Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).
Mes laikomės BDAR (Bendrojo Duomenų Apsaugos Reglamento) ir neteikiame jokios informacijos projektų/serverių administracijai apie narių parduodamus projektų/serverių turtus.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3547 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Kagi nebeturiu laiko uzsiimti projektu, nera ir noro labai didelio nes tai yra nelengvas dalykas kurti projektą. Tad parduodu sfgm.lt DOMENĄ. Yra sukurta svetainė t.y forumas šioks toks, naudojimui tikrai tinka. Daugiau informacijos skype tele_max2

NUOTRAUKA DOMENO

SMS BANKU KAINA 5EURsfgm.jpg

Redaguota , nario Tele_Max

cs.1.6 dievas !

(redaguota)

Protas xd tu žinai, kad daug heiterių turi dėl savo visokių debiliškų video su sfg projektu? IP`ą palikęs, adresą viską palikęs ;d 22 metų skaitos čiuvas  :mucha:

Aš del to nepergivenu domenas nukreiptas imano privatu serveri http://www.supergames.lt/topic/235921-sa-mp-serveris-ant-privato-pc-serverio/

PROJEKTAS PARDUOTAS!

projekto savininkas: Tadas_Relaif

Redaguota , nario Tele_Max

cs.1.6 dievas !

Kadangi projekta pardaviau galvoju ieškoti projekta, arba susijimti ir pradeti kurti gm ir atsigriepti visa laika kur išvaiščiau .

Kad tu nieko nemoki, nei skriptint, nei mapint - nieko. Rašinėji, botus siunti į skype: „moki gal mapint“, o gal „skriptint“? PM xdd graudu

YouTube Channel

9Irp3sZ.png

Prajuokinai mane, iš pat pradžių rašai: 

Kagi nebeturiu laiko uzsiimti projektu, nera ir noro labai didelio nes tai yra nelengvas dalykas kurti projektą.

O dabar rašai: 

Kadangi projekta pardaviau galvoju ieškoti projekta, arba susijimti ir pradeti kurti gm ir atsigriepti visa laika kur išvaiščiau .

Neina čia tavęs suprasti :D

Prajuokinai mane, iš pat pradžių rašai: 

O dabar rašai: 

Neina čia tavęs suprasti :D

Reikia kaška nauja keisti :)

Kad tu nieko nemoki, nei skriptint, nei mapint - nieko. Rašinėji, botus siunti į skype: „moki gal mapint“, o gal „skriptint“? PM xdd graudu

Taves kontakte nėra nemaišyk. Skriptint ir mapint moku tik man nera laiko usijimti.

cs.1.6 dievas !

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3547 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...