Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3940 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Taigi buvau "naivus vaikas" ir tikėjausi kad gokano.com yra rimta svetainė ir dalina prizus, na aišku pirma iškilo klausimas kas jiem iš to kad tokius prizus dalina? Points kuriuos galima iškeisti į prizus renkasi labai lengvai. Taigi budėjau prie tos svetainės kai pasirodė restock alert... ir ka manot greitai einu i prizų skiltį paimti ausines ir rašo OUT OF STOCK.... Svarbiausia kad per 2 sekundes visų prizų nebebuvo, net ps4 ar macbook... nieko nebebuvo... Ir dar kas krito i akis kad strigo svetaine mete kad shutdown ir t.t. ant kitų prizų po keletą sec. buvo uzmestas shutdown (spaudi ant prizo ir ismeta butent jam kad laikinai svetaine sustabdyta) tai itariu kad jie greitai savo svetaines database pakeite kelias eilutes kad iš prize not available (kaip buna paprastai), parašytų out of stock... Žodžiu apgaviku svetaine...

e6497709adf402257b3210e59aa33e6f396.jpg

Tikrai nea :D tigi pats pagalvok jei visada prizai būtų tai neapsimokėtų jiem dabar va į mėnesį padaro restock ir kas spėja tas pasiima ;D pvz aš jau pildžiau viska dėl flasho bet nespėjau spėjau tik tušinuka užsisakyt ;D lauksiu ateinant ;p

****Do Apyrankės**** Fb:

Tikrai nea :D tigi pats pagalvok jei visada prizai būtų tai neapsimokėtų jiem dabar va į mėnesį padaro restock ir kas spėja tas pasiima ;D pvz aš jau pildžiau viska dėl flasho bet nespėjau spėjau tik tušinuka užsisakyt ;D lauksiu ateinant ;p

Tai ka nori pasakyti kad per 2 sekundes isgaravo prizai? Net tokie kaip ps 4 ir macbookas? iš kur tokių turtingų yra? Beto aš keikvieną valandą sekiau kad nebūtų restock alert, ir ties 20 val perrestartaves puslapi pamaciau restock ir tuojau ejau i nauja tab kur buvau iskarto sony ausines parinkes, ta tab greitai perleidau (f5) ir out of stock... Tad nesamonė tikrai ... Melagių saitas

Tai ka nori pasakyti kad per 2 sekundes isgaravo prizai? Net tokie kaip ps 4 ir macbookas? iš kur tokių turtingų yra? Beto aš keikvieną valandą sekiau kad nebūtų restock alert, ir ties 20 val perrestartaves puslapi pamaciau restock ir tuojau ejau i nauja tab kur buvau iskarto sony ausines parinkes, ta tab greitai perleidau (f5) ir out of stock... Tad nesamonė tikrai ... Melagių saitas

Supranti kur nemokami daiktai ten ir žmonių dafiga ... pvz man vienu metu kai užsisakiau ir ėjau dar per prekes užlūžes buvo tinklapis net ;) nespėjai pasiimt ir verki ;) tigi dykai nieko neduoda :D o dėl turtingumo tai galima daug žmonių prikviest ir gausi tu GN + kai 25 ar kiek pakvieti gauni 2x iš daily ir missions

****Do Apyrankės**** Fb:

Tu pagalvok kiek žmonių lankosi šioje svetainėje ne vien iš lietuvos..

O ps4 ar macbookas ju tai tikrai neužsakė daug, kelis ir viskas.

ką žinau, jau esu gavęs iš jū flešą, bet vėl noriu :D

Jei esi gaves flesa turi dar tuos gokano logotipus ir t.t.?

EIk *Myliu SuperGames.lt* ,padariau užsakyma dėl nokia dc-16 viskas ten normaliai dar dahuja buvo prekių apie 5 minutes kurias buvo galima pasiimt.

P.s fb puslapį buvo nurodytas laikas,kada bus restock. :D

Negi? Tai kad po 2 sekundžių nieko nebebuvo, tai kaip čia gaunasi ka? 

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3940 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...