Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3962 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Zodziu, kai losiu samp ir paspaudziu start mygtuka, man pasidaro tamsus ekranas ir nieko neina daryti, neveikia net Ctrl+Alt+Delete, tada reikia isjungt per knopke pc, kad normaliai viskas butu, windows perasiau 2 kart del sitos problemos vistiek jinai yra, windows 10 yra clean install, san andreas naudoju is ewar, p.s gta_sa.set failiuka irgi buvau istrynes ir vistiek tas pats, jokiu modu nenaudoju, nei cleo, nei sobeit. Kas pades tam like

Redaguota , nario manteliakas

Susitvarkė man nežinau kaip,bet kai keičiau suderinamumą,tiesiog kai nori keisti nuemi varnelę nuo langelio ir "taikyti" ir "Gerai" man pasitaisė,galbūt dėlto dar nes atnaujino Vaizdo ir gartso draiverius,gal čia problema slypi pas tave.

Visi driveriai yra, nvidia ir panasiai patys naujausi, p.s nueik i ta suderinamuma ir paziurek koks pas tave uzdetas ir parasyk cia.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3962 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...