Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3941 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Wow, šiandien nutiko keistas dalykas... Gerai, technologijoms man reikėjo nusipirkti gumų(tampomu tų). Ir nuėjau  į maxima, sutikau drauga. Pasakiau kad palauksiu jo prie dviračiu laikymo vietos. Atėjo, nusipirko jis 2 eur papildyma ir bulkos :D ždž, norėjau papokštaut ir atseit išmesti jo papildymo čekį. Sumainiau čekius ir išmečiau. Pasirodo kad išmečiau papildyma. Bet tai dar neviskas. Buvau aš dar nusipirkęs klijų. Tai pasakodamas kad nupirksiu aš jam ta papildyma, pasiėmiau lipala ir atidariau. Jis buvo uždarytas juodu kamštuku, pagalvojau būtu faina tesiog iššautį tą kamštuką į ora spausdamas lipalo šonus... Joo... kamštukas išskrido kartu su labai daug lipalo ir pataikė mano draugui vertikale linija per veida ir jos marškinius su megstiniu. Pateko į jo burna lipalo taipogi, bet ačiū dievui, pasiskaites mačiau kad lipalas buvo "Non - toxic".

Galbūt galit jūs pasidalinti savo Gėdinga istorija?

Pasiekimai : Buvau vienas iš tų žmonių kurie atemė iš sašos modą.

(redaguota)

krc buvo shule ryte salta lyja krc

mes ejom per balkona tamsu ziaurei cia 8 klasei ir girdim kai klasioke pareina mes xujakt uzejom uz balkono ten langu ir tupim jos praejo mes kelnes numovem per papus pagraibem per sikna raudona paliko ir pabegom cia tipo plesikai buvom

Vo če tai istorija :DD pzda +rep :D

Redaguota , nario HOLIDD

krc buvo shule ryte salta lyja krc

mes ejom per balkona tamsu ziaurei cia 8 klasei ir girdim kai klasioke pareina mes xujakt uzejom uz balkono ten langu ir tupim jos praejo mes kelnes numovem per papus pagraibem per sikna raudona paliko ir pabegom cia tipo plesikai buvom

Kokiam čia serve buvo?

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3941 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...