gadina tema su savo bereikšmiais postų rinkimais, peace of shit, ne iš studijos užsisakinėju žmogau.

Tau su teksto suvokimu žiūrių sunku labai?

Eik Namo

Žmonės... Aš prieš jus nieko neturiu bet... Negalit nors vieną konkursą ar dar kokį dalyką palikti be jokių stūmimų ir t.t. :? Nu rimtai gi, davai būkit biški draugiškesni, nes jau atsibodo tas pats per tą patį, tie patys beverčiai stūmimai. Žmogus sukūrė konkursą? Tegul kuria, neatsiskaitys už darbą, kris reputaciją, jam blogiau ne jums, tai suprantat? Kartoju, nieko prieš jus neturiu išskyrus vieną dalyką, kad jūs esat per daug agresyvūs. Čia tipo, kieti stūmdami už laidu, naršai po tą forumą ir pochui kas aplinkui vyksta.

Peace 

6fb4526624b5357cba5e070b72a245cf81.jpg

e tu dūchas prasišviesk galvą, sako po 100-200 eurų nemokės, moka ir dar kaip, jei pieši su paintu ar dirbi po porą eurų tokiuose šūdų temose, tai jo pagal tave nieks neperka. Kas čia tas 30 eurų už dienos minimum darbą? Negalima niekam savo nuomonės pasakyt? tai tu čia valyk tas savo akytees po ačkarikais *Myliu SuperGames.lt*. Vsio paka peas.

e tu dūchas prasišviesk galvą, sako po 100-200 eurų nemokės, moka ir dar kaip, jei pieši su paintu ar dirbi po porą eurų tokiuose šūdų temose, tai jo pagal tave nieks neperka. Kas čia tas 30 eurų už dienos minimum darbą? Negalima niekam savo nuomonės pasakyt? tai tu čia valyk tas savo akytees po ačkarikais *Myliu SuperGames.lt*. Vsio paka peas.

:DDDDD. Pažiūrėk į foto savo, švepliau, 13 metų stovi su monster treningais :D:D. Būtent, kad aš nepiešiu, nes laiko švaistymas. Tiesiog matosi ant kiek daug patirties turi šioj sritį, nebekomentuok, laisvas

:DDDDD. Pažiūrėk į foto savo, švepliau, 13 metų stovi su monster treningais :D:D. Būtent, kad aš nepiešiu, nes laiko švaistymas. Tiesiog matosi ant kiek daug patirties turi šioj sritį, nebekomentuok, laisvas

šiaip 12 jam o dar vierchą bando primest :D

HP Omen 15

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3559 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...