Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3536 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

PovilasC - http://www.supergames.lt/user/19572-povilasc/

3K6opou.png

Teikia kodavimo paslaugas, koduoja gan kokybiškai, bet nesiūlyčiau rinktis jo. Jis yra neatsakingas asmuo. Buvo nutarta jog iki vasaros pabaigos sukoduos dizainą, Tuo tarpu aš jam rašiau, pirmai atrašė jog dirba, po kiek laiko jis pradėjo ignoruoti visas žinutes.  

LOikp9o.png

4UnOtU9.png

Y6hprae.png

Štai susitarėm. 

J9YG8Fe.png

dar daug viršuje yra žinučių... 

Redaguota , nario Frixo♦
  • Teigiamai 5

Keista.... Kiek prašydavau pagalbos - visada padėdavo, būdavo retų atvejų kai tekdavo laukt, bet kad ignoruotų - nebuvo. Pasistenk palaukt kelias dienas, gal pamiršo žmogus :)

KELIAS DIENAS? pasižiūrėk į mėn., pasižiūrėk atidžiau, laukiau ~2mėn. ( susirašinėjime pavaizduota 1mėn. ) taip, žmogus geras, ir man padėdavo, bet žmonės keičiasi ;) gal per sunku buvo jam? bent galėjo pranešti, o ne dingti kaip į vandenį. 

• Teigiamai 2
  • Neigiamai 1

KELIAS DIENAS? pasižiūrėk į mėn., pasižiūrėk atidžiau, laukiau ~2mėn. ( susirašinėjime pavaizduota 1mėn. ) taip, žmogus geras, ir man padėdavo, bet žmonės keičiasi ;) gal per sunku buvo jam? bent galėjo pranešti, o ne dingti kaip į vandenį. 

sorry, monitorius didelio kontrastingumo, neina keist nustatymų ir tų pilkų raidžių nesimato :D Visko gali būt, kad per sunku. :D

cleanlogo.png

(redaguota)

nieko nenoriu teisintis cia nei ka, bet tiesiog turejot visi pastebet kad nesilankau nei sg, nei uzdarby, nei skype savo, nei niekur. visiskai uzristas sitas reikalas, jau ilga laika pc sugedes ir net nesiruosiu jo taisyt, kadangi be jo daug daugiau nuveikiu per diena nei iki siol. psd nebeturiu, pinigu nemokejai man, so, nieko blogo nenutiko. gali sakyt kad nepatikimas, vistiek i web dev negrisiu greiu laiku, o gal ir isvis nebegrisiu. peace.

Redaguota , nario PovilasC

-Your code works, now what?
-I don't know, I didn't think I'd get this far.

(redaguota)

nieko nenoriu teisintis cia nei ka, bet tiesiog turejot visi pastebet kad nesilankau nei sg, nei uzdarby, nei skype savo, nei niekur. visiskai uzristas sitas reikalas, jau ilga laika pc sugedes ir net nesiruosiu jo taisyt, kadangi be jo daug daugiau nuveikiu per diena nei iki siol. psd nebeturiu, pinigu nemokejai man, so, nieko blogo nenutiko. gali sakyt kad nepatikimas, vistiek i web dev negrisiu greiu laiku, o gal ir isvis nebegrisiu. peace.

kad sg lankais.. pvz dabar..  o tai ką turėjau mokėti ? visgi susitarimas kitoks buvo.  ok aišku, bent jau paaiškinai. galit rakinti tema. 

Redaguota , nario Frixo♦

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3536 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...