Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5620 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki visi taigi negalimą įgyvendinti mano ano pasiulimo taigi noriu dar viena pasiulyti tokią įdėją kad būtų Ant GTA SA:MP serveriu tokie pasirinkimai paspaudus GTA SA:MP serveriai

Išmestu serveriu tipus:

Real Life

Role Play

FreeRoam

Drift

Stunt

Dm

Kiti.

kodėl šitą mintis gerą man? Nes dėl to kaip ieškau serverio turiu praieškoti beveik visus GTA SA:MP serverius ir būtų tikrai lengviau atsipaistiti, ir rasti serveri.

Tą pati galimą ir su Counter-Strike

Viskas tas pats tik būtų:

Public

JailBreaM

--------------

UŽ/PRIEŠ

Surf

Kiti

Vienas Viename daug serveriu tarp vieno projekto.

Dėkui kad skaitėte.Įdėja Revan.

1.2.3....
Soon... New. Unique.

Jeigu gerai supratau, tai nori, kad sukurtų naujus „sub-forumus“ tiems serveriams. Tada aš prieš. Man, kaip moderatoriui, tektų daugiau darbo. Ir reiktų visus serverių skiltyje esančius serverius surūšiuoti į naujas kategorijas. O tai užtruktų gan ilgai...

Ir galima pasinaudoti paieška ieškant konkretaus tipo serverių.

*Wuff*

34h9p39.gif

Sveiki visi taigi negalimą įgyvendinti mano ano pasiulimo taigi noriu dar viena pasiulyti tokią įdėją kad būtų Ant GTA SA:MP serveriu tokie pasirinkimai paspaudus GTA SA:MP serveriai

Išmestu serveriu tipus:

Real Life

Role Play

FreeRoam

Drift

Stunt

Dm

Kiti.

kodėl šitą mintis gerą man? Nes dėl to kaip ieškau serverio turiu praieškoti beveik visus GTA SA:MP serverius ir būtų tikrai lengviau atsipaistiti, ir rasti serveri.

Tą pati galimą ir su Counter-Strike

Viskas tas pats tik būtų:

Public

JailBreaM

--------------

UŽ/PRIEŠ

Surf

Kiti

Vienas Viename daug serveriu tarp vieno projekto.

Dėkui kad skaitėte.Įdėja Revan.

pries... kodel? daug darbo... bereikalinga. ir beje Freeroam drift/stunt it.t yra tas pats :DD

efb1f2b74148c0f714794138765121b5166.jpg

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5620 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...