Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3942 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki.

Taigi fragai.lt - dariau forumo dizainą, ko prašė, tą dariau ir t.t. Sakė sumokės 5€.

Taigi:

kelsiu pagrindinęs nuotraukas, nes didelis čhat buvo

Čia sako kad sumokės: http://prntscr.com/8gkaci

http://prntscr.com/8gkaz9

Čia jo atmazas: http://prntscr.com/8gkaj4

Kiek girdėjau dar kažką apgavo, neesu įsitikinęs.

Man neįdomu ar dizainas lėvas, patys jie ten susibugino, ir reikia sakyti kas tinką kas ne. Tyli, sakė sumokės, ir viskas. Tų suknistų 5€ kaip negavau ir negavau.

pas jų yra WastBOSS, kiek girdėjau ir tas pamoinas yra. (neesu tikras).

P.S: atmazas tai legendinis :D

Mano patarimas visiems kurie teikia paslaugas:

Visus darbus darykite pas savę, tik atiduokite kai perves pinigus!

SG profilis: čia

Redaguota , nario Real Pain
(redaguota)

Tu rimtai ? Tu taip su kekvienu projektu darai ? Tau buvo sumokėta , jei pats juos praleidai. Ir nori čia apkaltint agailėtina.

:D Man gailą žiūrėti į tavo tą "Atmazą" Nebejuokink, ką tu sumokėjai, nieko, buvo saskaitoje 45 centai, taip ir tebėra. Būtum sumokėjąs, nebūtų tokių bajerių. Žmogau.

Redaguota , nario Real Pain
(redaguota)

:D Man gailą žiūrėti į tavo tą "Atmazą" Nebejuokink, ką tu sumokėjai, nieko, buvo saskaitoje 45 centai, taip ir tebėra. Būtum sumokėjąs, nebūtų tokių bajerių. Žmogau.

Tu rimtai ? Čia tipo mus apžmeišti nori ir į savo projektą visus pasikviesti ? :D

ir taip sumokėjau ir pats forumo per naujo suvariai :D

Redaguota , nario Karalius <3

Tu rimtai ? Čia tipo mus apžmeišti nori ir į savo projektą visus pasikviesti ? :D

pff :D apžmeisti? Už ką? Kad apgavikas :D Pzda, tu rimtai pačiuožęs. Ir pakviesti į savo projektą :D Norės ateis, per prievartą niekas nevaro. 

Atsiliepimą parašė :DDD Subuginau forumą :DD pzda, adminą numėmę subuginau, ne nu debilas.

pff :D apžmeisti? Už ką? Kad apgavikas :D Pzda, tu rimtai pačiuožęs. Ir pakviesti į savo projektą :D Norės ateis, per prievartą niekas nevaro. 

Matai nu kam meluot ir sau gyvenimą gadint ? 

Pervedžiau tau tuos pinigus jei pats š sumaliai nieks nekaltas.

Ne per prievarta  sako. Čia "Juk apgavikų projektas einame visi čia" . Jei tu taip su kekvienu darysi bus ne kas. Sau reputacija muši žemyn.

Matai nu kam meluot ir sau gyvenimą gadint ? 

Pervedžiau tau tuos pinigus jei pats š sumaliai nieks nekaltas.

Ne per prievarta  sako. Čia "Juk apgavikų projektas einame visi čia" . Jei tu taip su kekvienu darysi bus ne kas. Sau reputacija muši žemyn.

Ne nu tu blemba. 

Sakau dar kartą:

Šiandien buvau žiūrėti, nebuvo ! 

Spitras tu ar ką, tas atmazas nepadės. Atsakau, patariu sumokėti, baigsis blogai. Arba pripažysti kad apgavai.

Na netikiu kad karalius apgavikas, buvau unban.lt projekte nei vieno žmogaus dar neapgaudavo, tu įrodyk kad tau tu pinigu nėra, ar vpš kaškaip kaip siunčia pinigus turi buti kaškas logai aš nežinau karočia.

Tegul parodo jis, kad pervedė.

Ne nu tu blemba. 

Sakau dar kartą:

Šiandien buvau žiūrėti, nebuvo ! 

Spitras tu ar ką, tas atmazas nepadės. Atsakau, patariu sumokėti, baigsis blogai. Arba pripažysti kad apgavai.

Tegul parodo jis, kad pervedė.

Ką tau įrodyti praleidai tai praleidai.

:DD Sitas karalius vaikas yra nh.... Amx.lt projekte buvo, apgavo kelis zmones

amx.lt projekte kažką apgavau :D Nei vienas nesiskundė ir p.s papasakok kaip :o

Kas čia tie 5 eurai, kaip man amx.lt 70-100 eurų pažadėjo kur darbo buvo kelios paros bemiegės ir apgavo, ir toliau naudoja ir jiems nerūpi, tai čia 5 eurai centai.

Taip sutinku su tavim, centai, bet mane erzina, kad dar ginčijasi, ir dar kažką aiškina, ant laužo visus apgavikus. 

O tau tai labai labai, nepasisekė :(

pzda :D nu atmazini matos. Jeigu pervedi į kitą banką, yra irašai kad pervediai :D

Nu blemba aš dėl tavo tos ramybės tau dar kartą pervesiu. Ir jei tu vėl ju "Nepamatysi" Tavo Bėdos.

Kas čia tie 5 eurai, kaip man amx.lt 70-100 eurų pažadėjo kur darbo buvo kelios paros bemiegės ir apgavo, ir toliau naudoja ir jiems nerūpi, tai čia 5 eurai centai.

Čia Visi žino,kad apgaudinėja tik kad matai žmonės nepatyre ir bando apgauti.

Nu blemba aš dėl tavo tos ramybės tau dar kartą pervesiu. Ir jei tu vėl ju "Nepamatysi" Tavo Bėdos.

Čia Visi žino,kad apgaudinėja tik kad matai žmonės nepatyre ir bando apgauti.

Daryk išvadas, sakau, negavau to pavedimu, sakau iš širdies, neesu apgavikas ar kažkas, nemėgstų jų. Sakau tik tiesą.

Taip sutinku su tavim, centai, bet mane erzina, kad dar ginčijasi, ir dar kažką aiškina, ant laužo visus apgavikus. 

O tau tai labai labai, nepasisekė :(

Tai ir man pi** pi** protą kelias dienas, vėliau ale pardavė projektą taip ir baigėsi viskas, aj iš klaidų mokausi. Tarkim dabar be avanso jau nebedarau nieko net nepradedu kur suma viršyja 10-20 eurų.

(redaguota)

Daryk išvadas, sakau, negavau to pavedimu, sakau iš širdies, neesu apgavikas ar kažkas, nemėgstų jų. Sakau tik tiesą.

Tai man dabar tu siūlai tau pervesti dar kartą pinigus (Kaip tu forumą sugadinai?). Buvo viskas normaliai tik prasidėjo tavo reklamos ir sugadinimai ? Tai tau už tas spalvas kiek pervest dar kartą 1 ar 2 E ?  Nes va ką tu padaręs yra dar daugiau http://www.part.lt/perziura/594810ade06ee9bf0456de11527a37fd52.PNG

Dabar taip visi nueikite į www.fragai.lt ir įvertinkite jo darbą ir pasakykite ar jau vertas 5E , nes kiek visko taisė tai jau Administratorius TheStrike

Tai ir man pi** pi** protą kelias dienas, vėliau ale pardavė projektą taip ir baigėsi viskas, aj iš klaidų mokausi. Tarkim dabar be avanso jau nebedarau nieko net nepradedu kur suma viršyja 10-20 eurų.

Jis to projekto nepardavęs jis kaip tik kita projektą nupirko iš kito žmogaus.

Redaguota , nario Karalius <3

Kažką maišai, nieko nepisau aš :D Nežinau apie ką tu čia :D

Tai man dabar tu siūlai tau pervesti dar kartą pinigus (Kaip tu forumą sugadinai?). Buvo viskas normaliai tik prasidėjo tavo reklamos ir sugadinimai ? Tai tau už tas spalvas kiek pervest dar kartą 1 ar 2 E ?  Nes va ką tu padaręs yra dar daugiau http://www.part.lt/perziura/594810ade06ee9bf0456de11527a37fd52.PNG

Nu *Myliu SuperGames.lt*, ką žinau kas čia yra. Savo to wasto klausk ten primeta bbž ką jis.

Dabar taip visi nueikite į www.fragai.lt ir įvertinkite jo darbą ir pasakykite ar jau vertas 5E , nes kiek visko taisė tai jau Administratorius TheStrike

Pasakyk kad man šaibas gražintų, nes dizo dar neplatinau vis. ;p

Kažką maišai, nieko nepisau aš :D Nežinau apie ką tu čia :D

Nu *Myliu SuperGames.lt*, ką žinau kas čia yra. Savo to wasto klausk ten primeta bbž ką jis.

Aš sakau apie tą amx, ir kitus apgavikus. ;p

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3942 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...