Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3928 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Tėmos LINK: 

http://www.supergames.lt/topic/236308-apgavikas-runcikas/

Taigi šia tema kuriu gan vėlokai ,nes buvau užblokuotas šiame forume už nesusipratimą. Jis iškraipė tekstą ,kad aš jitenai apscaminau ir netgi žinutės apmainė vietomis. Gaila Steam'o žinučių negaliu numesti nes neberodo senu pokalbių jei kas žino kaip juos pažėti rašykit man būs tvirtesni įrodimai. Aš gavau skinus TAIP, gavau bet nevisus ir ne tuos kuriu prašiau ir norėjau siųsti jam pinigus. Bet buvo taip ,kad jis atsisakė jam pervesti pinigus ir vietoje to prašė ,kad ji e iš draugu.. Žinau skamba durnai ir man dabar taip ,kai suvokiau tai aš manau ,kad jis bandė mane apscaminti ,kad tentypo '' išmesk mane iš draugu ir tau ten sugadinsiu reputacija ir tralialialia''.

Kiek irodimu turiu tiek. t5r1GfO.png

Taip keikiausi nes jis mane iš nervino tokiomis nesąmonėmis daryti tariausi kiek galima ir kuo gražiau netgi skambinau jam per steama bet jis vistiek elgėsi kaip nenormalus.

Jei reikės dar kokiu nors būtent įrodimu sakykit..

Redaguota , nario #Runcikas`

MineCraft

(redaguota)

Aš gavau skinus TAIP,

Dave skinus, todel galvoji kad durnas, tai ir dar gali isprasyt , todel dar prie to prasei kitu skinu, ir nekurk cia savo istoriju. Cazzo mano klasiokas, ir tu jy APGAVAI, visa istorija zinau.

Tokius bomzus kaip tu is toli atpazystu, tai nesu toks durnas, ir niekada neinu pirmas, todel pats jis kaltas yra kad pasitikejo tavim

Redaguota , nario Saint_George

Dave skinus, todel galvoji kad durnas, tai ir dar gali isprasyt , todel dar prie to prasei kitu skinu, ir nekurk cia savo istoriju. Cazzo mano klasiokas, ir tu jy APGAVAI, visa istorija zinau.

Tokius bomzus kaip tu is toli atpazystu, tai nesu toks durnas, ir niekada neinu pirmas, todel pats jis kaltas yra kad pasitikejo tavim

Eikit jus su savo klasioku ''Kaziuku'' pasijieškoti dūrnėsniu.

MineCraft

(redaguota)

Eikit jus su savo klasioku ''Kaziuku'' pasijieškoti dūrnėsniu.

Tai sakai jog gavai skinus, dabar paaiskink, kodel tada paemiai skinus, ir kazka aiskini jog ne tuos dave? tiesiog galejai atsaukt trade offeri

Bet buvo taip ,kad jis atsisakė jam pervesti pinigus ir vietoje to prašė ,kad ji e iš draugu..

Padave skin, o kai tu norejai pervest pinigus, jis sake nevest? :D
Redaguota , nario Saint_George

Tai sakai jog gavai skinus, dabar paaiskink, kodel tada paemiai skinus, ir kazka aiskini jog ne tuos dave? tiesiog galejai atsaukt trade offeri

Bet buvo taip ,kad jis atsisakė jam pervesti pinigus ir vietoje to prašė ,kad ji e iš draugu..

Padave skin, o kai tu norejai pervest pinigus, jis sake nevest? :D

Nežinau ,ka tu bandai irodyti ,bet kaip matau draugas už drauga stovi, tau geriau visa istorija sužinoti o ne ka jis čia pėzena  taip jis sakė nevesti :)

MineCraft

(redaguota)

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD *Myliu SuperGames.lt* kaip tu kovoji dėl čia savo reputacijos, da žiūriu 3 draugelius suradai su biški rep. Tai jei aš nepatikimas, prašau piskit atsiliepimą :)). *Myliu SuperGames.lt* aš nžn, kokia man varkė atiduot kažkokiam adaptui 45$ skinus? Kad galėčiau pavadint jį scameriu? :DDD tiek pisęs protą tu kad aš tyngiu čia rinkt ir įrodinėt kažką, naudos ir taip nebus

Na gali būti tikrai ne 50 euru tu apsispresk ka rašai irgi, nežinau kas jam šovė i galvą bet tuos skinus gražinti galėjau betkada :/

tai gražink davai dabar, bent reputacijos lašelis liks tau scameriuk

Redaguota , nario Cazzo
(redaguota)

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD *Myliu SuperGames.lt* kaip tu kovoji dėl čia savo reputacijos, da žiūriu 3 draugelius suradai su biški rep. Tai jei aš nepatikimas, prašau piskit atsiliepimą :)). *Myliu SuperGames.lt* aš nžn, kokia man varkė atiduot kažkokiam adaptui 45$ skinus? Kad galėčiau pavadint jį scameriu? :DDD tiek pisęs protą tu kad aš tyngiu čia rinkt ir įrodinėt kažką, naudos ir taip nebus

tai gražink davai dabar, bent reputacijos lašelis liks tau scameriuk

Nežinau apie ka tu čia nusipėzi kokius 3 draugelius ? Apie ka tu čia kliedi vaikas :D. Nepatikimas esi jau uždėjau neigiamą atsiliepima. Adaptas esi tu bandidamas scaminti mane, būčiau gražinės tau tuos skinus ,bet tu atsisakiai tai čia tavo problemos dabar kažkokias nesamonės pėzėti pradėjai jau geriau prisipažintum nes tu man jau šlapia vieta esi.

Redaguota , nario #Runcikas`

MineCraft

(redaguota)

Nežinau apie ka tu čia nusipėzi kokius 3 draugelius ? Apie ka tu čia kliedi vaikas :D. Nepatikimas esi jau uždėjau neigiamą atsiliepima. Adaptas esi tu bandidamas scaminti mane, būčiau gražinės tau tuos skinus ,bet tu atsisakiai tai čia tavo problemos dabar kažkokias nesamonės pėzėti pradėjai jau geriau prisipažintum nes tu man jau šlapia vieta esi.

Nu grinai apgaudinėju žmones, bet einu pirmas. Saugokitės manęs! :)

Nežinau ,ka tu bandai irodyti ,bet kaip matau draugas už drauga stovi, tau geriau visa istorija sužinoti o ne ka jis čia pėzena  taip jis sakė nevesti  :)

bet čia viršūnė, nu na.xui, kaltinimų belenkiek, įrodymų 0. Manęs realiai čia net nebūtų, jeigu aš taip būčiau sakęs. Ir šito niekas nebūtų sakęs apskritai.

oAh3HY6.png

Čia irgi normaliai, po 2-3€ dar neapsimokėjo scamint ane? :)

O čia tie tavo bent 2 draugeliai. Mldc visą teamą jaučiu turi, vienas su beveik 400 rep. Kaip matau čia rep yra šūdo krūva ir nieko nereiškia, scameriai net bano negauna. Bent jau pasimokiau iš tokių patyrusių scamerių kaip tu :)

Kiek zinau tas Cazzo tikrai nepatikimas.

Tas Cazzo mano drauga apscamino..

P.S Eik į mokyklą lietuvių kalbą mokytis, nes matos, kad neini degrade   :)

Redaguota , nario Cazzo

Jie tikriausiai kalba tiesą nei aš pažįstu nei aš ka ir tu mažiau bandyk irodinėti savo mela.

Pirmai taip daviai skinus nupirkau viskas tvarkingai būvo ,bet vat  su didesnė sūma bandiai mane apgauti tad nežinau kokiam mėšlė esi isikybės bet ir pats matai ant kiek save duhini   :D

Bande apgaut, bet pirmas dave skinus. Tu dauztas ar apsimeti?

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3928 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...